Foodwraps

Vouw je boterham in duurzame stof — niet in plastic. Handige foodwraps en 100% duurzaam. Nooit meer plastic zakjes mee onderweg.

 • Duurzaam materiaal
 • Voorkomt plastic afval
 • Handig en wasbaar

Wrap it up

Neem je je boterhammen nog steeds mee in een plastic zakje? Om een afvalvrije samenleving te realiseren is de stap naar herbruikbare foodwraps noodzakelijk. Afval wordt namelijk voornamelijk veroorzaakt doordat we eten en drinken graag meenemen voor onderweg, maar wegwerpplatic gebruiken voor het vervoer. Dit moet anders. Ons antwoord op plastic boterhamzakjes? Foodwraps.

Met deze vouwbare katoenen wraps neem je je lunch overal mee naartoe zonder ook maar één plastic zakje nodig te hebben. Ze zijn uitwasbaar en daardoor keer op keer herbruikbaar. Bovendien blijven je boterhammen en snacks lekker vers! Geloof ons; je wil nooit meer anders.

Onze foodwraps

Het is misschien een kwestie van even wennen als het aankomt op je sandwiches, snacks of boterhammen meenemen in een katoenen wrap. Maar als je het eenmaal omarmd hebt, wil je nooit meer anders. De foodwraps zijn gemaakt van 100% duurzaam katoen en zijn verkrijgbaar in twee verschillende sets. Kies bijvoorbeeld voor de Foldable variant die je kan vouwen zoals je wil, of kies voor de Bags set en schuif je sandwich in de handige voorgevormde wrap. Je wast de foodwraps eenvoudig uit in de wasmachine en gebruikt ze zo keer op keer!

Eco Lunchwrap Bags set

Onze Bags Lunchwrap set bestaat uit gevouwen lunchwraps waarbij je enkel je sandwich of snack in de opening hoeft te schuiven en de wrap dicht te vouwen. Superhandig!

Een katoenen zakje in verschillende formaten. Zowel als wrap en lunchzakje verkrijgbaar.

Eco Lunchwrap Foldable set

De Lunchwrap Foldable is vouwbaar zoals je wil en daarmee geschikt voor iedere soort snack, sandwich of boterham. Een set van twee duurzame lunchzakjes. Ideaal voor onderweg!

Fridge Lunchbag

De Fridge lunchbag is het perfecte formaat voor een lekkere lunch. De koeltas houdt tot 10 uur koel en is opvouwbaar.

No excuse for single use

Mission Indisposable 2015-2025

200.000.000 liter drinkwater donatie
200.000.000 besparing disposables

Retulp wil de plastickraan dichtdraaien en de drinkwaterkraan weer openzetten. Mission Indisposable, it’s possible!

Lunchwraps zakelijk bestellen

Passen onze lunchwraps goed bij je bedrijf en wil je ze cadeau doen aan zakenrelaties of werknemers? Vraag dan de prijslijst van onze producten aan of stuur ons direct een offerteaanvraag voor de lunchwraps die jij in je hoofd hebt. Wil je een gepersonaliseerde variant? Stuur dan ook direct je ontwerp mee!

Cadeau tip!

Retulp Lunchwrap + DoenKado cadeaubon

Combineer een praktische Retulp Eco Lunchwrap met een DoenKado cadeaubon voor een belevenis naar keuze! Het is mogelijk de herbruikbare lunchzakjes te personaliseren met eigen logo of opdruk.  Prijslijst lunch

  Het gemak van de lunchwrap

  Lunch wraps zijn het alternatief op plastic boterhamzakjes waar je op zat te wachten. Ze zijn duurzaam, handig en misstaan niet aan de lunchtafel. Misschien is het zelfs wel een gespreksstarter. En dit is precies wat je wil bereiken; met iedere lunchwrap de wereld bewuster maken van de noodzaak van schone keuzes. Dit begint bij jouw keuze. Kies je voor een doorsnee relatiegeschenk? Een plastic fles die achterin de kast belandt? Of voor een item dat echt indruk maakt? Heeft het laatste je voorkeur, dan is de lunchwrap precies wat je zoekt. Met hetzelfde gemak als een plastic boterhamzakje neem je de lunchwrap overal mee naartoe. Het grote verschil? De lunchwrap is wél goed voor de wereld!

  Reseller worden van onze lunchwraps

  Wil je onze lunchwraps in je eigen shop verkopen? Word dan reseller van Retulp! Met onze lunchwraps in jouw assortiment bied je klanten een duurzaam alternatief op de plastic boterhamzakjes. Past dit helemaal bij jouw filosofie? Informeer dan naar de mogelijkheden als reseller van Retulp! We gaan graag een samenwerking aan met ondernemers die net zo enthousiast worden van duurzaam als wij. Zo helpen we samen afval de wereld uit.

  De voordelen van Retulp lunchwraps

  Naast de kwaliteit en het hoge gebruiksgemak van onze lunchwraps, kun je ook de volgende voordelen van de producten verwachten.

  • Personaliseerbaar met logo of tekst
  • Extra voordelig bij grote oplages
  • Gemaakt van 100% katoen
  • Scherpe all-in prijzen
  • Snelle levertijd
  • Te wassen in de wasmachine

  Bestel je lunchwraps bij Retulp

  Bestel de lunchwraps eenvoudig via onze website via het contactformulier. Informeer naar de prijslijst of laat ons direct weten in welke lunchwraps je geïnteresseerd bent en om hoeveel stuks het gaat. Wanneer je kiest voor een bedrukte lunchwrap, kun je het design van je logo of opdruk meesturen. Je ontvangt vervolgens een proefdruk zodat je zeker weet dat je lunchwraps naar wens worden bedrukt.

  Heb je vragen over ons assortiment, onze missie of aanvullende service zoals levertijden? Neem vooral contact met ons op. We helpen je graag verder en beantwoorden al je vragen!