Kunststof glazen bedrukken

Op een festival of feest genieten van een borrel op een duurzame manier! Onze kunststof glazen van Tritan kunnen worden voorzien van jouw logo!

✓ Onbreekbaar duurzaam kunststof

✓ Scherp geprijsd en geproduceerd in Nederland

✓ Herbruikbaar en recyclebaar

Herbruikbare duurzame kunststof GLAZEN

De kunststof glazen van Retulp zijn gemaakt van Tritan en combineren de voordelen van glas en plastic. Ze zijn onbreekbaar, hierdoor is er dus geen risico op scherven met scherpe punten. Verder zijn ze goed te reinigen en kunnen dus keer op keer gebruikt worden. Hierdoor zijn ze perfect voor grote evenementen, festivals en feesten. Ze passen in elke vaatwasser en zijn in 4 verschillende modellen te bestellen. Ontdek welke Retulp glas het beste bij je bedrijft past, en maak je ontwerp!

In slechts 3 stappen je glas bedrukken

Selecteer

Selecteer het model glas.

Ontwerp

Stuur je vector-bestand* (svg, eps of ai) en ontvang gratis digitale proefdrukken.

your message on a bottle

Goedkeuring

Productie na goedkeuring van print: levering binnen 2 weken.

kunststof glazen

Verschillende printmethoden

Personaliseer je glas door middel van een lasergravure. Met deze techniek is het mogelijk om jouw logo of slogan op deze tritan glazen aan te brengen. Een subtiele en chique uitstraling voor jouw event of bedrijf!

Bedrukte flessen graveren

Graveren

Laser graveren is een duurzame en stijlvolle manier om je glazen te personaliseren. De laser haalt de kleurcoating van het glas weg waardoor het doorzichtig en mooi naar voren komt.

✓ Stijlvolle afwerking

✓ Zeer slijtvast

Snelle levertijd

Duurzaam materiaal

Je eigen boodschap

Scherp geprijsd

Duurzaam alternatief

Kies je voor gegraveerde glazen van Retulp? Dan ontvang je jouw unieke hoogwaardige glazen met logo in een prachtige duurzame verpakking. Bovendien draag je bij aan onze missie: wegwerpplastic volledig de wereld uit helpen. Ieder verkocht Retulp glas brengt ons een stapje dichter bij dit doel. Door onze glazen steeds opnieuw te vullen en plastic bekers te laten staan, draag je eigenhandig bij aan een schoner milieu en een betere wereld. Hier zetten wij ons voor in, maar dit kunnen we natuurlijk niet zonder jouw hulp!

kunststof glazen
kunststof glazen

Naast onze strijd voor een schoner milieu zetten we ons ook in voor schoon drinkwater voor iedereen. Voor ieder Retulp glas dat we verkopen, doneren we 1000 keer de inhoud aan drinkwater aan waterprojecten in Afrika en Indonesië via onze partner MadeBlue. Ieder jaar lukt het ons om meer drinkwater te doneren en deze trend willen we doorzetten. Vanuit onze filosofie dat je als individu wel degelijk een verschil kunt maken, zetten we onze missie voort en streven we naar nog meer drinkwater, een schoner klimaat en tevreden klanten die met trots iedere dag hun Retulp glas opnieuw vullen.

Mission Indisposable 2015-2025

200.000.000 liter drinkwater donatie
200.000.000 besparing disposables

Retulp wil de plastickraan dichtdraaien en de drinkwaterkraan weer openzetten. Mission Indisposable, it’s possible!


    Prijslijst flessen