Duurzame RVS drinkfles bedrukken

Wil jouw organisatie een positieve bijdrage leveren aan een beter milieu en het terugdringen van de plastic soep? Met de mat stalen Urban rvs duurzame drinkfles maak jij jouw doelgroep bewust van de impact van single-use plastic afval. Een mooi duurzaam relatiegeschenk voor een citytrip, kantoor, strand en camping. Maar ook voor een picknick, sport, roadtrip, survival en reizen. Onze drinkflessen zijn verkrijgbaar in een 500 ml & 750 ml drinkfles. Daarnaast is de Urban ook verkrijgbaar als 500 ml thermosfles.

Drinkfles bedrukken

Retulp flessen zijn BPA-vrij en gemaakt van roestvrij staal en gaan hierdoor jarenlang mee. Naast dat dit natuurlijk hartstikke duurzaam is, zijn de drinkflessen geschikt voor branding mogelijkheden. Zo kun je een drinkfles bedrukken met een logo of een leuke quote. Het bedrukken met logo en eigen tekst is mogelijk vanaf 48 stuks en binnen 2 weken geleverd tegen all-in scherpe prijs. Bovendien doneren we schoon drinkwater aan ontwikkelingslanden d.m.v. MadeBlue.

Bedrukte of gegraveerde Retulp Urban flessen waarmee je gezien mag worden en waar je bergen wegwerp flesjes en bekertjes mee bespaart. All-in prijs vanaf € 9,75 inclusief 1 kleur opdruk of gravure, instelkosten, transportkosten, handelingskosten en ook inclusief donatie van 1000x de inhoud van de fles in schoon drinkwater in ontwikkelingslanden per Retulp fles.

  • Tijdloos design
  • Stoere BPA-vrije drinkfles gemaakt van geborsteld roestvrij staal, verkrijgbaar in 3 modellen in verschillende kleuren
  • Bedrukken met logo en eigen tekst mogelijk vanaf 48 stuks en binnen 2 weken geleverd (sneller in overleg) tegen all-in scherpe prijs
  • Milieuvriendelijk alternatief voor wegwerp plastic waterflessen
  • Iedere fles zorgt ervoor dat er 1000 x de inhoud aan drinkwater wordt gedoneerd aan ontwikkelingslanden.
Retulp medewerker Coby met amsterdam fles

Vraag een gratis digitale proefdruk en prijsoverzicht aan.

Bij grote aantallen zijn deze gave Urban duurzame drinkflessen of thermosflessen van Retulp zijn al te bestellen bij  vanaf € 11 per stuk inclusief opdruk of gravure !

RVS drinkflessen personaliseren?

Vul dan jouw wensen en contactgegevens in en wij nemen spoedig contact met je op.


    Urban 500mlUrban 750mlUrban Thermos 500ml


    WitZwartSteelBlauwGroenGrijsRozeRoodGeel