De decembermaand komt dichterbij. De tijd van lichtjes, gezelligheid, samenzijn en cadeaus. Maar daarin staat duurzaamheid niet altijd voorop. Hoe vaak krijg of geef je een cadeau waar je eigenlijk niets mee kunt? Wat ergens op een stapel of in de prullenbak verdwijnt? Zonde natuurlijk! Hieronder geven wij 5 tips voor duurzame en fijne cadeaus. Je kunt deze blog printen en per ongeluk bij de accountmanager laten liggen.┬á­čśë

Geef ‘Niks’

Is het niet een beetje vreemd om niets te geven? Niet als je weet dat je met dit cadeau van ÔÇśNiksÔÇÖ goede projecten van Greenpeace steunt. Je geeft je medewerkers of relaties dus een heel mooi cadeau en een goed gevoel. Dat is beter van een cadeau van niks, toch?

Mm, Tony Chocolonely

Op kantoor zijn wij allen groot Tony Chocolonely-fan en de nieuwste smaken liggen al snel op onze bureaus om te proeven. Behalve dat de chocola lekker is zit er natuurlijk ook een goed verhaal achter. Juist de erkenning dat de chocola helaas nog niet 100% slaafvrij is maar dat Tony daar wel naar streeft is fantastisch. En wist je dat je de repen ook kunt laten personaliseren met je eigen logo of slogan?

Cirkeltje rond met Looped Goods

De slogan van Looped Goods is ÔÇśrond is ons nieuwe rechtÔÇÖ. Daarmee doelen ze op de circulariteit van hun producten. Ze zijn ofwel gemaakt van restmateriaal ofwel sturen ze aan tot een duurzamere levensstijl. Naast losse producten stellen ze ook leuke themapakketten samen. Shop niet recht, maar rond!

Greenstories

Greenstory is opgericht met de missie om een positieve impact te maken op de wereld, door middel van duurzame schrijfartikelen. En wat is er duurzamer dan een uitwisbaar notitieboek dat je dus keer op keer kunt gebruiken? Deze mooie boekjes kun je ook zakelijk laten bedrukken. Een ideaal geschenk voor op kantoor, dus!

Last but not least, Retulp

Naast dat onze producten te koop zijn in diverse winkel, leveren wij ook bedrukte relatiegeschenken, vanaf 50 stuks. Een duurzame manier om je boodschap of logo door te geven. Behalve de besparing van wegwerpflesjes en -bekers doneer je als bedrijf ook schoon drinkwater aan ontwikkelingslanden! Dat is nog eens een fijn cadeau om te geven en te krijgen.