De bio bidon: de eerste bio based sportbidon ter wereld

Een nieuw en bijzonder product in ons assortiment is de bio bidon. Dit is namelijk de allereerste bio based bidon ter wereld. Met deze bio bidon ondersteun je een gezonde en sportieve levensstijl en draag je zorg voor een schoner milieu. Deze bio bidon smaakt en ruikt niet naar plastic zoals reguliere plastic bidons en is uiteraard ook BPA-vrij.

De bio bidon wordt op milieuvriendelijke wijze vervaardigd. Er wordt bij de productie geen gebruik gemaakt van schaarse fossiele grondstoffen, maar van de hernieuwbare grondstof suikerriet. Wanneer suikerriet groeit, neemt het veel CO2 op en reduceert het de uitstoot van broeikasgassen. Alle verwerkte materialen zijn veilig voor voedsel en volledig recyclebaar.

Een extra prettige bijkomstigheid is dat de Tulper bio bidon niet smaakt en ruikt naar plastic. Naast hergebruik willen wij het gebruik van kraanwater als een gezond, voordelig en milieuvriendelijk alternatief voor water verpakt in plastic (wegwerp)flessen stimuleren. Gebruik de bio bidon niet alleen tijdens het sporten, maar ook wanneer je onderweg bent in plaats van PET drinkflessen. Kortom: een verantwoord en gezond alternatief voor een standaard bidon!

Poster Biobidons