Duurzame drinkglazen

Genieten van een borrel op een duurzame manier.

  • Duurzaam onbreekbaar kunststof
  • Scherp geprijsd en gemaakt in Nederland
  • Ideaal voor feesten en evenementen

Drinkglas 400 ml

Het waterglas van 400 ml is een duurzaam alternatief tegen plastic bekers. De waterglazen zijn gemaakt van duurzaam tritan wat ervoor zorgt dat de bekers keer op keer opnieuw te gebruiken zijn.

Wijnglas 470 ml 

Het wijnglas van 470 ml is een duurzaam alternatief tegen plastic bekers. De wijnglazen zijn gemaakt van duurzaam tritan wat ervoor zorgt dat de bekers keer op keer opnieuw te gebruiken zijn.

Bierglas 330 ml

Het bierglas van 330 ml is een duurzaam alternatief tegen plastic bekers. De bierglazen zijn gemaakt van duurzaam tritan wat ervoor zorgt dat de bekers keer op keer opnieuw te gebruiken zijn.

Speciaalbierglas 400 ml

Het speciaalbier glas van 400 ml is een duurzaam alternatief tegen plastic bekers. De speciaalbier glazen zijn gemaakt van duurzaam tritan wat ervoor zorgt dat de bekers keer op keer opnieuw te gebruiken zijn.

No excuse for single use

Naast onze strijd voor een schoner milieu zetten we ons ook in voor schoon drinkwater voor iedereen. Voor iedere Retulp glas die we verkopen, doneren we 1000 keer de inhoud aan drinkwater aan waterprojecten in Afrika en Indonesië via onze partner MadeBlue. Ieder jaar lukt het ons om meer drinkwater te doneren en deze trend willen we doorzetten. Vanuit onze filosofie dat je als individu wel degelijk een verschil kunt maken, zetten we onze missie voort en streven we naar nog meer drinkwater, een schoner klimaat en tevreden klanten die met trots iedere dag hun Retulp duurzame glazen opnieuw vullen.

Mission Indisposable 2015-2025

200.000.000 liter drinkwater donatie
200.000.000 besparing disposables

Retulp wil de plastickraan dichtdraaien en de drinkwaterkraan weer openzetten. Mission Indisposable, it’s possible!

Drinkglazen bestellen

Vraag hieronder de prijslijst aan van onze en bekijk de vele mogelijkheden. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om de Retulp glazen onbedrukt te bestellen en in je eigen shops the verkopen als officiële Retulp reseller. Of bedruk de glazen met je eigen logo of boodschap en verbreed je naamsbekendheid. Zo laat je ook nog eens zien waar je voor staat! Zeg nee tegen wegwerpbekertjes en stap over op een milieuvriendelijk alternatief.    Prijslijst flessen