Custom made

Custom made flessen leveren wij vanuit Azië vanaf 1500 stuks met een levertijd van 18 weken. Voor enkele Nederlandse winkelketens leveren wij private label flessen; en voor enkele bedrijven doen wij dit in de vorm van co-branding.

White label

Behalve onze Retulp flessen leveren wij ook blanco ‘white label’ drinkflessen en thermosbekers, dus zonder ons logo. Dit kan vanaf 250 stuks met een levertijd van 8 tot 10 werkdagen.

Volledig custom made flessen – vanaf 1500 stuks

Custom made RVS flessen leveren we vanuit Azië. Voor enkele grote Nederlandse winkelketens zijn wij leverancier voor private label RVS flessen. Het voordeel is dat de RVS flessen dan in alle kleuren, prints en formaten gemaakt kunnen worden en dat de prijs lager ligt. Dit kan zowel in co-branding samen met Retulp logo of private label zonder Retulp logo. Het nadeel is dat de levertijd dan 18 weken is en het minimum aantal dan 1500 stuks is.

Bedrukte White label flessen – vanaf 250 stuks

Behalve Retulp flessen bedrukken we ook een aantal blanco ‘white label’ drinkflessen en thermosbekers. Dit doen we samen met een partner in Oost Europa en de levertijd is net als bij onze eigen Retulp flessen 8 tot 10 werkdagen. Deze flessen zijn dus niet ontworpen door Retulp en staat ons logo ook niet op en bedrukken wij vanaf 250 stuks. Uiteraard vinden we onze eigen ontworpen flessen mooier maar hiermee kunnen we onze klanten een breder en compleet aanbod van drinkflessen en thermosbekers bieden om te laten bedrukken met eigen logo of tekst.