Remask duurzame mondkapjes

Mondkapjes zijn een nieuw opkomend probleem. Enerzijds is er een tekort van in de zorg, anderzijds is het een nieuwe bron van afval. Wegwerpmondkapjes belanden helaas vaak in de natuur, zoals op straat of in de grachten. Dit veroorzaakt een nieuwe afvalberg. Door herbruikbare en wasbare mondkapjes aan te bieden, wordt dit afvalprobleem tegengegaan. Daarnaast zorgen we ervoor dat er bij elk verkocht mondkapje iemand in de zorg wordt geholpen door donatie aan virusstichtingen. De mondkapjes zijn niet alleen goed voor jezelf en voor de planeet, maar dus ook voor een ander.

Remask tegen wegwerpmondkapjes

Remask is een onderdeel van Retulp. Remask is opgericht met het doel om wegwerpmondkapjes tegen te gaan door alternatieven aan te bieden. Zo wordt er met onze herbruikbare mondkapjes voor gezorgd dat er minder afval in de oceanen belandt.

Ruim een kilo afval uit de oceaan

Naast het voorkomen van single-use mondkapjes en daarmee het zwerfafval, wil Retulp graag bijdragen aan het opruimen hiervan. Zo zijn wij trotse partner van het goede doel club Kakatua. Per verkocht mondkapje zal namelijk ruim een kilo plastic door middel van de drijfarmen uit de rivieren worden opgevangen, om te voorkomen dat het plastic onze oceanen binnenstroomt. Met de aankoop van een Remask mondkapje help je dus niet alleen single-use afval in Nederland te voorkomen, maar zorg je er ook voor dat ruim een kilo afval in probleemlanden onze oceanen niet in drijft. Een win-win situatie!

  • Zacht, biologisch OEKO-TEX® katoen
  • Optimaal comfort en ademend vermogen
  • Wasbaar en herbruikbaar
  • Vanaf 100 stuks
  • Vanaf €1,99 per stuk
  • Keuze uit de Remask Comfort of Remask Fashion
  • Een kilo afval wordt voorkomen uit de oceaan per mondkapje