Affiliate & Influencer programma

Help je onze duurzame missie te verspreiden en de plastic soep tegen te gaan?

Ontdek de mogelijkheden van affiliate samenwerking met Retulp

Ons doel is om samen met jou de wereld een stukje groener te maken en meer bewustzijn te creƫeren. Daarom bieden we verschillende affiliate pakketten aan, speciaal ontworpen voor influencers, bloggers en iedereen die zich inzet voor een duurzamere wereld. Samenwerken met Retulp biedt jou de unieke kans om niet alleen je volgers te inspireren tot een groenere levensstijl, maar ook om te genieten van de voordelen die onze affiliate opties pakketten. Daarnaast is Retulp aangesloten bij het affiliatenetwerk van Daisycon.

Sustainable Share

Social Media Post

Test en deel jouw ervaring met een Retulp product naar keuze op je sociale mediakanalen.

Voor deze samenwerking zijn wij op zoek naar influencers met minimaal 1000 volgers die onze duurzame missie willen verspreiden.

Bio Blogger

Blog Of Webpagina

Ontvang een pakket met 3 Retulp producten en schrijf een blog of pagina en deel deze op je website.

Voor deze samenwerking zijn wij op zoek naar bloggers of website-eigenaren die onze milieuvriendelijke producten willen uitlichten.

Green Giveaway

Win Actie Organiseren

Organiseer een giveaway, promoot deze en ontvang een Retulp product voor jezelf en de winnaar.

Voor deze samenwerking zijn wij op zoek creatievelingen die graag onze duurzame producten willen promoten door middel van een win-actie.

Review Reward

Plaats Een Review

Schrijf een review en ontvang een 50% kortingscode voor een Retulp product op de webshop.

Voor deze samenwerking zijn wij op zoek naar iedereen die een passie heeft voor duurzaamheid en onze herbruikbare producten wil beoordelen.

Voordelen van affiliate samenwerkingen met Retulp

  • Draag bij aan een duurzamere wereld: Draag bij aan de vermindering van single-use plastic en inspireer jouw publiek met hoogwaardige, duurzame producten.
  • Ondersteun goede doelen: Door Retulp-producten te promoten, draag je bij aan goede doelen, zoals het WWF en waterprojecten in ontwikkelingslanden.
  • Aantrekkelijke beloningen: Ontvang gratis producten en kortingscodes voor jou en je volgers.
  • Exclusieve producten: Als affiliate mag je als eerste onze nieuwste duurzame items zoals herbruikbare koffiebekers en waterflessen testen en promoten.
  • Marketing ondersteuning: Krijg toegang tot marketingmaterialen zoals banners, productafbeeldingen en promotieteksten.

Daisycon affiliate samenwerking

Retulp werkt samen met Daisycon om een aantrekkelijk affiliate programma aan te bieden. Voor dit programma stellen we diverse promotiematerialen beschikbaar, zoals banners en tekstlinks, die je eenvoudig kunt gebruiken op je eigen website of in nieuwsbrieven.

Daisycon is verantwoordelijk voor de registratie van affiliates en zorgt voor de nauwkeurige uitbetaling van de commissies. Deelname aan ons affiliate programma is gratis en open voor iedereen die geĆÆnteresseerd is.

  1. Meld je gratis aan bij Daisycon
  2. Kies uit ons promotiemateriaal of maak je eigen affiliate-URL’s
  3. Jouw bezoekers klikken door naar Retulp via deze links en plaatsen een bestelling
  4. Aan de hand van een speciale trackingcode wordt bijgehouden hoeveel verkopen aan jouw website worden toegekend. Dit gaat automatisch
  5. Daisycon betaalt de commissie uit

Meld je aan voor affiliate samenwerking via onderstaand formulier