Nieuw Nederlands merk in hippe duurzame drinkflessen en tassen

De innovatieve, duurzame producten van Retulp bij jou in de buurt? 

Tulper eco bidons en tassen

 

 

De innovatieve, duurzame producten van Retulp bij jou in de buurt? Dat kan. Wij zijn namelijk druk bezig onze milieuvriendelijke duurzame producten bij jou in de buurt te brengen! Ons assortiment bestaat uit opvallende bio bidons, stoere rvs-drinkflessen, design thermosblikjes en duurzame tassen. Zo zijn bijvoorbeeld de bio bidons gemaakt van ruw rietsuiker en de thermosblikjes van mais bio plastic.

Retulp brengt sinds begin van dit jaar herbruikbare producten op de markt om een alternatief te bieden tegen de al maar stijgende hoeveelheid wegwerp plastic. Meer informatie over onze missie en producten vind je op onze website www.retulp.nl.

Op dit moment is Retulp in 16 winkels in Nederland verkrijgbaar en de verkoop gaat enorm goed. Hier een aantal quotes van enthousiaste winkeliers die sinds april onze duurzame Retulp producten verkopen.

“Met trots mogen wij melden dat wij vanaf nu de mooie nieuwe drinkflessen/bidons verkopen van Retulp! Mooi merk met hippe uitstraling, verrassend design en natuurlijk heel duurzaam. Zo zijn de bidons niet van plastic gemaakt, maar van ruw rietsuiker en zijn er drinkbekers verkrijgbaar die eruitzien als een blikje fris.”

“Als de lente komt pluk ik voor jou, Retulpers uit Amsterdam. Sinds deze week hebben wij een nieuwe lijn flessen en tassen in de schappen: Retulp, love water leave plastic. Bidons, waterflessen en thermosflessen, gemaakt van bijzondere materialen zoals ruwe rietsuiker en mais!”

“Een gloednieuw duurzaam merk uit ons eigen kikkerlandje (lentelandje nu eigenlijk) Dit is de nieuwe lijn van Retulp , een Nederlands ontwerp voor alles met water. Niet raar, als land met een waterlink! Retulp heeft allerlei leuke prints met een knipoog naar ons eigen landje en ze zijn ecofriendly, recyclebaar en bpavrij!”

Tulper eco tassen en bidons

Natuurlijk willen wij Retulp verder laten ‘bloeien’. Heb jij een (cadeau)winkel en ben je enthousiast geworden? Word dan dealer en stuur een mail naar info@retulp.nl. Neem gerust alvast een kijkje op onze website.

Ben je consument? Ook dan kan jij ons helpen! Weet jij een verkooppunt bij jou in de buurt waar onze innovatieve duurzame producten perfect zouden passen? Neem dan contact met ons op via info@retulp.nl. Wanneer de winkel, die jij tipt, een bestelling doet bij Retulp zullen wij 2 producten van jouw keuze meesturen. Jij kunt jouw producten daar gratis ophalen.

Zo help jij Retulp ‘bloeien’ en vind jij ons misschien binnenkort bij jou in de buurt. Natuurlijk alvast enorm bedankt namens ons.

Retulp:’Love Water Leave Plastic’ because there is No planet B

Ideeën en inspiratie voor bedrukte duurzame drinkflessen en thermosbekers

“Fantastische vormgeving! De fles ligt goed in de hand en koffie blijft goed warm.”

Marga LamersBedrijf: Van Bamboe

“De missie van Retulp is natuurlijk fantastisch, en hun producten al helemaal! De service van Retulp, het contact, niemand zal teleurgesteld zijn!”

Mirjam Horstmeier Bedrijf: Oxfam Novib

“Vanuit Retulp hebben we bericht gehad dat we samen met hen inmiddels 900.000 liter water hebben gedoneerd aan mensen in nood. Dank voor deze mooie samenwerking!”

Claartje VisserBedrijf: Mensely

“Kwalitatief goede producten van een bedrijf met een heldere en maatschappelijke visie!”

Michiel van der NeutBedrijf: Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport

“Super mooi Nederlands product met heldere ambitie: plastic flessen terugdringen en drinkwater teruggeven. Het begint altijd met 1 stap in de goede richting en ik vind dat Retulp grote stappen maakt. Daarnaast top service en kwalitatief product dus ik ben erg tevreden!”

Sabine SwinkelsBedrijf: Rethinking Group

“De missie van Retulp gecombineerd met het mooie design van de flessen zijn een geweldig geschenk voor ons als bedrijf. De missies van onze helden (bedrijven) sluiten aan en dat zorgt voor enthousiaste reacties bij de ontvangers :-)”

Patrick, Jeron & FreekBedrijf: Creating Heroes

“Retulp past goed in ons assortiment, de themosfles is van hoogwaardige kwaliteit en de uitstraling past bij ons bedrijf.”

Margreet MettingBedrijf: Wadapartja

“We hebben de supermooie thermosflessen van Retulp met een mooie Grasnapolsky opdruk verkocht bij de merchandise van het festival. Zo kon ons publiek op een duurzame manier hun koffie drinken tijdens het evenement en hebben ze een supermooi en duurzaam aandenken aan het festival, iets waarmee we graag worden geassocieerd. Het contact met Retulp verliep erg soepel en het product werd supersnel geleverd.”

Mariska BerrevoetsBedrijf: Stichting Grasnapolsky Festivals

“Retulp staat voor mij voor kwaliteit, originaliteit en duurzaamheid.”

Lonneke van SoestBedrijf: Cocosoft

“Win-win situatie: het kunnen bijdragen aan mission indisposable was voor ons even zo belangrijk als onze medewerkers blij maken met een prachtig product!”

Ellis Swinkels-HendriksBedrijf: Foenix Kringloop en reintegratie

“Met Retulp als onderdeel van ons kerstpakket voor de medewerkers hebben we niet alleen de medewerkers beloond met een mooie beker, maar ook nog – heel belangrijk – bijgedragen aan schoon drinkwater.”

Astrid van Rooij Bedrijf: Heerlijkheid Mariënwaerdt

“Het initiatief van Retulp voor een duurzaam product en het doneren van water aan derdewereldlanden was voor Compagnon aanleiding om het product af te nemen. Onze ervaring tot nu toe is zeer positief en willen in de toekomst de drinkflessen blijven afnemen.”

Marius Wiegers Bedrijf: Compagnon

“Mooi product. Fijn persoonlijk contact, flexibel en denken graag met je mee.”

Rosanne WolffBedrijf: Franke