Bedrukte lunchboxen en lunchzakken

Verschillende eco-lunchtassen, stijlvolle lunchboxen en andere koelboxen en tassen. Voor iedere Retulp lunch-to-go wordt er een boom geplant.

Broodtrommels, koeltassen of lunchzakken personaliseren

Met drinkflessen zorgen we voor drinkwater donatie in ontwikkelingslanden. Met lunchboxen gaan we ervoor zorgen dat er op een duurzame manier een bomen worden geplant. Voor iedere lunchbox 1 boom! Keuze uit verschillende eco-lunchtassen, stijlvolle lunchboxen en andere koelboxen en tassen.

Nemen je werknemers of relaties de lunch mee in plastic zakjes of zilverpapier? Dat is natuurlijk allesbehalve duurzaam. Voor ieder verkochte Retulp lunch to go wordt er een boom geplant. Op deze manier reduceer je jouw impact op klimaatverandering nog meer. Een broodtrommel is een perfect product om de naamsbekendheid van je bedrijf te verhogen. Het is een relatiegeschenk dat elke dag wordt gebruikt. Wilt je een broodtrommel bedrukken in je eigen bedrijfskleur of in je huisstijl? Je kunt in ons assortiment broodtrommels en lunchtassen  in diverse prijsklassen vinden.

Eco lunchboxen als relatiegeschenk, private label of merchandise

Een broodtrommel met bedrukking is misschien niet het eerste waar je aan denkt als je op zoek bent naar een geschikt relatiegeschenk, maar wist je dat een bedrukte broodtrommel één van succesvolste geschenken om weg te geven is? Een bedrukte broodtrommel of lunchbox is een praktisch geschenk dat door jong en oud gebruikt wordt. Het is dan ook niet zo gek dat de broodtrommel met naam en logo een populaire weggever is op scholen. Maar je kunt je eigen medewerkers natuurlijk ook verblijden met een gepersonaliseerde broodtrommel. Als je de broodtrommel combineert met een waterfles of thermosbeker, dan doet je een erg origineel en praktisch geschenk voor onderweg cadeau.

Lees meer ↓

Wij kunnen de broodtrommel bedrukken met logo, slogan of een andere kreet.  Van een opvouwbare lunchzak die zo min mogelijk ruimte inneemt tot de traditionele stevige brood box. De verschillende broodtrommels met logo zijn duurzaam, BPA-vrij en voedsel-veilig en vormen daarmee een interessant relatiegeschenk. Je kunt de broodtrommels uitdelen als giveaways of met de relatiegeschenken op kantoor ervoor zorgen dat er meer eenheid ontstaat. Aan de hand van een digitaal voorbeeld kunt je eerst het ontwerp beoordelen, voordat we definitief voor je aan de slag gaan.

Bestel je gepersonaliseerde duurzame broodtrommel online

De broodtrommel hebben we allemaal nodig, daarmee zorgen we ervoor dat we de bammetjes zo vers mogelijk kunnen houden. Je heeft de keuze uit verschillende broodtrommels, van heel kleurrijk en opvallend tot meer strak en zakelijk. Zoek je naar een lunchtas of de traditionele broodtrommel zoals we die al tientallen jaren gebruiken? Wij kunnen de broodtrommel bedrukken en zorgen daarmee voor een prachtig relatiegeschenk dat je kunt uitdelen aan je klanten en andere relaties. Heb je een keuze gemaakt uit ons assortiment broodtrommels, lunchzakken of koeltassen? Dan kunt je de broodtrommel eenvoudig online bestellen. Vraag nu de PDF brochure aan.