Even voorstellen nieuwe collega: Susan

Met veel plezier stellen wij jullie voor aan Susan. Susan zal de afdeling Custom vanaf juni 2022 komen versterken. Hierbij focust zij zich vooral op de Duitse markt. Lees hieronder meer!

Even voorstellen nieuwe collega: Susan. Vanaf 1 juni ben ik de gelukkige die het Retulp team mag komen versterken. Na aardig wat jaren werkzaam te zijn geweest in salesfuncties binnen de verpakkingswereld ben ik heel blij dat ik kan gaan starten bij Retulp. Een bedrijf dat mooie producten in de markt zet en daarbij duurzaamheid ademt. Deze combinatie vind ik super, koppel daaraan een team van leuke en enthousiaste mensen. En daarnaast het feit dat ik nu elke dag op de fiets naar mijn werk kan en de keuze voor Retulp was snel gemaakt. Ik hoop dan ook een positieve bijdrage aan de verdere groei van Retulp én aan het welzijn van onze planeet te kunnen leveren.

Op de momenten dat ik niet aan het werk ben, ben ik graag buiten, ik hou van wandelen met mijn hond, het liefst op het strand van Ameland. Helaas zit ik nu tussen 2 honden in dus wandel ik even zonder hond. Daarnaast zijn onze paarden een grote passie van me en breng ik daar ook de nodige tijd mee door. Verder ben ik een fervent sporter, lezer en breier. Uiteraard vind ik het heel belangrijk om tijd met mijn gezin door te brengen. Ik kijk er naar uit om kennis te maken met alle Retulp klanten en hoop op een hele fijne samenwerking!