Tumblers en Travel Cups voor Universiteit Leiden

Wij zijn dol op onze klanten, maar het allerleukst is het toch wel als een klant terug komt voor een bestelling omdat ze zo blij waren met onze flessen. We hadden al eens bedrukte flessen aan de Universiteit Leiden geleverd, deze waren goed ontvangen en dus kwam er een aanvraag voor een herhaalorder. Het was direct duidelijk dat de Tumbler die we al eerder leverden weer geleverd moest worden. Daarbij was ook onze Travel Cup opgevallen door het ontwerp en het handige formaat.   Uiteindelijk aan de slag dus met Tumblers en Travel Cups voor Universiteit Leiden!

Tumbler Universiteit Leiden

Bij Retulp vinden we het positief als onderwijsinstellingen een duurzame keuze maken. Zij inspireren daarmee hun leerlingen en studenten om een duurzamere keuze te maken. In het geval van ICLON Universiteit Leiden hebben we het gelijk over het inspireren van meerdere generaties! Het ICLON verzorgt namelijk universitaire opleidingen om leraar in het voorgezet onderwijs te worden. Daarbij zorgen ze er ook voor dat leerlingen en uit het basis- en middelbaar onderwijs kennis maken met de wetenschap en doen ze wetenschappelijk onderzoek naar onderwijs. Tenslotte verzorgen ze ook nog eens nascholing voor docenten in het voortgezet onderwijs. Kortom, zij onderwijzen de onderwijzers die jongere generaties kunnen inspireren op het gebied van duurzaamheid.

Travel Cup Universiteit Leiden

Universiteit Leiden maakte de keuze voor onze Tumbler thermosfles in de kleur Deep Ocean Blue omdat deze kleur overeenkomt met hun logo. Om een nog strakkere uitstraling te krijgen viel de keuze dit keer op een gravure in plaats van een bedrukking. Voor de Travel Cup viel de keuze op de ivoren variant met het deksel in de kleur Bakery Brown. Het logo van de universiteit is door middel van een bedrukking in dezelfde kleur als het deksel op de beker aangebracht. Het resultaat is een rustige en stijlvolle beker waarop het logo duidelijk zichtbaar is.

Wij vinden deze twee items zo samen een hele mooie combinatie geworden. Daarom hopen we dat de medewerkers van ICLON deze bekers met heel veel plezier gaan gebruiken en hun leerlingen inspireren om ook te kiezen voor duurzame alternatieven!