Luxe koeltas

Premium koeltassen

 Snelle levertijd

Hoogwaardig en sterk materiaal 

Luxe afwerking

✓ Samenwerking met Club Kakatua 

Een luxe koeltas met een goed verhaal, dat is de Mission Edition lijn. Deze koeltassen zijn samen met Club Kakatua ontwikkeld, op initiatief van Dennis Storm. Voor elk verkochte luxe koeltas wordt er een donatie gedaan aan het #StoptheTrashproject. Dit project zorgt ervoor dat er plastic barriers worden geplaatst in rivieren in Indonesië. Deze Barriers zorgen ervoor dat single use plastics uit de rivier worden gefilterd voordat deze de oceaan bereiken. Daarnaast wordt de lokale bevolking voorzien van werkgelegenheid. Met een Retulp Mission Edition luxe koeltas heb je dus iets voor jezelf, voor een ander én voor de planeet.

Mission Edition luxe koeltas

Maak kennis met de Mission Edition luxe koeltas. Jaarlijks wordt er veel plastic weggegooid en zo komt er veel plastic in de oceaan terecht. Wij vinden dat dit anders moet. Om de volgende stap te maken biedt Retulp nu duurzame alternatieven voor de wegwerptas. Een duurzame luxe koeltas, gemaakt van sterk slijtvast materiaal. Dankzij deze hoogwaardige materialen ontstaat een langere levensduur. Hierdoor kan deze tas een lange tijd mee.

Voor elke luxe koeltas die wordt verkocht, doneren wij aan het Stop the Trash project. Dit project zorgt ervoor dat er minder plastic in de oceanen terechtkomt. Daarnaast focussen zij zich ook op het welzijn van de bevolking in Indonesië. Zij zorgen dat deze mensen schoon drinkwater hebben en dus geen vervuild water hoeven te drinken.

No excuse for single use

Mission Edition – Ocean series 

Thermosflessen van hoogwaardige kwaliteit met poedercoating
Premium luxe koeltassen met hoogwaardige afwerking

Plaatst plastic barriers om te voorkomen dat plastic in de oceaan terechtkomt

Retulp wil de consumptie van plastic terugdringen en de oceanen weer plastic vrij maken. #STOPTHETRASH

Mission Edition luxe koeltas bestellen

Past de Mission Edition lijn en de luxe koeltas bij de uitstraling van jouw club, organisatie of onderneming? Vraag dan hieronder de prijslijst aan! Laat ons weten in hoeveel Mission Edition koeltassen je geïnteresseerd bent en of je deze zou willen bedrukken. Bij vragen kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice; we vertellen je graag meer!

Vraag de co-branding prijslijst aan

Laat ons weten in welke luxe koeltas je interesse hebt en om welk aantal het gaat en ontvang onze overzichtelijke prijslijst. Wil je de koeltassen laten bedrukken en alvast een digitale proefdruk van je ontwerp ontvangen? Upload in dit formulier dan ook je logo of fotobestand. (.ai of .eps)


  Retulp prijslijst

  Draag bij aan het schoonmaken van de oceaan

  Integreer duurzaamheid binnen jouw bedrijf

  Dankzij onze luxe koeltas kan jouw bedrijf weer een stapje duurzamer worden. Door duurzame stappen te zetten op het gebied van relatiegeschenken, goodiebags, kerstpakketten of ingekochte producten kan jouw bedrijf bijdragen aan een beter milieu. Kies voor producten met een verhaal!

  Ook voor ondernemers met een webshop of winkel is onze Mission Edition lijn ideaal. Zo kan jij een hoge productkwaliteit bieden, zonder in te leveren op de kwaliteit van ons milieu en drinkwater. Koop daarom jouw producten bewust in en kies voor duurzaam ondernemen!

  De voordelen van een luxe koeltas uit de Mission Edition lijn

  Naast de praktische voordelen heeft onze luxe koeltas nog veel meer voordelen:

  • Mooie luxe Deep Ocean Blue kleur
  • Afgewerkt met zwart en zilveren details
  • Beschikbaar in 3 verschillende modellen
  • Alle modellen uitgerust met flessenvak en extra vak voor sleutels
  • Voorzien van YKK ritsen
  • Sterk en slijtvast materiaal
  • Houdt eten en drinken uren koel

  Bestel jouw luxe koeltas bij Retulp

  Wil jij ook wegwerptassen de wereld uit helpen? Dan vind je hier bij Retulp een duurzaam en stijlvol alternatief. Onze Mission Edition koeltassen zijn perfect voor diegene die op zoek zijn naar duurzame producten voor in hun winkel of als relatiegeschenk. Deze luxe koeltas kan bedrukt en onbedrukt worden geleverd. Denk bijvoorbeeld aan het logo van jouw bedrijf, waardoor de tas

  Voor vragen over deze koeltassen of andere producten in ons assortiment kun je altijd contact met ons opnemen. Vertel ons waar je naar op zoek bent en budget en dan denken we graag met je mee.