Duurzame geschenkpakketten 2024

  • Het mooiste en duurzaamste geschenk om te geven en te krijgen
  • Kwaliteit flessen: zie reviews BOL, Simon Lévelt en WAAR
  • Scherpe en duidelijke all-in prijzen zonder bijkomende kosten
  • Waterdonatie bij iedere verkochte duurzame Retulp fles

Onbedrukte kerstpakketten

✓ Vanaf 20 pakketten
✓ Levertijd 2 tot 6 werkdagen
✓ Vanaf € 15,-

Kerstpakketten met logo bedrukking

✓ Vanaf 48 pakketten
✓ Levertijd 2 weken
✓ Vanaf € 25,-

Duurzame kerst cadeaubonnen

✓ Een eigen duurzaam cadeau laten kiezen
✓ Een jaar lang te besteden in onze webshop
✓ Ook leuk als aanvulling op een kerstpakket

Retulp flessen en bekers: een ECHT duurzaam relatiegeschenk

Retulp levert aan bedrijven, winkels en consumenten een breed assortiment drinkflessen, thermosflessen en lunchproducten. Met zorg is er een selectie van bedrukte- en onbedrukte duurzame pakketten samengesteld waarbij goede doelen als WWF, Made Blue en Club Kakatua worden ondersteund.

Staat jouw duurzame pakket of kleur er niet tussen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier en selecteer ‘Aangepast kerstpakket’.

Onbedrukte geschenkpakketten: vanaf 20 pakketten met 3 dagen levertijd

Bedrukte geschenkpakketten: vanaf 48 pakketten met 2 weken levertijd

Mission Indisposable 2015-2025

200.000.000 liter drinkwater donatie
200.000.000 besparing disposables

Retulp wil de plastickraan dichtdraaien en de drinkwaterkraan weer openzetten. Mission Indisposable, it’s possible!

2024 duurzame personeelspakketten en relatiegeschenken die goede doelen ondersteunen

Kerstpakketten en eindejaarsgeschenken horen bij de zakelijke gewoontes van Nederland. Op zoek naar een origineel, duurzaam kerstgeschenk voor je personeel en relaties? Een geschenk dat je zelf samen kunt stellen en kunt laten bedrukken met je logo, tekst of boodschap? Duik eens in onze pagina met duurzame kerstgeschenken, en laat je verrassen door mooie geschenken en geschenkpakketten in allerlei prijsklassen.

DUURZAAM EINDEJAARSGESCHENK DOOR DE BRIEVENBUS

Waardering zit hem niet perse in een groot geschenk: ook een klein gebaar doet het goed. Daarom bieden wij ook brievenbus kerstpakketten aan. In ons assortiment vind je verschillende brievenbuspakketten, met onder andere borrelsnacks, spelletjes en chocolade. Erg leuk om te ontvangen maar ook om te geven. Bovendien maak je het jezelf ook makkelijk: de brievenbus kerstpakketten zijn eenvoudig naar je personeel te versturen. Verstuur een kerstpakket door de brievenbus en verras iemand toch met iets kleins.

Recyclebaar, voedsel veilig en BPA vrij

Vanaf 48 stuks met of zonder eigen logo

Binnen 24 uur een gratis digitale mock up

Een ECHT duurzaam relatiegeschenk

Scherpe transparante prijzen

VRAAG DE 2024 PRIJSLIJST DUURZAME GESCHENKPAKKETTEN AAN

Zeg dag tegen de cadeaubon of het bloemetje en geef een personeel een duurzaam eindejaarsgeschenk of nieuwjaargeschenk om nooit meer te vergeten. Ga je voor een clean eindejaarspakket of wil je je kerstpakket liever personaliseren: bekijk ons aanbod bedrukte pakketten. Je kan onder andere kiezen uit een circulair kerstpakket, adventure pakket, be green pakket, clean ocean pakket, wijs op reis pakket, recycle brievenbuspakket en een duurzaam brievenbuspakket. Laat het ons weten als je graag een Retulp pakket wilt schenken die er niet tussen staat of als je bijvoorbeeld een andere kleur wilt. Wij denken graag met je mee!

Heb je hulp nodig met het samenstellen van een geschenkpakket? Dan kan dit op drie verschillende manieren:

  1. Vraag een offerte aan

Door te kiezen uit een van de eindejaars geschenkpakketten op deze pagina’s of kies voor de optie ‘stel je eigen kerst relatiegeschenken samen’ en geef een indicatie aan van het gewenste aantal pakketten aan zodat wij een voorstel kunnen mailen. Indien je er een eigen logo of opdruk op de kerstgeschenken wil geef dat svp daar bij aan.

  1. Chat of mail met ons

Wil je graag weten wat de opties zijn en binnen enkele momenten al antwoord op jouw vraag? Dan is onze chat-functie de beste optie. Let er wel op dat deze alleen actief is tijdens kantooruren. Liever een mail sturen? Dat kan via info@retulp.nl. Je ontvangt dan meestal binnen een paar uurtjes al een antwoord. Indien je er een eigen logo of opdruk op de kerstgeschenken wil geef dat svp daar bij aan.

  1. Bel ons

Neem persoonlijk contact op met ons zodat ze jou direct kunnen helpen met jouw aangepaste kerst relatiegeschenken en een mooi aanbod kunnen doen dat precies past bij jouw wensen. Je kunt ons bereiken op maandag t/m vrijdag tussen 8.30 uur en 17.00 uur op 06 22586785

    Kerstgeschenken voor bedrijven pakketten - Retulp