LUXE KOELTAS

Premium koeltassen

 • Grote voorraad en daarom snelle levertijd
 • Hoogwaardige YKK ritsen en sterk materiaal
 • Keuze uit een koelrugtas, koelfietstas en een koelshopper
 • Koeltas met een verhaal in samenwerking met Club Kakatua

Mission Edition luxe duurzame koeltassen

Voor elke luxe koeltas die wordt verkocht, doneren wij aan het Stop the Trash project. Dit project zorgt ervoor dat er minder plastic in de oceanen terechtkomt. Daarnaast focussen zij zich ook op het welzijn van de bevolking in Indonesië. Zij zorgen dat deze mensen schoon drinkwater hebben en dus geen vervuild water hoeven te drinken.

Fietstas koeltas

Met deze multifunctionele fiets- koeltas kun je alle kanten op. De koeltas is gemaakt van stevig twill nylon materiaal en is afgewerkt met luxe YKK ritsen.

Rugzak koeltas

De backpack koeltas is een stevige rugzak welke erg lekker zit. Met de verstelbare schouderstraps kan je deze rugtas precies op jou afstellen.

Shopper koeltas

De shopper koeltas is stijlvol en praktisch. Een groot formaat koeltas die gemaakt is van materiaal wat tegen een stootje kan.

Duurzame koeltassen

Maak kennis met de Mission Edition luxe koeltassen gemaakt van sterk slijtvast materiaal en voorzien van duurzame slijtvaste YKK ritsen. Dankzij deze hoogwaardige materialen ontstaat een langere levensduur.  Deze koeltassen zijn samen met Club Kakatua ontwikkeld, op initiatief van Dennis Storm. Voor elk verkochte luxe koeltas wordt er een donatie gedaan aan het #StoptheTrashproject. Dit project zorgt ervoor dat er plastic barriers worden geplaatst in rivieren in Indonesië. Deze Barriers zorgen ervoor dat single use plastics uit de rivier worden gefilterd voordat deze de oceaan bereiken. Daarnaast wordt de lokale bevolking voorzien van werkgelegenheid. Met een Retulp Mission Edition luxe koeltas heb je dus iets voor jezelf, voor een ander én voor de planeet.

De voordelen van een luxe koeltas uit de Mission Edition lijn

Naast de praktische voordelen heeft onze luxe koeltas nog veel meer voordelen:

 • Mooie luxe Deep Ocean Blue kleur
 • Afgewerkt met zwart en zilveren details
 • Beschikbaar in 3 verschillende modellen
 • Alle modellen uitgerust met flessenvak en extra vak voor sleutels
 • Voorzien van YKK ritsen
 • Sterk en slijtvast materiaal
 • Houdt eten en drinken uren koel

Retulp wil de consumptie van plastic terugdringen en de oceanen weer plastic vrij maken. #STOPTHETRASH

No excuse for single use

Mission Edition – Ocean series

  5   Modellen oceaanblauw dubbelwandige koffie/thee flessen van hoge kwaliteit

  3   Modellen oceaanblauw koeltassen van hoge kwaliteit

  2   Barriers om te voorkomen dat plastic in de oceaan terechtkomt

Mission Edition luxe koeltas bestellen

Past de Mission Edition lijn en de luxe koeltas bij de uitstraling van jouw club, organisatie of onderneming? Vraag dan hieronder de prijslijst aan! Laat ons weten in hoeveel Mission Edition koeltassen je geïnteresseerd bent en of je deze zou willen bedrukken. Bij vragen kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice; we vertellen je graag meer!

Vraag de co-branding prijslijst aan

Laat ons weten in welke luxe koeltas je interesse hebt en om welk aantal het gaat en ontvang onze overzichtelijke prijslijst. Wil je de koeltassen laten bedrukken en alvast een digitale proefdruk van je ontwerp ontvangen? Upload in dit formulier dan ook je logo of fotobestand. (.ai of .eps)

Cadeau tip!

Retulp Backpack + DoenKado cadeaubon

Combineer een praktische Retulp Ocean Backpack met een DoenKado cadeaubon voor een belevenis naar keuze! Het is mogelijk de tassen te personaliseren met eigen logo of opdruk.  Prijslijst koeltassen

  Draag bij aan het schoonmaken van de oceaan

  Integreer duurzaamheid binnen jouw bedrijf

  Dankzij onze luxe koeltas kan jouw bedrijf weer een stapje duurzamer worden. Door duurzame stappen te zetten op het gebied van relatiegeschenken, goodiebags, kerstpakketten of ingekochte producten kan jouw bedrijf bijdragen aan een beter milieu. Kies voor producten met een verhaal! Zien we binnenkort mensen met jouw logo, slogan of bedrijfsnaam op een kwaliteit Retulp koeltas? Misschien op het strand, bij een concert, buitenevenement of andere bijeenkomst.

  Ook voor ondernemers met een webshop of winkel is onze Mission Edition lijn ideaal. Zo kan jij een hoge productkwaliteit bieden, zonder in te leveren op de kwaliteit van ons milieu en drinkwater. Koop daarom jouw producten bewust in en kies voor duurzaam ondernemen!

  Bestel jouw luxe koeltas bij Retulp

  Wil jij ook wegwerptassen de wereld uit helpen? Dan vind je hier bij Retulp een duurzaam en stijlvol alternatief. Onze Mission Edition koeltassen zijn perfect voor diegene die op zoek zijn naar duurzame producten voor in hun winkel of als relatiegeschenk. Deze luxe koeltas kan bedrukt en onbedrukt worden geleverd. Denk bijvoorbeeld aan het logo van jouw bedrijf, waardoor de tas

  Voor vragen over deze koeltassen of andere producten in ons assortiment kun je altijd contact met ons opnemen. Vertel ons waar je naar op zoek bent en budget en dan denken we graag met je mee.