Retulp RVS thermosbeker: het mooiste eco relatiegeschenk

Wil jouw organisatie een positieve bijdrage leveren aan een beter milieu en het terugdringen van de plastic soep? De rvs thermosbeker met uitneembaar theefilter/fruitfilter is te bedrukken met logo en hét mooiste eco relatiegeschenk voor jezelf, een ander en de planeet!

Handige 300ml rvs thermosbekers

Gemaakt van duurzaam roestvrij staal met uitneembaar theefilter. BPA-vrij, makkelijk schoon te maken; inhoud 300ml. Houden koffie/thee 6 uur warm of smoothies 8 uur koud; ideale koffiebeker to go;

Scherpe all-in prijs (zonder bijkomende kosten) vergeleken met andere herbruikbare thermosflessen en koffiebekers;

Milieuvriendelijk alternatief voor wegwerpbekertjes en iedere Retulp thermosbeker zorgt ervoor dat er 1000 x de inhoud aan drinkwater wordt gedoneerd aan ontwikkelingslanden. 

Retulp koffiebeker relatiegeschenk eco

RVS thermosbeker met logo bedrukken

Elegante bedrukte of gegraveerde Retulp Tumbler thermosbekers waarmee je gezien mag worden en waar je bergen wegwerp flesjes en bekertjes mee bespaart. Vanaf 48 stuks te bedrukken of graveren met een maximale levertijd van twee weken (eerder kan vaak in overleg). De prijs varieert, afhankelijk van het aantal, van € 11,75 tot € 18,50. Dit zijn all-in prijzen alleen de BTW komt er nog bij; dus inclusief 1 kleur opdruk/gravure, instelkosten, transportkosten, handelingskosten en inclusief donatie van 1000x de inhoud aan schoon drinkwater in ontwikkelingslanden per Retulp fles.

Verras jouw personeel / medewerkers met een persoonlijk geschenk zoals deze mooie 300ml Tumbler Thermosbeker.