THERMOSFLESSEN WHITE LABEL

 • Stijlvolle dubbelwandige flessen van hoge kwaliteit
 • Perfect voor merchandise of eigen label
 • Lage prijs vanaf 250 stuks

De white label thermosflessen bevatten geen logo’s en kunnen geheel bedrukt worden met eigen logo en prints vanaf 250 stuks.

THERMOSFLESSEN & EIGEN MERK

Kies jij ervoor om de thermosfles van de white label collectie te laten bedrukken? Dan kan je hiermee laten zien dat jullie als bedrijf staan voor een duurzamere wereld. Zijn jullie momenteel bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen, of zijn jullie van plan hier stappen in te gaan zetten? Kies dan uit een van onze white label thermosflessen en customize deze met jullie eigen logo.

Met een duurzame thermosfles zorg je ervoor dat dranken gloeiend heet of juist ijskoud blijven. Want zeg nu zelf, koffie is natuurlijk op zijn allerlekkerst wanneer deze warm gedronken kan worden. Ook zorgt een thermosfles ervoor dat het gebruik van plastic wordt geminimaliseerd. Je kunt deze fles namelijk gewoon afwassen en opnieuw gebruiken. Maak daarom ook jouw werknemers, consumenten of zakelijke relaties blij met zo’n handig en milieuvriendelijk cadeau!

Bamboe beker draaidop

Elegante grote RVS Thermosbeker 500ml met echt bamboe. Met draaidop en verpakt in een mooie cadeau box: bedrukt ca. € 13.

XL Design Thermosfles

Grote 800ml thermosfles met dubbele wand en koperen vacuümisolatie voor extra issolatie. Bedrukt ca. € 16.

Full colour thermosfles

Dubbelwandige RVS drinkfles 500ml, beschikbaar in alle kleuren (ook eigen PMS)! Volledige full-colour bedrukking rondom: ca. € 11.

XL Thermosfles

Grote 650ml thermosfles, met extra koperen vacuüm isolatie. Verpakt in een mooie geschenkdoos: bedrukt ca. € 13.

Classic Thermosfles

Klassieke 500 ml rvs thermofles in met matte coating. Met handige dop die als drinkbeker kan worden gebruikt: bedrukt ca. € 9.

Handige Drinkbeker

330 ml thermo in roestvrij staal met handige drinkknop. In 8 kleuren en mooie doosje: bedrukt ca. € 9.

  Prijslijst flessen

  Zijn de producten van Retulp BPA vrij?

  BPA is een chemische stof en wordt voornamelijk gebruikt in kunststoffen. In Amerika zijn talloze discussies over dat deze stof in plastic en aluminium drinkflessen zou zitten. Bij roestvrijstalen producten van Retulp is die discussie niet aan de orde. Deze worden volledig BPA-vrij gemaakt, de doppen zijn BPA-vrij en ook de bio bidon is vrij van BPA.

  Waarom zijn RVS-flessen de beste oplossing?

  Als we de plastic-crisis willen oplossen moeten we af van de wegwerpcultuur. Toch houden bedrijven met plastic-schijnoplossingen deze cultuur in stand. De echte oplossing zijn verpakkingen die hervulbaar of herbruikbaar zijn. Reclycling, Bio plastics en papier i.p.v. plastic zijn schijnoplossingen.

  Hoe houd ik mijn thermosfles/beker het beste schoon?

  Voor het eerste gebruik: spoel de thermosfles en de dop(pen) goed af in een sopje. Was de fles/beker vervolgens af met de hand. Door de grote opening kun je met een afwasborstel overal makkelijk bij. Door de afgeronde hoeken blijft daar geen vuil achter.

  Sommige flessen zijn vaatwasserbestendig. Op het label bij de fles staat of deze in de vaatwasser kan. Let op: In verband met de coating kan dit enkel op lage temperaturen. Om de fles zo lang mogelijk mooi te houden, adviseert Retulp de flessen zo veel mogelijk met de hand te wassen. De dop is niet vaatwasserbestendig. Hoe je de fles het beste kunt schoonmaken lees je hier.

  Kunnen de producten van Retulp in de magnetron of vriezer?

  De producten van Retulp kunnen niet in de magnetron of vriezer, wel kunnen de producten in de koelkast.

  Zijn de thermosflessen/bekers naast water ook geschikt voor andere dranken?

  De flessen/bidons zijn te vullen met: (koude) dranken zoals vruchtensappen, diksap, melk, yoghurtdrank, ijsblokjes (dan blijft het lekker koel) of stukjes fruit (zoals een schijfje limoen). Met zuivelproducten is het wel van belang dat de fles daarna goed schoongemaakt wordt, vooral de dop. Wij raden het af om koolzuurhoudende dranken in je fles te doen omdat bij veel schudden of beweging de druk verhoogd kan worden.