Koeltas

Koeltassen gemaakt van gerecyclede koelkasten

 Snelle levertijd

 Duurzaam materiaal 

Blockchain technologie

✓ Tijdloos design

‘s Werelds eerste koeltas gemaakt van koelkasten! Een standaard koelkast bevat enorm veel plastic. De houders in de deur, handels, vriesvak etc. Als een koelkast kapot gaat, belandt er dan ook heel veel plastic op de vuilnisbelt. Dit is nu verleden tijd. Daar worden mooie fridgebags van gemaakt! Bekijk snel de mogelijkheden en vind de koeltas die past bij jouw bedrijf of klanten!

Duurzame koeltas

Dit is niet zomaar een duurzame koeltas. Deze is gemaakt van oude koelkasten. Bij Retulp houden we niet van afvalvervuiling. Daarom zijn wij continu op zoek naar mogelijkheden om deze vervuiling zoveel mogelijk te minimaliseren. Vanuit deze filosofie is de koeltas ontstaan. Omdat deze tassen dus gemaakt zijn van koelkasten hebben wij de naam: Fridgebags bedacht. Dit zijn s’ werelds eerste koeltassen die gemaakt zijn van gerecyclede koelkasten. Dit voorkomt dat er veel plastic terechtkomt op de vuilnisbelt. Daarnaast zorgen Fridgebags voor bewustwording. Door het scannen van de QR-code op het carelabel, kun jij precies zien hoeveel materiaal gerecycled is om jouw duurzame koeltas te maken. En ook hoeveel CO2-uitstoot je hiermee hebt bespaard.  Zo zetten we ook een educatieve eerste stap!

No excuse for single use

Mission Indisposable 2015-2025

200.000.000 liter drinkwater donatie
200.000.000 besparing disposables

Retulp wil de plastickraan dichtdraaien en de drinkwaterkraan weer openzetten. Mission Indisposable, it’s possible!

Koeltas kopen

Wil jij ook een koeltas kopen voor jouw club, organisatie, event, winkel of onderneming? Vraag dan hieronder de prijslijst aan! Laat ons weten in hoeveel Fridgebags je geïnteresseerd bent en of je deze zou willen bedrukken. Bij vragen kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice; onze collega´s helpen je graag!

Vraag de co-branding prijslijst aan

Voor het ontvangen van een co-branding prijslijst vul je onderstaand formulier in. Wil je de koeltassen laten bedrukken en alvast een digitale proefdruk van je ontwerp ontvangen? Upload in dit formulier dan ook je logo of fotobestand. (.ai of .eps).


  Retulp prijslijst

  Word ambassadeur van duurzaam

  Een koeltas is niet alleen een praktisch item, het kan ook helpen bij het vergroten van je naamsbekendheid. Een mooie koeltas met een goed verhaal, kun je zelfs met jouw eigen quote of artwork personaliseren. Wat past er bij jouw huisstijl? Je kunt ervoor kiezen om zelf je ontwerp te maken, maar wij kunnen dit ook voor je doen. Geef dit gerust aan, dan gaan we voor je aan de slag!

  Ook voor ondernemers met een webshop of winkel zijn onze Fridgebags geschikt. Bestaat jouw assortiment voornamelijk uit eco geschenken of wil je jouw aanbod verduurzamen en zoek je een mooie aanvulling op jouw collectie? Overweeg dan om reseller te worden van de Retulp producten of andere duurzame producten. Zo word je écht ambassadeur van duurzaam!

  De voordelen van Retulp Fridgebags

  Buiten het tijdloze design en het hoge gebruiksgemak hebben onze Fridgebags de volgende voordelen:

  • Gemaakt van gerecycelde koelkasten
  • Blockchain technologie
  • Personaliseerbaar op voorvak en voorzijde
  • Beschikbaar in verschillende inhoudsmaten
  • Eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek
  • Vervaardigd uit duurzame grondstoffen
  • Houdt 10 uur lang koel

  Bestel jouw koeltas bij Retulp

  Wil jij ook de plastic koeltas de wereld uit helpen? En een duurzaam en bewust alternatief ervoor vinden? Dan zijn onze Fridgebags perfect voor jou! Bedrukt als relatiegeschenk, personeelsgeschenk of als eyecatcher in jouw winkel, het is allemaal mogelijk!

  Voor vragen over de koeltas of andere producten in ons assortiment kun je altijd contact met ons opnemen. Vertel ons waar je naar op zoek bent en budget en dan denken we graag met je mee.