Herbruikbare kantoorbekers

Duurzame goedkope bekers voor op kantoor en in de kantine

 • BPA vrij duurzaam materiaal
 • Vaatwasmachinebestendig
 • Scherp geprijsd en made in EU
 • Full color bedrukbaar

Verkrijgbaar met of zonder deksel in de maten 200 ml, 300 ml of 400 ml. Magnetron- en vaatwasser bestendig. Gebruikte bekers kunnen worden ingeleverd voor recycling naar nieuwe bekers. Geproduceerd in Nederland!

Herbruikbare bekers met mooie en handige ribbel zijn verkrijgbaar met dichte deksel, met drinkdeksel of zonder deksel in de maten 200 ml, 300 ml of 400 ml. Magnetron- en vaatwasser bestendig. Geproduceerd in Europa.

Thermos koffiecup – BEST GETEST!
BPA-vrij en voedselveilig, 250 ml inhoud, perfecte timing voor onderweg: houd tot drie kwartier warm, ontworpen in Nederland, geproduceerd in Duitsland.

Koffiebekers voor op kantoor of onderweg van 300 ml en 400ml. De 300ml koffiebekers passen onder vrijwel ieder koffiezetapparaat en houden koffie en thee tot drie kwartier warm!

Afsluitbare herbruikbare thee- koffiebeker voor onderweg gemaakt van duurzaam Bioplastic. Medium reisbeker van 350 ml of een grote beker van 480 ml.

Iconische emaille look keramieken Carbanaz bekers. retro chique uitstraling met een vernieuwende twist.  Mok van 250ml, in verschillende retro kleuren en is geschikt voor in de vaatwasser.

No excuse for single use

Nieuwe SUP wetgeving wegwerp bekers: hergebruik is de toekomst!

Door de nieuwe SUP wetgeving die 1 juli 2023 is ingegaan, is wegwerpplastic zoals bakjes en bekertjes niet meer toegestaan. Bedrijven die plastic verpakkingen gebruiken, moeten overschakelen naar herbruikbare alternatieven. Deze nieuwe wetgeving is een reactie op de alarmerende groei van wegwerpplastic en de schadelijke gevolgen die het heeft voor ecosystemen en oceanen. Op deze pagina tref je 2 mooie herbruikbare bekers die ideaal voor kantoor, horeca en grootverbruik zijn.

Duurzaam alternatief tegen wegwerp

Retulp Circulware staat voor duurzame verpakkingen en een groenere toekomst door hergebruik te stimuleren. Dit wordt gedaan door bedrijven te helpen overstappen van traditionele wegwerpverpakkingen naar innovatieve, herbruikbare oplossingen. Bovendien wordt afval als grondstof benut voor nieuwe producten. De bekers krijgen na honderden keren hergebruik nog een tweede leven. Eén keer produceren en maximaal profiteren, zo wordt alles uit de grondstoffen gehaald en is de cirkel rond.

Door herbruikbare verpakkingen, wordt de CO2-uitstoot verminderd en beland er minder afval in de natuur. De herbruikbare bekers en bakjes zijn mooi, praktisch en ideaal om eten en drinken lang smaakvol te houden. Bij Retulp streven we naar het verminderen van wegwerpplastic en bieden we herbruikbare alternatieven voor bedrijven zoals mokken, koffiebekers en broodtrommels.

Deze goedkope herbruikbare drinkt gemakkelijk en ligt comfortabel in de hand. De beker vervangt de eenmalig te gebruiken wegwerpbeker in automaten voor warme dranken. Deze duurzame beker is gemaakt in Europa van hoogwaardige kunststof en zijn goed te stapelen. Ideaal voor in de horeca, op kantoor en jouw bedrijfskantine. Verkrijgbaar in klein (200ml), medium (300ml) en large (400ml). Vanaf 500 stuks te bestellen met eigen logo. Keuze uit afgesloten deksel of deksel met drinktuit maar zonder deksel kan uiteraard ook. Kies je kleur cup en deksel, vanaf 5000 stuks is eigen pantone kleur ook mogelijk.

Het afschaffen van de wegwerpbeker is misschien wel het meest actuele gespreksonderwerp bij de koffieautomaat. Dit heeft te maken met de wet- en regelgeving rondom het uitbannen van ‘single use plastics’ (SUP). Dit betekent dat een herbruikbare beker de norm zal worden op de werkvloer. En dat juicht Retulp natuurlijk van harte toe want éénmalig is schandalig: mission indisposable.

Mission Indisposable 2015-2025

200.000.000 liter drinkwater donatie
200.000.000 besparing disposables

Retulp wil de plastickraan dichtdraaien en de drinkwaterkraan weer openzetten. Mission Indisposable, it’s possible!

Duurzame bekers voor kantoor, kantine en horeca grootverbruik bestellen

Vraag hieronder de prijslijst aan van onze herbruikbare koffiebekers. Onze nieuwe goedkope herbruikbare bekers zullen liefhebbers van warme dranken opwarmen. Deze bekers drinken gemakkelijk en zijn specifiek ontwikkeld voor de professionele markt. De beker vervangt de eenmalig te gebruiken wegwerpbeker in automaten voor warme dranken. Deze duurzame bekers zijn gemaakt in Europa van hoogwaardige kunststof en zijn goed te stapelen. Deze koffiebekers zijn dus onmisbaar in jouw bedrijfskantine. De bekers bieden uitstekende stevigheid en grip en zijn vaatwasser bestendig. Tevens zijn deze bekers BPA-vrij en recyclebaar. Customizen met eigen logo is mogelijk vanaf 500 stuks. Full color in speciale IML print is ook mogelijk.  Prijslijst flessen

  Herbruikbare koffiebekers in verschillende kleuren

  Onze duurzame bekers en cups zijn verkrijgbaar in diverse mooie kleuren.  De herbruikbare bekertjes zijn verkrijgbaar met of zonder deksel in de maten 200 ml, 300 ml of 400 ml. Customizen met eigen logo is mogelijk vanaf 500 stuks. De levertijd zonder opdruk is 4 a 5 werkdagen en met opdruk 3 a 4 weken. In maximaal 4 kleuren te bedrukken. Meeste bedrijven kiezen voor 1 kleur aangezien dat stijlvol en voordelig is. De beker is licht in gewicht, makkelijk te reinigen en stapelbaar. Uiteraard BPA-vrij en 100% recyclebaar. Magnetron- en vaatwasserbestendig.

  Door herbruikbare bekers en cups wordt de CO2-uitstoot verminderd en beland er minder afval in de natuur. De herbruikbare bekers zijn mooi, praktisch en ideaal om eten en drinken lang smaakvol te houden. Bij Retulp streven we naar het verminderen van wegwerpplastic en bieden we herbruikbare alternatieven voor bedrijven zoals mokken, koffiebekers en broodtrommels

  Voordelen Retulp herbruikbare koffiebekertjes

  • BPA-vrij en voedselveilig
  • Scherpe all-in prijzen
  • Bijdrage aan drinkwaterdonatie
  • Ideaal voor onderweg
  • Zeer geschikt als relatie- of personeelsgeschenk
  • Geschikt voor in de vaatwasser

  Bestel je koffiebekers to-go bij Retulp

  Vraag snel de prijslijst aan of neem contact met ons op voor meer informatie over deze producten, onze missie en meer. Onze specialisten staan voor je klaar en helpen je graag verder!