Onbedrukte duurzame kerstgeschenken en kerstpakketten

Bruikbare en duurzame kerstpakketten zijn dé trend voor 2020. Met een Retulp duurzaam kerstpakket geef je je medewerkers, vrijwilligers of relaties een geschenk waar ze het hele jaar door wat aan hebben. Naast de pakketten is het ook mogelijk om losse stuks te bestellen. Neem hiervoor contact met ons op.

Onbedrukte duurzame kerstpakketten

Kerstpakketten zijn er in verschillende vormen, maten en prijzen. We snappen dat het lastig kan zijn om een keuze te maken tussen het grote aanbod duurzame kerstpakketten. Daarom hebben wij een selectie gemaakt met de mooiste onbedrukte duurzame kerstgeschenken die aansluiten op de nieuwste kerstpakketten trends van 2020. Staat je pakket of kleur er niet tussen maar wil je wel graag een Retulp kerstpakket? Wij staan graag voor je klaar voor een eigen samengesteld kerstpakket.

Waarom zijn duurzame kerstpakketten interessant?

Als je eerder naar Retulp hebt gezocht weet je dat onze missie is om wegwerp producten te voorkomen. Om dit zo aantrekkelijk mogelijk te maken leveren we duurzame producten waarmee een levensstijl zonder zonder verspilling (of in ieder geval een minder verkwistend) aantrekkelijk te maken. Milieuvriendelijke geschenken geven (bijvoorbeeld voor kerst of verjaardagen) is een van de manieren waarop we een afvalvrije levensstijl willen stimuleren.

Als je niet bekend bent met Retulp is het ons doel om producten te leveren die goed zijn voor jezelf, een ander en de planeet. Je hebt een duurzaam en handig product in handen, doneert 1000 keer de inhoud aan liters water aan ontwikkelingslanden en zorgt ervoor dat je geen afval naar stortplaatsen of verbrandingsovens stuurt. In plaats daarvan minimaliseer je de impact door biologisch afbreekbare, composteerbare, herbruikbare producten of milieuvriendelijke geschenken te kopen! Om je vast een handje op weg te helpen hebben we een samenstelling gemaakt van duurzame kerstgeschenken. Laat het ons weten als je graag een Retulp pakket wilt schenken die er niet tussen staat of als je bijvoorbeeld een andere kleur wilt. Wij denken graag met je mee!

Retulp flessen en bekers: een ECHT duurzaam kerstgeschenk

  • Het mooiste en duurzaamste geschenk om te geven en te krijgen
  • Kwaliteit flessen: zie reviews BOL, Simon Lévelt en WAAR
  • Waterdonatie bij iedere verkochte duurzame Retulp fles