Drinkflessen

Duurzame drinkflessen met stijlvol design.

 • Kwaliteit flessen met een verhaal
 • Ondersteuning goede doelen
 • Direct uit voorraad leverbaar
gele retulp waterfles urban

Naast onze strijd voor een schoner milieu zetten we ons ook in voor schoon drinkwater voor iedereen. Voor iedere Retulp drinkfles die we verkopen, doneren we 1000 keer de inhoud aan drinkwater aan waterprojecten in Afrika en Indonesië via onze partner MadeBlue. Ieder jaar lukt het ons om meer drinkwater te doneren en deze trend willen we doorzetten. Vanuit onze filosofie dat je als individu wel degelijk een verschil kunt maken, zetten we onze missie voort en streven we naar nog meer drinkwater, een schoner klimaat en tevreden klanten die met trots iedere dag hun Retulp drinkfles opnieuw vullen.

Mission Indisposable 2015-2025

200.000.000 liter drinkwater donatie
200.000.000 besparing disposables

Retulp wil de plastickraan dichtdraaien en de drinkwaterkraan weer openzetten. Mission Indisposable, it’s possible!

Drinkflessen bestellen

Ben je op zoek naar een uniek relatiegeschenk, een serie flessen voor in je eigen shop, een mooi cadeau voor je medewerkers of promotiemateriaal dat nét even anders is? Kies dan voor drinkflessen van Retulp. Vraag de prijslijst aan en ontdek de voordelen van onze duurzame drinkflessen. Reken hierbij op scherpe prijzen, een snelle levertijd en eventueel gedetailleerde bedrukking.

Vraag de co-branding prijslijst aan

Laat ons weten in welke fles je interesse hebt en om welk aantal het gaat en ontvang onze overzichtelijke prijslijst. Wil je de drinkflessen laten bedrukken en alvast een digitale proefdruk van je ontwerp ontvangen? Upload in dit formulier dan ook je logo of fotobestand.  Prijslijst flessen

  Hoogwaardige drinkflessen van Retulp

  We vinden het belangrijk dat onze klanten jarenlang kunnen rekenen op hun drinkflessen van Retulp. Dit betekent dat we kwaliteit leveren. Of het nu gaat om onze drinkflessen van RVS of de bidons van suikerriet – met een Retulp drinkfles ben je verzekerd van kwaliteit. We zorgen er bovendien voor dat je drinkfles meer is dan slechts een middel om uit te drinken. Dankzij de stijlvolle en vaak stoere designs vormen de drinkflessen een echte toevoeging aan bijvoorbeeld een relatiegeschenk of kerstpakket voor medewerkers. Naast gebruiksvoorwerp kan een drinkfles namelijk zoveel meer zijn. We zijn ervan overtuigd dat wanneer deze gedachte steeds dieper in de maatschappij wortelt, het overkoepelende besef dat we beter moeten zorgen voor de wereld ook groeit. Dit kunnen we bereiken met drinkflessen!

  Kies voor duurzaam

  Met de keuze voor duurzame drinkflessen kies je ook voor een beter milieu. Laat je je drinkflessen ook nog bedrukken, dan is dit jouw boodschap aan de wereld dat je bedrijf, merk of instelling niet van plastic is. Hoewel de keuze voor vergankelijke en goedkope producten met je logo of boodschap aantrekkelijk lijkt, blijft een duurzaam geschenk pas écht hangen.