Bij Retulp zijn we altijd nieuwsgierig naar hoe en waar onze producten worden ingezet. Foenix, organisatie voor Kringloop & Reïntegratie in Apeldoorn, plaatste een bestelling bij Retulp voor het kerstpakket van hun werknemers. Wij mochten achter de schermen meekijken met Ellis Hendriks van Foenix.

Waarom Foenix voor de flessen van Retulp koos

Ellis: ‘De reden dat wij gekozen hebben voor flessen van Retulp in ons kerstpakket is dat het gedachtegoed van Retulp heel nauw aansluit bij die van Foenix. De circulaire economie is voor ons een heel belangrijk goed. Met de verkoop van tweedehands spullen en grondstoffen dragen wij namelijk ons steentje bij aan het verminderen van de afvalberg. Retulp heeft feitelijk hetzelfde doel, door herbruikbare flessen te gebruiken worden plastic wegwerpflesjes vermeden. Daarnaast spreekt het mij aan dat Retulp, net als Foenix, ook een Apeldoorns bedrijf is.’

 

Hoe de flessen zijn ingezet

‘Jaarlijks krijgen al onze 750 werknemers een door Foenix samengesteld kerstpakket. Onze vaste werknemers pakken vrijwillig op één avond alle pakketten in voor hun collega’s en dat is ieder jaar weer een hele gezellige boel met veel geklets en kerstmuziek op de achtergrond. Zulke momenten maken een sociale organisatie als de onze heel erg sterk! Het pakket bevat allerlei lekkers en verwennerijen van de plaatselijke supermarkt en dit jaar dus ook een mooie roestvrijstalen Retulp fles, bedrukt met het logo van Foenix. Een mooi én praktisch cadeau voor al onze werknemers!’

Bij Retulp worden er erg blij van dat onze flessen terecht komen bij zo’n fantastische organisatie als Foenix! Wij hopen dat alle werknemers genoten hebben van hun kerstpakket en de fles veelvuldig zullen gaan gebruiken.

Wil jij ook een bedrukte fles of thermosbeker voor jouw organisatie? Vraag ons naar de prijzen en mogelijkheden.

 

 

 

Ideeën en inspiratie voor bedrukte duurzame drinkflessen en thermosbekers

“Fantastische vormgeving! De fles ligt goed in de hand en koffie blijft goed warm.”

Marga LamersBedrijf: Van Bamboe

“De missie van Retulp is natuurlijk fantastisch, en hun producten al helemaal! De service van Retulp, het contact, niemand zal teleurgesteld zijn!”

Mirjam Horstmeier Bedrijf: Oxfam Novib

“Vanuit Retulp hebben we bericht gehad dat we samen met hen inmiddels 900.000 liter water hebben gedoneerd aan mensen in nood. Dank voor deze mooie samenwerking!”

Claartje VisserBedrijf: Mensely

“Kwalitatief goede producten van een bedrijf met een heldere en maatschappelijke visie!”

Michiel van der NeutBedrijf: Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport

“Super mooi Nederlands product met heldere ambitie: plastic flessen terugdringen en drinkwater teruggeven. Het begint altijd met 1 stap in de goede richting en ik vind dat Retulp grote stappen maakt. Daarnaast top service en kwalitatief product dus ik ben erg tevreden!”

Sabine SwinkelsBedrijf: Rethinking Group

“De missie van Retulp gecombineerd met het mooie design van de flessen zijn een geweldig geschenk voor ons als bedrijf. De missies van onze helden (bedrijven) sluiten aan en dat zorgt voor enthousiaste reacties bij de ontvangers :-)”

Patrick, Jeron & FreekBedrijf: Creating Heroes

“Retulp past goed in ons assortiment, de themosfles is van hoogwaardige kwaliteit en de uitstraling past bij ons bedrijf.”

Margreet MettingBedrijf: Wadapartja

“We hebben de supermooie thermosflessen van Retulp met een mooie Grasnapolsky opdruk verkocht bij de merchandise van het festival. Zo kon ons publiek op een duurzame manier hun koffie drinken tijdens het evenement en hebben ze een supermooi en duurzaam aandenken aan het festival, iets waarmee we graag worden geassocieerd. Het contact met Retulp verliep erg soepel en het product werd supersnel geleverd.”

Mariska BerrevoetsBedrijf: Stichting Grasnapolsky Festivals

“Retulp staat voor mij voor kwaliteit, originaliteit en duurzaamheid.”

Lonneke van SoestBedrijf: Cocosoft

“Win-win situatie: het kunnen bijdragen aan mission indisposable was voor ons even zo belangrijk als onze medewerkers blij maken met een prachtig product!”

Ellis Swinkels-HendriksBedrijf: Foenix Kringloop en reintegratie

“Met Retulp als onderdeel van ons kerstpakket voor de medewerkers hebben we niet alleen de medewerkers beloond met een mooie beker, maar ook nog – heel belangrijk – bijgedragen aan schoon drinkwater.”

Astrid van Rooij Bedrijf: Heerlijkheid Mariënwaerdt

“Het initiatief van Retulp voor een duurzaam product en het doneren van water aan derdewereldlanden was voor Compagnon aanleiding om het product af te nemen. Onze ervaring tot nu toe is zeer positief en willen in de toekomst de drinkflessen blijven afnemen.”

Marius Wiegers Bedrijf: Compagnon

“Mooi product. Fijn persoonlijk contact, flexibel en denken graag met je mee.”

Rosanne WolffBedrijf: Franke