Koffiebekers to-go

Altijd duurzaam onderweg met de travelcup.

 • BPA vrij duurzaam materiaal
 • Vaatwasmachinebestendig
 • Scherp geprijsd en made in Germany
 • Stijlvol design met handige drinkdop

Koffiebeker To-Go

Bakery Brown

Koffiebeker To-Go

Night Black

Koffiebeker To-Go

Mint Green

Koffiebeker To-Go

Chalk White

Koffiebeker To-Go

Chocolate Brown

Geschenk met donatie aan goed doel

Naast onze strijd voor een schoner milieu zetten we ons ook in voor schoon drinkwater voor iedereen. Voor iedere Retulp travelcup die we verkopen, doneren we 1000 keer de inhoud aan drinkwater aan waterprojecten in Afrika en Indonesië via onze partner MadeBlue. Ieder jaar lukt het ons om meer drinkwater te doneren en deze trend willen we doorzetten. Wij zetten onze missie voort en streven we naar nog meer drinkwater, een schoner klimaat en tevreden klanten die met trots iedere dag hun Retulp duurzame koffiebeker opnieuw vullen.

Mission Indisposable 2015-2025

200.000.000 liter drinkwater donatie
200.000.000 besparing disposables

Retulp wil de plastickraan dichtdraaien en de drinkwaterkraan weer openzetten. Mission Indisposable, it’s possible!

Keer op keer herbruikbaar en BPA-vrij

Veel mensen zijn dagelijks onderweg met de auto of de trein en genieten onderweg van een kopje koffie of thee. Helaas zien we dat veel cafés of afhaallocaties drankjes serveren in wegwerpbekers. Ons antwoord op deze gewoonte is de travelcup; een handige koffiebeker om mee te nemen. Hij past onder ieder apparaat en in iedere bekerhouder zodat je ‘m altijd bij de hand hebt wanneer je zin hebt in een bakje koffie of thee.  

No excuse for single use

Cadeau tip!

Retulp Travel Cup + DoenKado cadeaubon

Combineer een praktische Retulp koffiebeker to go met een DoenKado cadeaubon voor een belevenis naar keuze! Het is mogelijk de koffiebekers te personaliseren met eigen logo of opdruk.

Koffiebekers to-go bestellen

Vraag hieronder de prijslijst aan van onze koffiebekers to-go en bekijk de vele mogelijkheden. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om de travelcups onbedrukt te bestellen en in je eigen shops the verkopen als officiële Retulp reseller. Of bedruk de cups met je eigen logo of boodschap en verbreed je naamsbekendheid. Zo laat je ook nog eens zien waar je voor staat! Zeg nee tegen wegwerpbekertjes en stap over op een milieuvriendelijk alternatief.

Displays koffiebekers  Prijslijst flessen

  Koffiebekers to-go in verschillende kleuren

  Onze travelcups zijn verkrijgbaar in 6 mooie kleuren. Kies je voor een opvallende dop in Pretty Pink of past een subtiele kleur als Bakery Brown beter bij je merk? De beker heeft een handige drinkdop die goed afsluitbaar is. Zo houd je niet alleen je koffie of thee lekker warm, je voorkomt ook dat de drank uit de beker lekt onderweg.

  Kies uit de kleuren Sky Blue, Bakery Brown, Pretty Pink, Chocolate Brown, Night Black of Chalk White, of maak een selectie van verschillende kleuren voor je bestelling. De witte beker heeft een elegant design en is gemaakt van duurzaam materiaal waardoor je nog jarenlang plezier hebt van de travelcups.

  Reseller worden

  We zijn altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen met ondernemers met een hart voor duurzaamheid. We leveren onze producten inmiddels al aan veel winkels en webshops die een milieuvriendelijk assortiment aanbieden. Wil je zelf reseller worden van onze travelcups en/of andere duurzame producten? Neem dan zeker contact met ons op en vertel ons over jouw shop! We leren je graag kennen.

  De voordelen van Retulp travelcups

  • BPA-vrij en voedselveilig
  • Voldoende inhoud van 250 ml
  • Scherpe all-in prijzen
  • Bijdrage aan drinkwaterdonatie
  • Ideaal voor onderweg
  • Zeer geschikt als relatie- of personeelsgeschenk
  • Geschikt voor in de vaatwasser

  Bestel je koffiebekers to-go bij Retulp

  Word je ook enthousiast van onze mooie travelcups? Vraag dan snel de prijslijst aan of neem contact met ons op voor meer informatie over deze producten, onze missie en meer. Onze specialisten staan voor je klaar en helpen je graag verder!