Praktische broodtrommels

Jouw lunchbox altijd bij de hand.

 • Sluiten goed af
 • Met handige spork
 • Bamboe deksel
 • Stijlvol design

Duurzame broodtrommels

Nooit meer plastic zakjes — daar dromen we van. En dit willen we bereiken met onze mooie Retulp broodtrommels. Door plastic zakjes te vervangen door robuuste producten die niet alleen praktisch maar ook stijlvol zijn, maken we wegwerpplastic overbodig. Eén lunchbox vervangt namelijk honderden plastic zakjes. Kleine moeite toch? Vinden wij ook. Shop daarom de broodtrommels die je nodig hebt om bij te dragen aan deze missie!

Met een broodtrommel van Retulp maak je verschil. In plaats van je brood in plastic zakjes mee te nemen, kies je voor een duurzaam alternatief. Keer op keer. Dit draagt bij aan een betere wereld en biedt ook nog eens eindeloos gemak voor jou. Bedrukt met je logo of onbedrukt in je eigen shop — de lunchboxes van Retulp maken indruk.

De broodtrommels van Retulp zijn gemaakt van duurzaam materiaal en hebben een prachtige deksel van bamboe. Dit geeft de lunchbox een stijlvolle en elegante afwerking. En de deksel is ook nog als snijplank te gebruiken! Bovendien zijn al onze lunchboxes voorzien van handige stoffen band die de box afsluit waardoor je sandwiches of salades eenvoudig mee kunt nemen. En zoek je écht iets unieks? Laat dan je logo op onze broodtrommels drukken en verras relaties of medewerkers met hun eigen duurzame lunchbox!

Klassieke broodtrommel voor een heerlijke lunch inclusief handige spork. De broodtrommels zijn gemaakt van duurzaam materiaal en hebben een bamboe deksel. 

Lunchbox

Night Black

Lunchbox

Chalk White

Lunchbox

Deep Ocean Blue

Mission Indisposable 2015-2025

200.000.000 liter drinkwater donatie
200.000.000 besparing disposables

Retulp wil de plastickraan dichtdraaien en de drinkwaterkraan weer openzetten. Mission Indisposable, it’s possible!

Broodtrommels bestellen

Wil je onze broodtrommels laten bedrukken om medewerkers of klanten mee te verrassen? Of ben je op zoek naar unieke items voor in je eigen shop? Vul het contactformulier in en laat ons weten wat we voor je kunnen betekenen! Welke broodtrommels hebben je voorkeur, wil je ze laten bedrukken en om hoeveel stuk gaat het? Vertel het ons, dan sturen we je zo snel mogelijk de prijslijst of offerte.  Prijslijst lunch

  Broodtrommels van hoge kwaliteit

  Onze broodtrommels zijn net even anders. Naast stijlvol zijn ze namelijk ook multifunctioneel. Wist je bijvoorbeeld dat de deksel van jouw broodtrommel ook dienst doet als snijplank? Ideaal wanneer je een sandwich wilt beleggen met vers gesneden tomaatjes of komkommer. Op die manier is een broodtrommel veel meer dan enkel een manier om je lunch in te vervoeren. Bovendien biedt de handige spork die bij de Lunchbox Classic geleverd wordt uitkomst wanneer je ‘s ochtends een salade hebt klaargemaakt en hier onderweg van wilt genieten. Zo past de broodtrommel zich volledig aan op jouw wensen. Verras daarom je omgeving met deze prachtige lunchboxes, laat ze bedrukken met je eigen logo of verkoop ze in je eigen (web)shop en draag bij aan een betere wereld!

  Kies voor duurzaam

  Met de keuze voor duurzame broodtrommels kies je ook voor een beter milieu. Laat je je broodtrommels ook nog bedrukken, dan is dit jouw boodschap aan de wereld dat je bedrijf, merk of instelling geen boodschap heeft aan wegwerpplastic. Hoewel de keuze voor vergankelijke en goedkope producten met je logo of boodschap aantrekkelijk lijkt, blijft een duurzaam geschenk pas écht hangen.

  Heb je zelf een shop en zoek je producten die passen bij jouw filosofie? Informeer dan naar de mogelijkheden van reseller worden! Bied onze broodtrommels aan in je winkel en verras klanten met verschillende uitvoeringen, kleuren en materialen. We gaan graag een samenwerking aan met ondernemers die net zo enthousiast worden van duurzaam als wij.