Drie voordelen van het drinken van water

Water is de bouwsteen van het menselijk lichaam. Je hele lichaam bestaat voor ongeveer 60 procent uit water en sommige delen, zoals je longen en hart, bestaan uit nog meer. Water houdt elk orgaan in je lichaam op gang door verschillende functies uit te voeren. Het reguleert je lichaamstemperatuur door zweet en ademhaling, smeert je gewrichten en helpt zelfs je lichaam om voedingsstoffen in voedsel op te nemen. Wij geven je drie voordelen van het drinken van water.

1. Betere concentratie

Te weinig drinken zorgt ervoor dat je je vermoeid voelt. Water helpt de bloedvaten uit te breiden en helpt zuurstof te leveren, zodat de hersenen goed werken. Als je elke dag voldoende water drinkt zul je merken dat je concentratie vooruit gaat!

2. Gewichtsverlies

Het drinken van water als onderdeel van een gezond dieet kan gewichtsverlies helpen bevorderen. Studies hebben aangetoond dat drinkwater de stofwisseling stimuleert en je een vol gevoel geeft, waardoor honger en calorie-inname worden geminimaliseerd.

3. Betere huid

De huid is een orgaan is en net als elk ander deel van het lichaam. Je huid bestaat uit cellen en huidcellen bestaan, net als elke andere cel in het lichaam, uit water. Als je huid niet voldoende water krijgt, zal het gebrek aan hydratatie zich voordoen door je huid droog, strak en schilferig te maken. Een droge huid heeft minder veerkracht en is meer vatbaar voor rimpels. Een simpele beker warm of koud water is dus belangrijker dan je denkt!

Tip voor een betere hydratatie

Haal je dagelijkse hydratatiedoelen met een waterfles die functioneel en modieus is. Door een fles naast je computer neer te zetten of onderweg mee te nemen weet je precies hoeveel je hebt gedronken en drink je niet te weinig. Pas wel op dat je niet té veel drinkt!

Duwtje in de goede richting

Retulp winactie salcura flessen bedrukken

Ben je op zoek naar een extra aanvulling op je droge huid? In samenwerking met Salcura mogen wij een Retulp waterfles in combinatie met een Salcura 100ml DermaSpray weggeven! Deze spray is een redder in nood als het gaat om een droge huid. Met deze spray geef je je huid net de extra boost die hij nodig heeft. De niet vette substantie geeft extra voeding aan de huid en is ook geschikt voor de gevoelige huid. Niet gewonnen? Scoor dan de Salcura Dermaspray of een Retulp fles met 15% korting door de code HYDRATE15 te gebruiken.

Ideeën en inspiratie voor bedrukte duurzame drinkflessen en thermosbekers

“Fantastische vormgeving! De fles ligt goed in de hand en koffie blijft goed warm.”

Marga LamersBedrijf: Van Bamboe

“De missie van Retulp is natuurlijk fantastisch, en hun producten al helemaal! De service van Retulp, het contact, niemand zal teleurgesteld zijn!”

Mirjam Horstmeier Bedrijf: Oxfam Novib

“Vanuit Retulp hebben we bericht gehad dat we samen met hen inmiddels 900.000 liter water hebben gedoneerd aan mensen in nood. Dank voor deze mooie samenwerking!”

Claartje VisserBedrijf: Mensely

“Kwalitatief goede producten van een bedrijf met een heldere en maatschappelijke visie!”

Michiel van der NeutBedrijf: Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport

“Super mooi Nederlands product met heldere ambitie: plastic flessen terugdringen en drinkwater teruggeven. Het begint altijd met 1 stap in de goede richting en ik vind dat Retulp grote stappen maakt. Daarnaast top service en kwalitatief product dus ik ben erg tevreden!”

Sabine SwinkelsBedrijf: Rethinking Group

“De missie van Retulp gecombineerd met het mooie design van de flessen zijn een geweldig geschenk voor ons als bedrijf. De missies van onze helden (bedrijven) sluiten aan en dat zorgt voor enthousiaste reacties bij de ontvangers :-)”

Patrick, Jeron & FreekBedrijf: Creating Heroes

“Retulp past goed in ons assortiment, de themosfles is van hoogwaardige kwaliteit en de uitstraling past bij ons bedrijf.”

Margreet MettingBedrijf: Wadapartja

“We hebben de supermooie thermosflessen van Retulp met een mooie Grasnapolsky opdruk verkocht bij de merchandise van het festival. Zo kon ons publiek op een duurzame manier hun koffie drinken tijdens het evenement en hebben ze een supermooi en duurzaam aandenken aan het festival, iets waarmee we graag worden geassocieerd. Het contact met Retulp verliep erg soepel en het product werd supersnel geleverd.”

Mariska BerrevoetsBedrijf: Stichting Grasnapolsky Festivals

“Retulp staat voor mij voor kwaliteit, originaliteit en duurzaamheid.”

Lonneke van SoestBedrijf: Cocosoft

“Win-win situatie: het kunnen bijdragen aan mission indisposable was voor ons even zo belangrijk als onze medewerkers blij maken met een prachtig product!”

Ellis Swinkels-HendriksBedrijf: Foenix Kringloop en reintegratie

“Met Retulp als onderdeel van ons kerstpakket voor de medewerkers hebben we niet alleen de medewerkers beloond met een mooie beker, maar ook nog – heel belangrijk – bijgedragen aan schoon drinkwater.”

Astrid van Rooij Bedrijf: Heerlijkheid Mariënwaerdt

“Het initiatief van Retulp voor een duurzaam product en het doneren van water aan derdewereldlanden was voor Compagnon aanleiding om het product af te nemen. Onze ervaring tot nu toe is zeer positief en willen in de toekomst de drinkflessen blijven afnemen.”

Marius Wiegers Bedrijf: Compagnon

“Mooi product. Fijn persoonlijk contact, flexibel en denken graag met je mee.”

Rosanne WolffBedrijf: Franke