Informatie voor winkels, verkooppunten en dealers

Retulp is ontwerper en fabrikant van duurzame drinkflessen en thermosbekers. De meeste flessen zijn gemaakt van roest vrij staal omdat dat het meest duurzame materiaal is. Daarnaast hebben we ook een serie bio based bidons die van rietsuiker zijn gemaakt. Voor Retulp zijn wij altijd op zoek naar retailers die ons willen helpen onze boodschap te verspreiden en zo samen de plastic soup te voorkomen.

Retulp levert aan bedrijven en winkels een breed assortiment drinkflessen en thermosbekers. Ben je op zoek naar duurzame producten om in je winkel te verkopen? Met onze stijlvolle designs kun je een bijdrage leveren aan een schoner milieu. Onze drinkflessen zijn verkrijgbaar bij ruim 100 winkels in Nederland. De collectie is in te kopen via onderstaande groothandels:

Eko Logisch is een groothandel waar het mogelijk is om losse artikelen te bestellen zonder vast te zitten aan aantallen of een minimale orderwaarde. Daarnaast bedragen de verzendkosten slechts 6 euro, ongeacht het formaat van de bestelling.

Orderchamp is een digitale marktplaats waar retailers wereldwijd samenkomen om relevante producten aan te bieden. Het minimale orderbedrag van Orderchamp bedraagt 150,-.

Ankorstore

Via Ankorstore bestel je honderden authentieke merken en duizenden producten in één checkout. Daarnaast kunnen wij je via Ankorstore een persoonlijke waardebon van €100,- shoptegoed aanbieden. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op.

Prijslijst Retulp flessen

Vul het formulier in en ontvang onze prijslijst per e-mail. Klik op de oranje knop op onder het formulier om de aanvraag te voltooien.

    Wij leveren drinkflessen en thermosbekers onder merknaam Retulp aan winkels en groothandels. Daarnaast bieden we duurzame bedrijven ook de mogelijkheid om custom made bedrukte drinkflessen of private label producten te verkopen. Hier een korte video waarin een winkelverkoopster haar ervaringen met Retulp deelt en ze heeft bovendien een leuke anekdote.