Duurzame geschenkpakketten

Retulp levert aan bedrijven, winkels en consumenten een breed assortiment drinkflessen, thermosflessen en lunchproducten. Met zorg is er een selectie van bedrukte- en onbedrukte pakketten samengesteld. Staat jouw pakket of kleur er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Personeelspakketten en relatiegeschenken

Zeg dag tegen de cadeaubon of het bloemetje en geef een personeel een duurzaam kerstgeschenk om nooit meer te vergeten. Ga je voor een clean kerstpakket of wil je je kerstpakket liever personaliseren: bekijk hier ons aanbod pakketten. Laat het ons weten als je graag een Retulp pakket wilt schenken die er niet tussen staat of als je bijvoorbeeld een andere kleur wilt. Wij denken graag met je mee!

Onbedrukte geschenkpakketten: vanaf 20 pakketten met 3 dagen levertijd

Bedrukte geschenkpakketten : vanaf 48 pakketten met 2 weken levertijd

VRAAG DE PRIJSLIJST VOOR GESCHENKPAKKETTEN AAN

Laat ons weten in welke fles je interesse hebt en om welk aantal het gaat en ontvang onze overzichtelijke prijslijst. Wil je alvast een digitale proefdruk van je ontwerp ontvangen? Upload in dit formulier dan ook je logo of fotobestand.

    Duurzame Adventure to go pakketten

    Duurzaam en origineel combi pakket met Retulp drinkfles, thermosbeker, lunchbox en mondkapjes. Voordelige standaard pakketten of stel je eigen pakket samen. To cover your pretty face and protect the oceans.

    Mondkapje Merry Christmask