Retulp maakt water drinken leuker met unieke waterkoelers, flessen & een goed verhaal

Met de Retulp watertap hoeft er geen gebruik meer te maken van het toilet om navulbare flesjes te vullen met kraanwater. U kunt de binnentap op een prettige, toegankelijke en hygiënische plek ophangen in de school, in het bedrijf of bij de sportvereniging, zodat iedereen schoon en fris kraanwater kan tappen. En door minder plastic flesjes te gebruiken leveren we samen een bijdrage aan een beter milieu. Vullen maar, die bio bidon of waterfles!

3 redenen voor een Retulp tappunt met herbruikbare drinkflessen op school:

For yourselfVoor jezelf: leerlingen kiezen het gezonde alternatief i.p.v. frisdranken en een mooie herbruikbare drinkfles. Een tappunt maakt water drinken meer toegankelijk. De mooie tapkraan maakt het leuk om zelf kraanwater te tappen in een mooie eigen herbruikbare drinkfles.

For anotherVoor een ander: iemand anders elders in de wereld drinkt mee. Een goede gezondheid, naar school gaan: het begint met water. Daar kun je als school elders in de wereld ook voor zorgen. Per Retulp fles wordt er 1000 liter drinkwater gedoneerd aan mensen elders in de wereld.

For the planetVoor de planeet: weg met wegwerp want éénmalig is schandalig. Dagelijks gooien we in Nederland zo’n 500.000 plastic flesjes weg. Bij een tappunt kan iedereen een flesje gewoon weer bijvullen met (gekoeld) kraanwater. Als iedereen dat zou gaan doen, scheelt dat bergen afval!

Tappunten - Retulp

Zowel gekoeld als ongekoeld, voor iedere school een oplossing.