RVS duurzame drinkfles kopen?

Wil jouw organisatie een positieve bijdrage leveren aan een beter milieu en het terugdringen van de plastic soep? Met de mat stalen Urban rvs duurzame drinkfles maak jij jouw doelgroep bewust van de impact van single-use plastic afval. Een mooi duurzaam relatiegeschenk voor een citytrip, kantoor, strand en camping. Maar ook voor een picknick, sport, roadtrip, survival en reizen. Onze drinkflessen zijn verkrijgbaar in een 500 ml & 750 ml drinkfles. Daarnaast is de Urban ook verkrijgbaar als 500 ml thermosfles. Je kunt onze drinkflessen al vanaf 48 stuks bedrukken of graveren met een levertijd van zo’n 7-10 werkdagen!

Verspreid jouw boodschap op verantwoorde wijze

De rvs duurzame drink fles met jouw uiting is ideaal als giveaway of gepersonaliseerd cadeau voor werknemers en relaties. Ook is het perfect voor citymarketing doeleinden. Je kunt de waterfles bijvoorbeeld inzetten voor een bewustwordingscampagne, koppelen aan grote (sport)evenementen, verkopen bij informatiepunten en toeristencentra of gebruiken als ecologisch verantwoord eindejaarsgeschenk. Een mooie en praktische manier om je boodschap en bedrijf op een duurzame manier onder de aandacht te brengen van je doelgroep! De urban rvs drinkfles is niet alleen mooi en functioneel, maar het is ook nog eens een fles met een goed verhaal! Refill to fulfill:

  1. Voor jezelf: een hip en handige waterfles waarmee je gezien mag worden
  2. Voor een ander: deze drinkfles zorgt voor 1000 liter schoon drinkwater voor mensen in ontwikkelingslanden, In samenwerking met Made Blue.
  3. Voor de Planeet: elke keer als je de duurzame drinkfles gebruikt help je mee om het plastic afval in de oceanen te verminderen

Maak iemand blij met een mooie duurzame fles met eigen opdruk

Stap 1

SELECTEER

Selecteer de fles of thermosbeker die je wilt bedrukken.

stap-1 urban 750ml
Stap 2

ONTWERP

Stuur je vector-bestand* (eps of ai) en binnen een dag ontvang je 2 verschillende digitale proefdrukken.

your logo goes here

* Er zijn 3 drukmogelijkheden:
Lasergraveren, max.-formaat 3×10 cm (bxh)
Tampondruk, max.-formaat 2,5×7 cm (bxh)
Zeefdruk, max.-formaat 16×22 cm (bxh) – 750ml
(Mooiste resultaat is graveren of in 1 kleur bedrukken)

Stap 3

GOEDKEURING

De productie start nadat jullie de print en offerte/factuur hebben goedgekeurd. Productietijd is gemiddeld 7-10 werkdagen.

stap-3 urban 750ml

Vraag een gratis digitale proefdruk en prijsoverzicht aan.

Deze gave Urban duurzame drinkflessen of thermosflessen van Retulp zijn al te bestellen vanaf € 10 per stuk inclusief opdruk of gravure!

Ook een drinkfles kopen?

Wil je ook graag een drinkfles kopen en deze personaliseren? Vul dan jouw wensen en contactgegevens in en wij nemen spoedig contact met je op.


Urban 500mlUrban 750mlUrban Thermos 500ml


WitZwartSteelBlauwGroenGrijsRozeRood


Ideeën en inspiratie voor bedrukte duurzame drinkflessen en thermosbekers

“Fantastische vormgeving! De fles ligt goed in de hand en koffie blijft goed warm.”

Marga LamersBedrijf: Van Bamboe

“De missie van Retulp is natuurlijk fantastisch, en hun producten al helemaal! De service van Retulp, het contact, niemand zal teleurgesteld zijn!”

Mirjam Horstmeier Bedrijf: Oxfam Novib

“Vanuit Retulp hebben we bericht gehad dat we samen met hen inmiddels 900.000 liter water hebben gedoneerd aan mensen in nood. Dank voor deze mooie samenwerking!”

Claartje VisserBedrijf: Mensely

“Kwalitatief goede producten van een bedrijf met een heldere en maatschappelijke visie!”

Michiel van der NeutBedrijf: Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport

“Super mooi Nederlands product met heldere ambitie: plastic flessen terugdringen en drinkwater teruggeven. Het begint altijd met 1 stap in de goede richting en ik vind dat Retulp grote stappen maakt. Daarnaast top service en kwalitatief product dus ik ben erg tevreden!”

Sabine SwinkelsBedrijf: Rethinking Group

“De missie van Retulp gecombineerd met het mooie design van de flessen zijn een geweldig geschenk voor ons als bedrijf. De missies van onze helden (bedrijven) sluiten aan en dat zorgt voor enthousiaste reacties bij de ontvangers :-)”

Patrick, Jeron & FreekBedrijf: Creating Heroes

“Retulp past goed in ons assortiment, de themosfles is van hoogwaardige kwaliteit en de uitstraling past bij ons bedrijf.”

Margreet MettingBedrijf: Wadapartja

“We hebben de supermooie thermosflessen van Retulp met een mooie Grasnapolsky opdruk verkocht bij de merchandise van het festival. Zo kon ons publiek op een duurzame manier hun koffie drinken tijdens het evenement en hebben ze een supermooi en duurzaam aandenken aan het festival, iets waarmee we graag worden geassocieerd. Het contact met Retulp verliep erg soepel en het product werd supersnel geleverd.”

Mariska BerrevoetsBedrijf: Stichting Grasnapolsky Festivals

“Retulp staat voor mij voor kwaliteit, originaliteit en duurzaamheid.”

Lonneke van SoestBedrijf: Cocosoft

“Win-win situatie: het kunnen bijdragen aan mission indisposable was voor ons even zo belangrijk als onze medewerkers blij maken met een prachtig product!”

Ellis Swinkels-HendriksBedrijf: Foenix Kringloop en reintegratie

“Met Retulp als onderdeel van ons kerstpakket voor de medewerkers hebben we niet alleen de medewerkers beloond met een mooie beker, maar ook nog – heel belangrijk – bijgedragen aan schoon drinkwater.”

Astrid van Rooij Bedrijf: Heerlijkheid Mariënwaerdt

“Het initiatief van Retulp voor een duurzaam product en het doneren van water aan derdewereldlanden was voor Compagnon aanleiding om het product af te nemen. Onze ervaring tot nu toe is zeer positief en willen in de toekomst de drinkflessen blijven afnemen.”

Marius Wiegers Bedrijf: Compagnon

“Mooi product. Fijn persoonlijk contact, flexibel en denken graag met je mee.”

Rosanne WolffBedrijf: Franke