OVERIGE TASSEN

Overige tassen met een goed verhaal

  • Geüpcycled materiaal
  • in Nederland gemaakt
  • Eerlijk geprijsde unieke items

Duurzame tassen

Tassen zijn de accessoires waar je niet zonder kunt. Stijlvol maar bovenal ook erg handig! Toch is de keuze voor een tas niet altijd even vanzelfsprekend. Van welke materialen is de tas gemaakt en hoe wordt deze eigenlijk geproduceerd? Kies je voor Retulp duurzame tassen, dan weet je dat dit goed zit. Gemaakt van eerlijke en geüpcyclede materialen en goed voor de wereld. No excuse for single use.

Retulp - tassen - upline - shopup zwart voorkant

Upline tassen

De Upline duurzame tas is in Nederland gemaakt van geüpcyclede restmaterialen zoals zeildoek en vrachtwagenzeil. Bij het maken van zeilen wordt niet alles gebruikt en komt het restmateriaal normaal gesproken bij het afval terecht. Heel erg zonde, want daar kunnen hele mooie duurzame tassen van worden gemaakt!

De shoppers, fietstassen en rugtassen uit deze lijn zijn met eigen opdruk, logo en/of label vanaf 25 stuks verkrijgbaar en hebben een levertijd van 4-6 weken.

Upline shopper

De Shopup is een ruime tas gemaakt van sterk en geüpcycled materiaal en afgewerkt met binnenvak voor je telefoon, sleutels of portemonnee.

Upline backup

De Backup is een waterafstotende rugzak met een rits, verstelbare schouderbanden en vakje voor je sleutels en portemonnee.

Upline cycleup

De Cycleup is een waterafstotende fietstas gemaakt van geüpcycled materiaal. Makkelijk te bevestigen aan bagagedrager. De binnenzijde is verstevigd voor extra gemak.

Tireline tassen

De Upline duurzame tas is in Nederland gemaakt van geupcycelde restmaterialen zoals zeildoek en vrachtwagenzeil. Bij het maken van zeilen wordt niet alles gebruikt en komt het restmateriaal normaal gesproken bij het afval terecht. Heel erg zonde, want daar kunnen hele mooie duurzame tassen van worden gemaakt! De shoppers, fietstassen en rugtassen uit deze lijn zijn ook met eigen opdruk, logo en/of label vanaf 25 stuks verkrijgbaar en hebben dan een levertijd van 4-6 weken.

Wil jij ook een geupcycelde tas?

Ben je op zoek naar een uniek relatiegeschenk, een serie flessen voor in je eigen shop, een mooi cadeau voor je medewerkers of promotiemateriaal dat nét even anders is? Kies dan voor de geüpcyclede tassen van Retulp. Vraag de prijslijst aan en ontdek de voordelen van onze duurzame producten. Reken hierbij op eerlijke prijzen, een snelle levertijd en eventueel gedetailleerde bedrukking.

Vraag de co-branding prijslijst aan

Laat ons weten in welke tas je interesse hebt en om welk aantal het gaat en ontvang onze overzichtelijke prijslijst. Wil je de tassen laten bedrukken en alvast een digitale proefdruk van je ontwerp ontvangen? Upload in dit formulier dan ook je logo of fotobestand.    Prijslijst koeltassen