Bidon bedrukken

Laat een indruk achter. Geen plastic afval.

Ben je van plan om bidons te laten bedrukken die ook nog milieubewust zijn? Dan laten we je graag kennismaken met onze bio bidon. Dankzij de bio bidon ondersteun je een gezonde levensstijl, omdat je genoeg water drinkt. Daarnaast draag je ook bij aan een schoner milieu. Laat een bidon bedrukken en deel ze daarna uit aan je medewerkers of relaties.

 Snelle levertijd

 Duurzaam materiaal 

 Je eigen boodschap

 Scherp geprijsd

Je logo op een duurzame bidon

Het grote voordeel van de bio bidons van Retulp is dat ze bedrukt kunnen worden naar jouw wens. Kies bijvoorbeeld voor het logo van je bedrijf, of laat een leuke quote op de bio bidon bedrukken. De keuze van de bidon met opdruk laten we aan jou over. Bij Retulp heb je de keuze om zelf een ontwerp te maken, maar wij kunnen dit ook voor je doen. Geef het gerust aan en we gaan voor je aan de slag.

Kies je bidon om te bedrukken

Een bidon is niet alleen leuk om te krijgen, het is ook nog eens een praktisch gebruiksitem. Wat je ook met je merk wil uitdragen, er is altijd wel een design dat past bij jouw uitstraling. Het is mogelijk om een bio bidon te bedrukken in een kleine oplage, maar er kunnen ook grotere oplages geleverd worden.

Meer informatie over bidons bedrukken:

 • Vanaf 300 stuks verkrijgbaar met een levertijd van 4 á 5 weken
 • Verkrijgbaar in wit en transparant, inhoud van 500 ml of 750 ml
 • Hoogwaardige kwaliteit en BPA vrij
 • Gemaakt in Nederland
 • Geheel rondom bedrukt met plantaardige inkt
 • Ruiken en maken niet naar plastic

Mission Indisposable

Kies je voor een bidon bedrukken van Retulp? Dan ontvang je unieke, hoogwaardige waterflessen in een mooie en duurzame verpakking. Al onze bio bidons worden zo geproduceerd dat er veel aandacht is voor het milieu. Als gebruikte grondstof is er gekozen voor suikerriet. Dit is namelijk veel beter voor het milieu dan wanneer je kiest voor een standaard, plastic bidon bedrukken. Bovendien geldt dat alle materialen die verwerkt worden bij een bidon bedrukken, volledig recyclebaar zijn.

Met de bedrukte bidons draag je bij aan onze missie: wegwerpplastic volledig de wereld uit helpen. Door onze bidons elke keer opnieuw te vullen, en daardoor wegwerpplastic te laten staan, draag je bij aan een beter milieu. Daarnaast zetten we ons ook in voor schoon drinkwater. Wist je dat we voor iedere verkochte Retulp fles, 1000 keer de inhoud doneren aan drinkwater voor waterprojecten? Hierdoor is het voor jou als individu ook mogelijk om een verschil te maken.

Mission Indisposable 2015-2025

200.000.000 liter drinkwater donatie
200.000.000 besparing disposables

Retulp wil de plastickraan dichtdraaien en de drinkwaterkraan weer openzetten. Mission Indisposable, it’s possible!

Bedrukte bidons bestellen

Wil je een bidon bedrukken van Retulp? Reken dan op scherpe prijzen, unieke designs en uitstekende kwaliteit. Alle producten zijn voedselveilig, BPA-vrij en hebben een duurzaam karakter. Het is de perfecte toevoeging voor je relatiemateriaal. Met een duurzame fles laat je zien waar jij, je collega’s of je gehele organisatie voor staan! Kies daarom voor een bidon bedrukken bij Retulp!

Vraag de co-branding prijslijst aan

Laat ons weten in welke fles je interesse hebt en om welk aantal het gaat en ontvang onze overzichtelijke prijslijst. Wil je alvast een digitale proefdruk van je ontwerp ontvangen? Upload in dit formulier dan ook je logo of fotobestand.


  Retulp prijslijst

  Retulp bidon bedrukken

  Een bidon bedrukken is niet iets wat je tussen al je taken door doet. Je wil namelijk een mooi product geven aan een ander, waar iemand ook echt blij mee is. Misschien wil je ook met een bidon bedrukken wel een mooie boodschap overbrengen. Of je nu je collega’s wilt verrassen of je klanten met een goed gevoel je pand wil laten verlaten: met een bidon bedrukken zorg je voor een glimlach op ieders gezicht. Daarnaast is het belangrijk dat je een product geeft dat van hoge kwaliteit is. Zo zorg je ervoor dat een bidon bedrukken van toegevoegde waarde is. Daarnaast wordt hierdoor je merk geassocieerd met een duurzaam alternatief voor wegwerpplastic. Kortom: een duurzame bidon bedrukken is meer dan alleen een cadeau!

  Bidon bedrukken: maak het persoonlijk

  Bij Retulp zijn we gespecialiseerd in kwalitatieve bedrukkingen van logo’s, quotes of afbeeldingen op onder andere bidons. We gebruiken hiervoor verschillende print- en druktechnieken, waarbij we gebruik maken van plantaardige inkt. We vinden het belangrijk dat alle producten van hoge kwaliteit zijn, jij moet tenslotte met trots je producten cadeau kunnen geven. Daarom is een bidon bedrukken in veel varianten mogelijk. We maken alles aan de hand van jouw wensen: laat ons weten waar je voorkeur naartoe gaat bij een bidon bedrukken. Neem contact met ons op of vraag de prijslijst aan via onze website. We denken graag met je mee!