RVS duurzame drinkfles kopen?

Wil jouw organisatie een positieve bijdrage leveren aan een beter milieu en het terugdringen van de plastic soep? Met de mat stalen Urban rvs duurzame drinkfles maak jij jouw doelgroep bewust van de impact van single-use plastic afval. Een mooi duurzaam relatiegeschenk voor een citytrip, kantoor, strand en camping. Maar ook voor een picknick, sport, roadtrip, survival en reizen. Onze drinkflessen zijn verkrijgbaar in een 500 ml & 750 ml drinkfles. Daarnaast is de Urban ook verkrijgbaar als 500 ml thermosfles. Je kunt onze drinkflessen al vanaf 48 stuks bedrukken of graveren met een levertijd van zo’n 7-10 werkdagen!

Verspreid jouw boodschap op verantwoorde wijze

De rvs duurzame drink fles met jouw uiting is ideaal als giveaway of gepersonaliseerd cadeau voor werknemers en relaties. Ook is het perfect voor citymarketing doeleinden. Je kunt de waterfles bijvoorbeeld inzetten voor een bewustwordingscampagne, koppelen aan grote (sport)evenementen, verkopen bij informatiepunten en toeristencentra of gebruiken als ecologisch verantwoord eindejaarsgeschenk. Een mooie en praktische manier om je boodschap en bedrijf op een duurzame manier onder de aandacht te brengen van je doelgroep! De urban rvs drinkfles is niet alleen mooi en functioneel, maar het is ook nog eens een fles met een goed verhaal! Refill to fulfill:

  1. Voor jezelf: een hip en handige waterfles waarmee je gezien mag worden
  2. Voor een ander: deze drinkfles zorgt voor 1000 liter schoon drinkwater voor mensen in ontwikkelingslanden, In samenwerking met Made Blue.
  3. Voor de Planeet: elke keer als je de duurzame drinkfles gebruikt help je mee om het plastic afval in de oceanen te verminderen

Maak iemand blij met een mooie duurzame fles met eigen opdruk

Stap 1

SELECTEER

Selecteer de fles of thermosbeker die je wilt bedrukken.

stap-1 urban 750ml
Stap 2

ONTWERP

Stuur je vector-bestand* (eps of ai) en binnen een dag ontvang je 2 verschillende digitale proefdrukken.

your logo goes here

* Er zijn 3 drukmogelijkheden:
Lasergraveren, max.-formaat 3×10 cm (bxh)
Tampondruk, max.-formaat 2,5×7 cm (bxh)
Zeefdruk, max.-formaat 16×22 cm (bxh) – 750ml
(Mooiste resultaat is graveren of in 1 kleur bedrukken)

Stap 3

GOEDKEURING

De productie start nadat jullie de print en offerte/factuur hebben goedgekeurd. Productietijd is gemiddeld 7-10 werkdagen.

stap-3 urban 750ml

Vraag een gratis digitale proefdruk en prijsoverzicht aan.

Deze gave Urban duurzame drinkflessen of thermosflessen van Retulp zijn al te bestellen vanaf € 10 per stuk inclusief opdruk of gravure!

Ook een drinkfles kopen?

Wil je ook graag een drinkfles kopen en deze personaliseren? Vul dan jouw wensen en contactgegevens in en wij nemen spoedig contact met je op.


    Urban 500mlUrban 750mlUrban Thermos 500ml


    WitZwartSteelBlauwGroenGrijsRozeRood