Retulp Dutchies

Elke minuut worden er over de hele wereld een miljoen plastic flessen gekocht, wat neerkomt op 20.000 plastic flessen per seconde. Ook dit jaar zal dit aantal met 20% stijgen. Daarom is Retulp gestart met de Dutchie serie. Zoals de naam het al zegt gaat het in de Dutchie reeks om typisch Nederlandse flessen. Elke fles heeft een unieke uitstraling en een handige drinktuit. Zo is de Dutchie bijvoorbeeld erg handig voor tijdens het sporten of voor kinderen. Daarnaast voorkom je met de Dutchie dat er single-use plastic gebruikt wordt.

Onderweg of op het werk

De Retulp zijn elegante lichtgewicht flessen en hebben een compact formaat. De fles is makkelijk om mee te nemen, bijvoorbeeld naar het werk, onderweg of tijdens het sporten. Door het drinkmechanisme is de fles geschikt voor kinderen en makkelijk in gebruik. De Dutchie reeks bestaat uit verschillende printjes in diverse kleuren.

  • Deze drinkfles heeft een inhoud van 400ml of 500ml.
  • Door de drinktuit voorkom je knoeien.
  • Beschikbaar in diverse printjes en kleuren.
  • Handzaam formaat.
  • De Dutchie heeft een dubbele sluiting om lekken te voorkomen.

Dutchie als cadeau

Een Dutchie waterfles is niet alleen fijn om zelf te hebben, het is ook nog eens een superleuk geschenk om cadeau te geven. Zo heb je een duurzaam en uniek cadeau waar iemand ook nog eens iets aan heeft. Hoe leuk is dat?! Naast dat je bij ons een thermosbeker kunt kopen, bieden we ook andere items aan, zoals drinkflessen en lunchboxen.