Dealer worden of als bedrijf Retulp of pakketten inkopen

Retulp is ontwerper en fabrikant van duurzame drinkflessen, thermosbekers, lunchboxen en lunchzakken. Winkels en bedrijven kunnen bij ons rechtstreeks vanaf € 250 producten of (kerst)pakketten inkopen. Of via één van onderstaande drie online groothandels vanaf € 100.

Personeelspakketten en relatiegeschenken 2021

Zeg dag tegen de cadeaubon of het bloemetje en geef een personeel een duurzaam kerstgeschenk om nooit meer te vergeten. Ga je voor een clean kerstpakket of wil je je kerstpakket liever personaliseren: bekijk hier ons aanbod pakketten.

Wij bij waar hebben Retulp in ons assortiment opgenomen omdat we het een heel mooi en eerlijk product vinden van Nederlandse bodem, en dat vinden we belangrijk

ALLE VOORDELEN OP EEN RIJ

  • DUURZAME PRODUCTEN

    Voorkomen is beter dan recyclen. Daarom bieden we Retulp producten met een lange levensduur (deels) gemaakt van hernieuwbare materialen. Alle producten zijn getest op voedselveiligheid en zijn 100% bpa-vrij.

  • VERKOOPONDERSTEUNING

    Naast mooie producten bieden we ook verkoopondersteuning aan. Als je ergens mee zit dan denken we graag mee. Daarnaast bieden we een mediakit met onder andere productteksten, sfeerbeelden en productfoto’s in hoge resolutie die door onze resellers gebruikt mogen worden.

Prijslijst Retulp flessen

Vul het formulier in en ontvang onze prijslijst per e-mail. Klik op de oranje knop op onder het formulier om de aanvraag te voltooien.