Retulp X Deutsche Telekom

Een kersenbloesem fles? Ja het is mogelijk! Een full colour design met gepersonaliseerde dop. Bekijk hier de drinkfles van Deutsche Telekom.

Meer dan 80% van de Telekom werknemers zijn trots op hun merk en willen zich graag daarmee associëren. LOVE MAGENTA biedt deze mogelijkheid. Sinds 2016 is LOVE MAGENTA een exclusieve collectie aan het ontwerpen van kleding en producten dat het merk en bijbehorende filosofie tot leven brengt.   De focus is om precies dat te ensceneren door middel van de sterk “T” -logo en de onmiskenbare kleur magenta door exclusieve mode en het productontwerp.

LOVE MAGENTA neemt verantwoordelijkheid voor het milieu en de kiest voor duurzame oplossingen in het dagelijkse werk. Zij evalueren om deze reden de productieketen, materialen transport processen en verpakkingen. Recycling en upcycling zijn sleutelfactoren in de selectie van een product. En dat is precies de reden waarom de Retulp drinkfles goed in het assortiment past.

Retulp is trots dat zij een mooi en duurzaam product samen hebben kunnen ontwikkelen met Deutsche Telekom. De keuze is gevallen op de Urban 500ml omdat het de perfecte grootte is om mee te nemen on-the-go. Daarnaast past het goed bij de sleutel factoren: verminderen van plastic afval, duurzame gedachte en goed doen in stijl. Tevens steun je ook het goede doel middels de organisatie Made Blue. Zij doneren schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Op de witte Urban 500ml kun je het logo zien middels een gravure van het T logo op de dop. Daarnaast is de fles rondom naadloos bedrukt met Magenta print kersenbloesem. Een kleurrijk en vrolijk design waar je met plezier uit drinkt! Neem vooral een kijkje voor meer magenta producten op de website.