Nieuw Nederlands merk in hippe duurzame drinkflessen en tassen

De innovatieve, duurzame producten van Retulp bij jou in de buurt? 

Tulper eco bidons en tassen

 

 

De innovatieve, duurzame producten van Retulp bij jou in de buurt? Dat kan. Wij zijn namelijk druk bezig onze milieuvriendelijke duurzame producten bij jou in de buurt te brengen! Ons assortiment bestaat uit opvallende bio bidons, stoere rvs-drinkflessen, design thermosblikjes en duurzame tassen. Zo zijn bijvoorbeeld de bio bidons gemaakt van ruw rietsuiker en de thermosblikjes van mais bio plastic.

Retulp brengt sinds begin van dit jaar herbruikbare producten op de markt om een alternatief te bieden tegen de al maar stijgende hoeveelheid wegwerp plastic. Meer informatie over onze missie en producten vind je op onze website www.retulp.nl.

Op dit moment is Retulp in 16 winkels in Nederland verkrijgbaar en de verkoop gaat enorm goed. Hier een aantal quotes van enthousiaste winkeliers die sinds april onze duurzame Retulp producten verkopen.

“Met trots mogen wij melden dat wij vanaf nu de mooie nieuwe drinkflessen/bidons verkopen van Retulp! Mooi merk met hippe uitstraling, verrassend design en natuurlijk heel duurzaam. Zo zijn de bidons niet van plastic gemaakt, maar van ruw rietsuiker en zijn er drinkbekers verkrijgbaar die eruitzien als een blikje fris.”

“Als de lente komt pluk ik voor jou, Retulpers uit Amsterdam. Sinds deze week hebben wij een nieuwe lijn flessen en tassen in de schappen: Retulp, love water leave plastic. Bidons, waterflessen en thermosflessen, gemaakt van bijzondere materialen zoals ruwe rietsuiker en mais!”

“Een gloednieuw duurzaam merk uit ons eigen kikkerlandje (lentelandje nu eigenlijk) Dit is de nieuwe lijn van Retulp , een Nederlands ontwerp voor alles met water. Niet raar, als land met een waterlink! Retulp heeft allerlei leuke prints met een knipoog naar ons eigen landje en ze zijn ecofriendly, recyclebaar en bpavrij!”

Tulper eco tassen en bidons

Natuurlijk willen wij Retulp verder laten ‘bloeien’. Heb jij een (cadeau)winkel en ben je enthousiast geworden? Word dan dealer en stuur een mail naar info@retulp.nl. Neem gerust alvast een kijkje op onze website.

Ben je consument? Ook dan kan jij ons helpen! Weet jij een verkooppunt bij jou in de buurt waar onze innovatieve duurzame producten perfect zouden passen? Neem dan contact met ons op via info@retulp.nl. Wanneer de winkel, die jij tipt, een bestelling doet bij Retulp zullen wij 2 producten van jouw keuze meesturen. Jij kunt jouw producten daar gratis ophalen.

Zo help jij Retulp ‘bloeien’ en vind jij ons misschien binnenkort bij jou in de buurt. Natuurlijk alvast enorm bedankt namens ons.

Retulp:’Love Water Leave Plastic’ because there is No planet B