Onbedrukte duurzame kerstgeschenken en kerstpakketten

Met een Retulp duurzaam kerstpakket geef je je medewerkers, vrijwilligers of relaties een geschenk waar ze het hele jaar door wat aan hebben. Naast de pakketten is het ook mogelijk om losse stuks te bestellen. Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier en selecteer ‘Aangepast kerstpakket’.

Onbedrukte duurzame kerstpakketten

Kerstgeschenken waar jouw personeel warm voor loopt! Kerstpakketten zijn er in verschillende vormen, maten en prijzen. Je kunt kiezen uit verschillende varianten, zoals een pakketje met Retulp Insulated, een broodtrommel, een drinkfles, een lunchpod, een tas gerecycled materiaal of een innovatieve koeltas, hoe cool is dat! Je kunt kiezen tussen goedkope originele kerstpakketten van € 15 tot exclusieve geschenkpakketten van € 35. Van de meeste geschenkpakketten is de levertijd 2-3 werkdagen, sommigen duren 5-6 werkdagen. Het minimum aantal is 20 geschenkpakketten.

Je kunt hieronder onder andere kiezen uit een circulair kerstpakket, adventure pakket, be green pakket, clean ocean pakket, wijs op reis pakket, recycle brievenbuspakket en een duurzaam brievenbuspakket. Staat je pakket of kleur er niet tussen maar wil je wel graag een Retulp kerstpakket? Wij staan graag voor je klaar voor een eigen samengesteld kerstpakket. 

VRAAG INFORMATIE OVER GESCHENKPAKKETTEN AAN

Op zoek naar een bijzonder kerstpakket 2024? Die vind je hier zeker! We hebben talloze mooie, originele en anders-dan-anders pakketten. In verschillende prijscategorieën en thema’s, maar allemaal met kwalitatief hoogwaardige producten.

Wist je dat we ook unieke kerstpakketten op maat samenstellen of personaliseren?

Naast je personeel, is uiting van waardering naar je zakelijke relaties belangrijk. Ook met zakelijke relaties ben je veel in contact en vaak zijn ze onmisbaar voor je bedrijf. Het geven van een leuk kerstgeschenk aan je relaties tijdens de feestdagen laat zien dat je blij bent met de samenwerking. Het kan gezien worden als investering dat bijdraagt aan het onderhouden van een goede zakelijke band. Bestel één van onze leuke kerstpakketten en verras jouw zakelijke relaties.

KERSTPAKKET SAMENSTELLEN

Staat jouw ideale kerstpakket er niet tussen? Dan is het bij ons ook mogelijk om de pakketten iets anders te maken naar jouw wens. Op deze manier kan je een kerstpakket op maat maken voor jouw personeel en zakelijke relaties. Geef ons je voorkeuren, doelgroep en budget door en wij stellen een kerstpakket op maat voor jou samen. Zo heb je toch een uniek kerstpakket, zonder zelf het werk te hoeven doen.

Een duurzaam kerst relatiegeschenk in brievenbus formaat?

Wil je jouw medewerkers en relaties deze kerst thuis verrassen met een kleinigheidje op de deurmat? Kies dan voor kerst relatiegeschenken die door de brievenbus passen. Dat kan vanaf 12 stuks dus ideaal voor ZZP’ers en kleine bedrijven. Wil je echt helemaal iets anders? Dan kun je er deze kerst ook voor kiezen om een brievenbus relatiegeschenk helemaal zelf samen te stellen. Het voordeel hiervan is dat je de producten precies kunt afstemmen op jouw medewerkers én dat je niet over je budget heen hoeft te gaan! Hulp nodig met het samenstellen van een pakket? Dan kan dit op drie manieren:

  1. Vraag een offerte aan

Door te kiezen uit een van de kerstpakketten op deze pagina’s of kies voor de optie ‘stel je eigen kerst relatiegeschenken samen’ en geef een indicatie aan van het gewenste aantal pakketten aan zodat wij een voorstel kunnen mailen. Indien je er een eigen logo of opdruk op de kerstgeschenken wil geef dat svp daar bij aan.

  1. Chat of mail met ons

Wil je graag weten wat de opties zijn en binnen enkele momenten al antwoord op jouw vraag? Dan is onze chat-functie de beste optie. Let er wel op dat deze alleen actief is tijdens kantooruren. Liever een mail sturen? Dat kan via info@retulp.nl. Je ontvangt dan meestal binnen een paar uurtjes al een antwoord. Indien je er een eigen logo of opdruk op de kerstgeschenken wil geef dat svp daar bij aan.

  1. Bel ons

Neem persoonlijk contact op met ons zodat ze jou direct kunnen helpen met jouw aangepaste kerst relatiegeschenken en een mooi aanbod kunnen doen dat precies past bij jouw wensen. Je kunt ons bereiken op maandag t/m vrijdag tussen 8.30 uur en 17.30 uur op 06 22586785

    Kerstgeschenken voor bedrijven pakketten - Retulp