Cadeaubonnen voor kerst

De kerstperiode een tijd is van geven en waardering tonen. Indien je een duurzame relatie wil met je klanten of personeel geef dan een duurzaam relatie geschenk. Sinds 2023 kan dat ook met duurzame kerstcadeaubonnen.

 • Geef bewust, geef duurzaam: donatie bij ieder verkochte product
 • Keuze uit allerlei handige drinkflessen, koffiebekers, lunchboxen en Retulp tassen
 • Bonnen zijn er al vanaf € 10, zakelijk bestellen kan bij ons met minimum orderwaarde € 150

Waarom een duurzame cadeaubon voor kerst?

De Retulp cadeaubon is te verzilveren in onze webshop. Jouw medewerkers kunnen kiezen uit een breed assortiment van hoogwaardige, herbruikbare producten. Deze producten zijn niet alleen stijlvol en functioneel, maar dragen ook actief bij aan het verminderen van de ecologische voetafdruk van je team. Met onze duurzame kerstcadeaubonnen geef je een origineel geschenk met een positieve impact hebben op het milieu.

Hoe vraag je snel kerst cadeaubonnen aan?

Dat gaat heel eenvoudig: selecteer het gewenste bedrag voor de cadeaubon, of vul zelf een bedrag in. Vervolgens nemen wij contact met je op. Na bevestiging van de bestelling ontvang je een unieke code, die je medewerkers kunnen verzilveren op onze webshop. De code is een jaar lang na aankoop te verzilveren. Deze code opent een wereld vol duurzame geschenken, waar medewerkers bewust kunnen kiezen uit ons assortiment hoogwaardige, herbruikbare producten. Dit zorgt ervoor dat het cadeau perfect aansluit bij hun persoonlijke voorkeur en behoeften. Het gaat niet alleen om het geven van een cadeau, maar ook om bewustwording en betrokkenheid bij duurzaamheid.

Met onze duurzame kerstcadeaubonnen maak je niet alleen je medewerkers blij, maar draag je ook bij aan een schonere, groenere toekomst. Vraag vandaag nog  duurzame kerstcadeaubonnen aan en maak van deze feestdagen een viering van verandering en bewustwording.

Retulp lunchtrommel kerst kado

Kerstgeschenken 2024 tip!

Retulp product + Cadeaubon naar keuze

Wil je graag een uniek kerstpakket geven waar de ontvanger echt wat aan heeft? Een pakket met een cadeaubon is geschikt voor elke gelegenheid.

Combineer een duurzaam Retulp product met een cadeaubon naar keuze en geef een op maat gemaakt kerstpakket. Kies uit een van onze zakelijke pakketten of stel je eigen kerstpakketten samen! Alle producten zijn te personaliseren met eigen logo of opdruk. Kies bijvoorbeeld voor een gepersonaliseerde thermosbeker, koffiebeker of lunchbox. Bekijk alle cadeaupakketten via onderstaande knop en vraag vrijblijvend een offerte aan. We helpen je graag bij het vinden van de perfecte zakelijke kerstgeschenken voor 2024.


  Mission Indisposable 2015-2025

  20.000.000 liter drinkwater donatie
  20.000.000 besparing disposables

  Retulp wil de plastickraan dichtdraaien en de drinkwaterkraan weer openzetten. Jaarlijks hebben we onszelf als doel gesteld: 20 miljoen plastic wegwerpflesjes vermijden en 20 miljoen liter drinkwater doneren aan mensen die het nodig hebben. Mission Indisposable, it’s possible!