Retulp RVS thermosbeker: het mooiste eco relatiegeschenk

Wil jouw organisatie een positieve bijdrage leveren aan een beter milieu en het terugdringen van de plastic soep? De rvs thermosbeker met uitneembaar theefilter/fruitfilter is te bedrukken met logo en hét mooiste eco relatiegeschenk voor jezelf, een ander en de planeet!

RVS thermosbeker met logo bedrukken

Elegante bedrukte of gegraveerde Retulp Tumbler thermosbekers waarmee je gezien mag worden en waar je bergen wegwerp flesjes en bekertjes mee bespaart. Vanaf 48 stuks te bedrukken of graveren met een maximale levertijd van twee weken (eerder kan vaak in overleg). De prijs varieert, afhankelijk van het aantal, van € 11,75 tot € 18,50. Dit zijn all-in prijzen alleen de BTW komt er nog bij; dus inclusief 1 kleur opdruk/gravure, instelkosten, transportkosten, handelingskosten en inclusief donatie van 1000x de inhoud aan schoon drinkwater in ontwikkelingslanden per Retulp fles.

Verras jouw personeel / medewerkers met een persoonlijk geschenk zoals deze mooie 300ml Tumbler Thermosbeker.

Maak iemand blij met een mooie duurzame fles met eigen opdruk

Stap 1

SELECTEER

Selecteer de kleur van de thermosbeker die je wilt bedrukken.

stap-1 tumbler
Stap 2

ONTWERP

Stuur je vector-bestand* (eps of ai) en binnen een dag ontvang je 2 verschillende digitale proefdrukken.

your logo goes here

* Er zijn 3 drukmogelijkheden:
Lasergraveren, max.-formaat 3×10 cm (bxh)
Tampondruk, max.-formaat 2,5×7 cm (bxh)
Full color print, max.-formaat 13,5×19,5 cm (bxh)

Stap 3

GOEDKEURING

De productie start nadat de print en offerte/factuur is goedgekeurd. Productietijd is maximaal 2 weken (eerder vaak mogelijk in overleg).

stap-3 tumbler

VRAAG EEN GRATIS DIGITALE PROEFDRUK EN PRIJSOVERZICHT AAN.

Deze gave Tumbler thermosflessen van Retulp zijn al te bestellen vanaf € 11,75 per stuk inclusief bedrukking of gravure!


    Teal GreenForest GreenChalk whiteNight blackSteelGrannies greyIron greyStone greyHappy YellowOcher YellowChampagne pinkRuby redOcean BlueDeep Ocean Blue