Thermosflessen en thermosbekers

Handig voor onderweg en ideaal als relatiegeschenk.

 • Houden lang warm
 • Ondersteund goede doelen
 • veel gebruiksgemak
 • Duurzaam design

Retulp thermosflessen en -bekers

Wie vaak onderweg is weet dat een goede thermosfles onmisbaar is. Of je nu je koffie of thee warm wil houden of juist een smoothie koud, je isoleerfles is onvervangbaar tijdens je reis. Maar ook wanneer je aan het werk bent en niet voortdurend naar de keuken wil lopen biedt een isoleerfles uitkomst. De thermosflessen van Retulp zijn geschikt voor alle soorten dranken en soepen, hebben een lange levensduur en zijn beschikbaar in heel veel mooie kleuren. Doe jij deze fles binnenkort cadeau aan je zakelijke relaties of personeel? Ontdek de thermosflessen van Retulp!

Retulp assortiment thermosflessen

Bij Retulp kun je terecht voor diverse soorten thermosflessen en -bekers. De uitvoeringen zijn stuk voor stuk gemaakt van hoogwaardig RVS en hebben een slijtvast karakter. Met deze flessen mag je gezien worden! Ontdek de verschillende productlijnen en kies een variant die past bij de uitstraling van jouw merk of shop.

Tumbler thermosbekers voor koffie en thee met handig uitneembaar theezeefje.

Bamboe thermosflessen met prachtige natuurlijke uitstraling.

Onze robuuste Urban thermosflessen zijn absolute favorieten.

Limited edition thermosflessen hebben een zwart-wit verloop en zijn extra stijlvol.

Lekvrije thermosfles 500 ml met leuke Nederlandse print.

Grote thermosbeker geschikt voor o.a. soep, thee, koffie, smoothies en meer!

Mission Edition thermosflessen

 • Vijf verschillende thermosflessen
 • Kwaliteit flessen met en verhaal
 • Ondersteuning goede doel in samenwerking met Club Kakatua
duurzaam relatiegeschenk praktisch

Naast onze strijd voor een schoner milieu zetten we ons ook in voor schoon drinkwater voor iedereen. Voor iedere Retulp thermosfles die we verkopen, doneren we 1000 keer de inhoud aan drinkwater aan waterprojecten in Afrika en Indonesië via onze partner MadeBlue. Ieder jaar lukt het ons om meer drinkwater te doneren en deze trend willen we doorzetten. Vanuit onze filosofie dat je als individu wel degelijk een verschil kunt maken, zetten we onze missie voort en streven we naar nog meer drinkwater, een schoner klimaat en tevreden klanten die met trots iedere dag hun Retulp thermosfles opnieuw vullen.

Mission Indisposable 2015-2025

200.000.000 liter drinkwater donatie
200.000.000 besparing disposables

Retulp wil de plastickraan dichtdraaien en de drinkwaterkraan weer openzetten. Mission Indisposable, it’s possible!

Thermosflessen bestellen

Vraag de prijslijst aan van onze thermosflessen en kies een uitvoering die past bij jouw bedrijf of winkel. Kies voor een onbedrukte variant of ontdek de mogelijkheden van Retulp bedrukking. Wat je ook wil uitdragen met de thermosflessen, er is altijd een manier om dit te bereiken. Informeer naar de mogelijkheden en laat je inspireren!

Vraag de co-branding prijslijst aan

Laat ons weten in welke fles je interesse hebt en om welk aantal het gaat en ontvang onze overzichtelijke prijslijst. Wil je de drinkflessen laten bedrukken en alvast een digitale proefdruk van je ontwerp ontvangen? Upload in dit formulier dan ook je logo of fotobestand.  Prijslijst flessen

  Thermosflessen onderweg of op het werk

  Onze thermosflessen zijn compact en ideaal om mee te nemen. Wanneer je onderweg bent is de verleiding groot om onderweg wegwerpflesjes te kopen. Maar dit draagt aanzienlijk bij aan de totale berg plastic afval dat in het milieu terechtkomt. Neem je een thermosfles mee, dan heb je altijd de mogelijkheid om deze onderweg te vullen met je favoriete dranken of thuis al klaar te zetten voor tijdens je reis. Op die manier draag je met iedere keer hervullen bij aan een schonere wereld. En geef je de thermosflessen cadeau, dan vergroot je dit effect ook nog eens!

  Ontdek enkele specificaties van onze thermosflessen:

  • De Retulp thermosflessen zijn dubbelwandig voor een uitstekende temperatuur-isolerende werking
  • De Retulp thermosflessen zijn dubbelwandig voor een uitstekende temperatuur-isolerende werking
  • Door de isolerende werking van de dubbelwandige reisbekers blijven je warme dranken 6 uur warm en koude dranken als smoothies 8 uur koud
  • Deze smaakvol vormgegeven thermosbekers worden in uiteenlopende mooie kleuren geleverd