Retulp voor bedrijven

Maak kennis met de duurzame, stijlvolle en ijzersterke producten van Retulp.

Alle Retulp producten zijn te personaliseren met jouw bedijfslogo of tekst.

De strijd voor duurzaamheid

In onze kijk op de toekomst komen disposables niet voor. Dit ideaalbeeld combineren we dan ook met daadkracht in de vorm van duurzame producten. Van drinkflessen tot gerecyclede tassen — onze producten dragen stuk voor stuk bij aan een betere wereld voor mens, dier en milieu. Ben je zelf op zoek naar eerlijke producten voor in je eigen shop of wil je een relatiegeschenk ontwikkelen waarop jouw boodschap centraal staat? Ontdek welke producten het beste passen bij jouw missie en laat je inspireren!

Zakelijk prijzen aanvragen

Vraag een prijslijst aan met daarin het gehele overzicht van artikelen en mogelijkheden om Retulp producten te bedrukken of te graveren.
Alle Retulp producten kunnen worden gepersonaliseerd.

Zakelijk bestellen zonder een eigen logo of personalisatie? Geen probleem. Maak hiervoor een Zakelijk account aan op de webshop. Na goedkeuring zijn de zakelijke (retail) prijzen in te zien en is er de mogelijkheid om direct online te bestellen.

Snelle levering

Duurzaam materiaal

Eerlijke prijzen

Stijlvol design

OnbedruktBedrukt

Drinkflessen

Wie Retulp zegt, zegt drinkflessen. Dit is ons voornaamste product en hiermee gaan we de strijd aan tegen wegwerpplastic. Door onze flessen keer op keer te vullen maken we samen disposables overbodig. Bovendien doneren we voor iedere Retulp fles die we verkopen 1000x de inhoud aan drinkwater aan ontwikkelingslanden via onze partner Made Blue. Zo helpen we wegwerpplastic de wereld uit en zorgen we tegelijkertijd voor schoon drinkwater daar waar het nodig is.

Herbruikbare Bekers

Veel afval belandt in het milieu door mensen die onderweg zijn en geen optie zien of willen zien om hun afval in een prullenbak te gooien. Een groot deel hiervan bestaat uit o.a. flesjes, zakjes maar ook koffiebekers die voor eenmalig gebruik zijn meegenomen. Als alternatief hiervoor heeft Retulp een aantal herbruikbare Coffee 2 Go bekers in het assortiment opgenomen. Met de aankomende SUP-wetgeving is het ook verboden om nog eenmalige bekers gratis mee te geven. Met een herbruikbare beker bespaar je uiteindelijk geld én het is beter voor het milieu. Bovendien is het een goede reclamedrager voor jouw bedrijf.

Voor het gebruik van bekers op kantoor heeft Retulp ook een aantal goede herbruikbare oplossingen in verschillende prijsklassen en designs.

OnbedruktBedrukt
OnbedruktBedrukt

Lunchproducten

We zijn allemaal weleens onderweg. En iedereen moet eten en drinken. het resultaat? Veel wegwerplastic in de natuur en een grote berg afval die niet gerecycled kan worden. Zonde! Want de oplossing is zo makkelijk. Met de lunchproducten van Retulp vervang je plastic boterhamzakjes, PET-flessen en meer! Bovendien neem je voedsel nog eenvoudiger mee. Je warme dranken blijven warm met onze lunchpods en je yoghurt blijft net zo makkelijk koud. Of neem de handige broodtrommels mee en gebruik de deksel als snijplank. Met logo, zonder logo — alles is mogelijk met onze duurzame lunchproducten.

Duurzame tassen

Tassen zijn net zo goed gebruiksvoorwerpen als dat het stijlitems zijn. Maar ze worden nog steeds veelal geproduceerd van schaarse grondstoffen om vervolgens na dienst te hebben gedaan bij het grofvuil te belanden. Dat kan anders. Drastisch anders. We hebben een duurzame tassenlijn die wordt gemaakt van geupcycled materiaal. Denk bijvoorbeeld aan zeildoek of vrachtwagenzeil, binnenbanden en autogordels of PET-flessen. Allemaal materialen die prima herbruikbaar zijn voor andere doeleinden maar vaak simpelweg afgedankt worden omdat ze als waardeloos worden bestempeld.

Daarnaast hebben we ook een aantal koeltassen die we gemaakt hebben in samenwerking met Club Kakatua. Zij zorgen d.m.v. grote ‘armen’ in rivieren ervoor dat er in Indonesië plastic uit rivieren wordt verwijderd voordat het de zee in stroomt. Bij de aankoop van deze hoge kwaliteit koeltassen help je automatisch mee om hier aan mee te bouwen. Onze duurzame tassen zijn het bewijs dat het tegenovergestelde waar is. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden om eenmalige producten tegen te gaan en die benutten we allemaal.

OnbedruktBedrukt
OnbedruktBedrukt

Geschenksets

Een uniek geschenk maakt een wereld van verschil. Denk er maar eens over na: als je een relatiegeschenk ontvangt dat in iedere goodiebag of promotietas een plaats kent, is de kans groot dat jij er al één op de plank hebt staan. En waar eindigt dit geschenk? Juist, naast die andere vier achterin het keukenkastje. Om uniek te zijn als bedrijf, moet je buiten de kaders denken. Maar wel inside de box, in ons geval. Met onze mooie geschenksets geef je relaties of werknemers namelijk een doos voor duurzaamheid. Stel zelf je geschenkset samen voor iedere gelegenheid en verras je omgeving met meerwaarde. Voor jezelf, een ander en de wereld.

Verschillende printmethoden

Personaliseer je fles door te kiezen voor één van de vele printmethoden. Wil je enkel de voorzijde van je fles bedrukken? Dit kun je laten doen in maximaal 3 drukkleuren. Wil je jouw logo of artwork in 1 kleur en/of groter bedrukken, dan kan je de fles op 1 cm na rondom laten bedrukken door middel van zeefdruk. Wil je iets speciaals? Dan heb je de mogelijkheid om door middel van een fullcolour opdruk geheel aansluitend rondom te bedrukken. Het aantal drukkleuren is onbeperkt en zelfs foto’s zijn mogelijk. Zoek je iets subtiels met een chique uitstraling? Kies dan voor laser graveren voor een luxe afwerking.

Bedrukte flessen bedrukken

Tampondruk

Deze printmethode is het meest geschikt voor het printen van gedetailleerde logo’s. Een logo met tampondruk wordt op een rechthoekig vlak geplaatst aan één zijde van de fles.

✓ Ideaal voor gedetailleerd drukwerk

✓ Zuivere lijnen en in meerdere kleuren mogelijk

Bedrukte flessen rondom

Zeefdruk

Met deze printmethode kun je jouw design voorop, achterop en zelfs rondom plaatsen. Zeefdruk geeft een prachtig resultaat en maakt maximaal gebruik van het beschikbare printoppervlak.

✓ Groot printoppervlak

✓ Meerdere logo’s voor dezelfde prijs

Bedrukte flessen graveren

Graveren

Lasergraveren is een duurzame en stijlvolle manier om je flessen te personaliseren. De laser haalt de kleurcoating van de fles weg waardoor het rvs mooi naar voren komt.

✓ Stijlvolle afwerking

✓ Zeer slijtvast

RVS Urban flessen met full color opdruk

Fullcolor

Met de fullcolor printmethode kun je foto’s en illustraties laten drukken op je fles, zowel rondom als eenzijdig. De fles kan afgewerkt worden met een glossy coating.

✓ Naadloos design

✓ Meerdere logo’s en/of foto’s

Mission Indisposable 2015-2025

200.000.000 liter drinkwater donatie
200.000.000 besparing disposables

Retulp wil de plastickraan dichtdraaien en de drinkwaterkraan weer openzetten. Mission Indisposable, it’s possible!

Meer weten over onze producten?

Heb je vragen over onze producten, zoals het productieproces of de materialen? Neem dan vooral contact met ons op! We vertellen je graag meer en maken graag kennis met mensen die net zo enthousiast worden van duurzaamheid als wij.