BioDrup drinkfles

Onze nieuwe bio drinkfles gemaakt van rietsuiker, comfortabele vormgeving en handig in gebruik.

 • Bio Based waterfles gemaakt suikerriet
 • Vaatwasser bestendig en lekvrij
 • BPA en gifstof vrij

Biodrup als vernieuwend relatiegeschenk of personeelsgeschenk met eigen opdruk.

De Biodrup waterfles is weloverwogen vormgegeven, waardoor het een perfect handligging heeft en biedt daardoor een buitengewoon prettig drink comfort om je dorst te lessen. Een waterfles is niet alleen fijn om zelf te hebben, het is ook nog eens een superleuk geschenk om cadeau te geven. Zo heb je een duurzaam en uniek cadeau waar iemand ook nog eens iets aan heeft. Hoe leuk is dat?!

Drinkfles voor onderweg of tijdens het sporten

De Biodrup is volledig gemaakt van biobased HDPE. Door gebruik te maken van biobased grondstof wordt een significante reductie in CO2-uitstoot behaald ten opzichte van standaard fossiele grondstof. De Biodrup heeft een inhoud van 500ML, is voedsel veilig en vaatwasser bestendig en is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren. De afsluitdop is voorzien van een lus, waardoor deze niet meer kwijt kan raken.

BioDrup drinkbekers bestellen

Vraag de prijslijst aan van onze drinkflessen en kies een uitvoering die past bij jouw bedrijf of winkel. Kies voor een onbedrukte variant of ontdek de mogelijkheden van Retulp bedrukking. Wat je ook wil uitdragen met de thermosflessen, er is altijd een manier om dit te bereiken. Informeer naar de mogelijkheden en laat je inspireren!  Prijslijst flessen

  Overzicht van alle drinkflessen

  Toch liever een andere beker dan deze BioDrup drinkflessen?
  Bekijk dan hier een overzicht van alle thermosflessen en hier een overzicht van alle drinkflessen.