Retulp Private Label

Flessen en thermosbekers geheel naar eigen ontwerp laten maken en bedrukken; dat is Private Label. Inmiddels mogen wij enkele bekende Nederlandse winkelketens en bedrijven tot onze klanten rekenen. De minimale bestelhoeveelheid is 1500 stuks. Houd wel rekening met een levertijd van zo’n 18 weken van ontwerp tot levering.

Samen kunnen we de thermosfles, thermosbeker of rvs drinkfles geheel naar wens maken. Denk hierbij aan kleur, opdruk of verpakking. Zelfs een flyer toevoegen in een fles is mogelijk. Heb je ergens anders een mooie rvs drinkfles gezien die je graag custom made wil laten maken? Stuur ons dan even een foto, want niks is voor ons te gek. Benieuwd welke stappen we samen doorlopen om tot het beste resultaat te komen? Bekijk dan onderstaande tijdlijn.

Benieuwd naar alle mogelijkheden of wil je meer informatie? Vul dan het contactformulier onderaan deze pagina in en we nemen contact met je op.

1
2
3
4
5
6
7
Artis drinkbeker 500ml urban - private label
1

Dop zonder de welbekende Retulp ‘druppels’

Retulp Bamboe dop

Mogelijkheid om hier eigen logo te laten graveren/bedrukken

2

Coating type (glossy, mat, half-glossy, rubberized etc.) & kleur (PMS kleuren) naar eigen wens

3

Eigen label of hangtag mogelijk

4

360 graden rondom bedrukking mogelijk:

  • Meerdere kleuren (PMS) i.p.v. 1 kleur
  • Full color (CMYK) i.p.v. 1 kleur
5

Inhoud van de fles naar eigen wens

Standaard is 500ml, 600ml of 750 ml

6

Minimale hoeveelheid ca. 1250 stuks

7

De Urban kan ook (rondom) gegraveerd worden

1
2
3
4
5
Dille en Kamille Tumbler - private label
1

Graveren van eigen logo op de dop mogelijk

2

Coating type (glossy, mat, half-glossy, rubberized etc.) & kleur (PMS kleuren) naar eigen wens

3

Eigen verpakking naar wens

Private label koning aap

4

Minimale hoeveelheid ca. 1000 stuks

5

De Tumbler thermosbeker kan rondom gegraveerd of bedrukt worden

Contact


Urban 500mlUrban 750mlUrban Thermos 500mlTumbler Thermosbeker 300mlBambu Thermosbeker 400mlFusion Sport 500mlFusion Urban 600mlMessengerBottle 380mlBio-Bidon 750ml


  • Beschikbaar in alle kleuren

  • 360º opdruk met coating naar keuze

  • Personalisatie van hangtag en verpakking

BEDRUKTE WHITE LABEL FLESSEN

VANAF 250 STUKS

Behalve Retulp flessen bedrukken we ook een aantal blanco ‘white label’ drinkflessen en thermosbekers. Dit doen we samen met een partner in Oost Europa en de levertijd is net als bij onze eigen Retulp flessen 8 tot 10 werkdagen. Deze flessen zijn dus niet ontworpen door Retulp en staat ons logo ook niet op en bedrukken wij vanaf 250 stuks. Uiteraard vinden we onze eigen ontworpen flessen mooier maar hiermee kunnen we onze klanten een breder en compleet aanbod van drinkflessen en thermosbekers bieden om te laten bedrukken met eigen logo of tekst. Ben je geïnteresseerd? Vul dan bovenstaand formulier in en we nemen contact met je op.

Ideeën en inspiratie voor bedrukte duurzame drinkflessen en thermosbekers

“Fantastische vormgeving! De fles ligt goed in de hand en koffie blijft goed warm.”

Marga LamersBedrijf: Van Bamboe

“De missie van Retulp is natuurlijk fantastisch, en hun producten al helemaal! De service van Retulp, het contact, niemand zal teleurgesteld zijn!”

Mirjam Horstmeier Bedrijf: Oxfam Novib

“Vanuit Retulp hebben we bericht gehad dat we samen met hen inmiddels 900.000 liter water hebben gedoneerd aan mensen in nood. Dank voor deze mooie samenwerking!”

Claartje VisserBedrijf: Mensely

“Kwalitatief goede producten van een bedrijf met een heldere en maatschappelijke visie!”

Michiel van der NeutBedrijf: Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport

“Super mooi Nederlands product met heldere ambitie: plastic flessen terugdringen en drinkwater teruggeven. Het begint altijd met 1 stap in de goede richting en ik vind dat Retulp grote stappen maakt. Daarnaast top service en kwalitatief product dus ik ben erg tevreden!”

Sabine SwinkelsBedrijf: Rethinking Group

“De missie van Retulp gecombineerd met het mooie design van de flessen zijn een geweldig geschenk voor ons als bedrijf. De missies van onze helden (bedrijven) sluiten aan en dat zorgt voor enthousiaste reacties bij de ontvangers :-)”

Patrick, Jeron & FreekBedrijf: Creating Heroes

“Retulp past goed in ons assortiment, de themosfles is van hoogwaardige kwaliteit en de uitstraling past bij ons bedrijf.”

Margreet MettingBedrijf: Wadapartja

“We hebben de supermooie thermosflessen van Retulp met een mooie Grasnapolsky opdruk verkocht bij de merchandise van het festival. Zo kon ons publiek op een duurzame manier hun koffie drinken tijdens het evenement en hebben ze een supermooi en duurzaam aandenken aan het festival, iets waarmee we graag worden geassocieerd. Het contact met Retulp verliep erg soepel en het product werd supersnel geleverd.”

Mariska BerrevoetsBedrijf: Stichting Grasnapolsky Festivals

“Retulp staat voor mij voor kwaliteit, originaliteit en duurzaamheid.”

Lonneke van SoestBedrijf: Cocosoft

“Win-win situatie: het kunnen bijdragen aan mission indisposable was voor ons even zo belangrijk als onze medewerkers blij maken met een prachtig product!”

Ellis Swinkels-HendriksBedrijf: Foenix Kringloop en reintegratie

“Met Retulp als onderdeel van ons kerstpakket voor de medewerkers hebben we niet alleen de medewerkers beloond met een mooie beker, maar ook nog – heel belangrijk – bijgedragen aan schoon drinkwater.”

Astrid van Rooij Bedrijf: Heerlijkheid Mariënwaerdt

“Het initiatief van Retulp voor een duurzaam product en het doneren van water aan derdewereldlanden was voor Compagnon aanleiding om het product af te nemen. Onze ervaring tot nu toe is zeer positief en willen in de toekomst de drinkflessen blijven afnemen.”

Marius Wiegers Bedrijf: Compagnon

“Mooi product. Fijn persoonlijk contact, flexibel en denken graag met je mee.”

Rosanne WolffBedrijf: Franke