RVS duurzame drinkfles kopen?

Wil jouw organisatie een positieve bijdrage leveren aan een beter milieu en het terugdringen van de plastic soep? Met de mat stalen Urban rvs duurzame drinkfles maak jij jouw doelgroep bewust van de impact van single-use plastic afval. Een mooi duurzaam relatiegeschenk voor een citytrip, kantoor, strand en camping. Maar ook voor een picknick, sport, roadtrip, survival en reizen. Onze drinkflessen zijn verkrijgbaar in een 500 ml & 750 ml drinkfles. Daarnaast is de Urban ook verkrijgbaar als 500 ml thermosfles. Je kunt onze drinkflessen al vanaf 48 stuks bedrukken of graveren met een levertijd van uiterlijk 2 weken!

Drinkfles bedrukken

Bij ons kun je terecht voor het kopen van een drinkfles BPA vrij. De flessen zijn gemaakt van roestvrij staal en gaan hierdoor jarenlang mee. Naast dat dit natuurlijk hartstikke duurzaam is, zijn de drinkflessen ook nog eens geschikt voor branding mogelijkheden. Zo kun je een drinkfles bedrukken met een logo van jouw bedrijf of organisatie of een leuke quote. Het bedrukken met logo en eigen tekst is mogelijk vanaf 48 stuks en binnen 2 weken geleverd tegen all-in scherpe prijs. Bovendien doneren we ook nog eens schoon drinkwater aan ontwikkelingslanden d.m.v. MadeBlue.

  • Tijdloos design
  • Stoere BPA-vrije drinkfles gemaakt van geborsteld roestvrij staal, verkrijgbaar in 3 modellen in verschillende kleuren
  • Bedrukken met logo en eigen tekst mogelijk vanaf 48 stuks en binnen 2 weken geleverd (sneller in overleg) tegen all-in scherpe prijs
  • Milieuvriendelijk alternatief voor wegwerp plastic waterflessen
  • Iedere fles zorgt ervoor dat er 1000 x de inhoud aan drinkwater wordt gedoneerd aan ontwikkelingslanden.

Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen

Onze Retulp Urban RVS drinkflessen met jouw logo zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Maak een keuze uit 500ml drinkfles, 750ml drinkfles en 500ml thermosfles. Wat is jouw favoriet? Denk goed na over op welke fles jouw uiting het mooiste uitkomt en waar de fles uiteindelijk voor wordt gebruikt. Wij kunnen eventueel adviseren in een drinkfles bedrukken die past bij jouw wensen. Bedrukte of gegraveerde Retulp Urban flessen waarmee je gezien mag worden en waar je bergen wegwerp flesjes en bekertjes mee bespaart. Vanaf 48 stuks te bedrukken met een levertijd van maximaal 2 weken. All-in prijs vanaf € 9,75 inclusief 1 kleur opdruk of gravure, instelkosten, transportkosten, handelingskosten en ook inclusief donatie van 1000x de inhoud van de fles in schoon drinkwater in ontwikkelingslanden per Retulp fles.

Maak iemand blij met een mooie duurzame fles met eigen opdruk

Stap 1

SELECTEER

Selecteer de fles of thermosbeker die je wilt bedrukken.

stap-1 urban 750ml
Stap 2

ONTWERP

Stuur je vector-bestand* (eps of ai) en binnen een dag ontvang je 2 verschillende digitale proefdrukken.

your logo goes here

* Er zijn 4 drukmogelijkheden:
Lasergraveren, max.-formaat 3×10 cm (bxh)
Tampondruk, max.-formaat 2,5×7 cm (bxh)
Zeefdruk, max.-formaat 16×22 cm (bxh) – 750ml
Full color print, max.-formaat 16×23 cm (bxh) – 750ml
(Mooiste resultaat is graveren, in 1 kleur bedrukken of full color rondom)

Stap 3

GOEDKEURING

De productie start nadat jullie de print en offerte/factuur hebben goedgekeurd. Productietijd is maximaal 2 weken (eerder vaak mogelijk in overleg).

stap-3 urban 750ml