Waterflessen en thermosflessen kopen met een verhaal

Als je bent niet van plastic bent

RVS thermosflessen waar je mee gezien mag worden: maak kennis met onze Retulp RVS flessen. Naast dat deze flessen er prachtig uitzien, bespaar je ook nog eens bergen met wegwerpflesjes en bekertjes. Kortom: onze RVS waterflessen & thermosflessen zijn ook nog eens super milieuvriendelijk.

Retulp-500ml-urbans-groen

De meest populaire flessen met bamboe dop.

stap 1 fusions

Nieuwe stijlvolle flessen in zwart wit overloop print

Urban 400ml Blue - Retulp

Onze klassiekers met leuke Hollandse prints

URBAN RVS DRINK-EN THERMOSFLESSEN

Onze Urban RVS thermosflessen zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Onze dubbelwandige thermosflessen hebben een metalen dop en zijn verkrijgbaar in 500ml en 600ml. Zo kun je dus zelf kiezen of je graag een kleine thermosfles of een grotere thermofles wil hebben. Liever een waterfles kopen? Dan kan je kiezen voor een 500ml waterfles en een 750ml waterfles met een bamboe dop. Wat is jouw favoriet?

Bekijk onze korte productvideo over de Retulp Urbans.

URBAN drinkflessen 500 ml.

URBAN drinkflessen 750 ml.

URBAN thermosflessen

URBAN Extra accessoires

Urbans extra accessoires - Retulp

ZWART/WIT RVS FUSION (THERMOS) FLESSEN IN ONVERWOESTBAAR STAAL

De Retulp Fusion flessen zijn verkrijgbaar in een zwart-witte trendy uitvoering. De Fusion flessen zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Zo zijn er bijvoorbeeld 500ml thermosflessen met metalen dop en thermos flask flessen met een aparte drinkbeker dop. Daarnaast kun je ook kiezen voor een drinkfles van 500ml met sportdop en een 600ml drinkfles met metalen dop. Waar kies jij voor?

Fusion 600ml drinkfles met metalen dop

stap 1 fusions

Fusion 500ml drinkfles met drinktuit

Fusion 500 ml cap

Fusion 500ml thermosfles met drinkbeker dop

Fusion 500ml thermosfles met metalen dop

Fusion 500ml insulated bottle

Dutchie drinkflessen & thermosflessen

Retulp is een Hollands merk en daar zijn we trots op. Om onze trots voor Holland te uiten hebben we de ‘Dutchie’ drinkflessen serie gemaakt.
De “Dutchie serie” drinkflessen hebben een mooie rubberen coating met Hollandse prints. Hierdoor krijgen de waterflessen een robuuste uitstraling. Dutchie RVS drinkflessen zijn er in 3 soorten: 400 ml drinkfles, 500 ml drinkfles en 500 ml thermosfles.

Dutchie drinkflessen 400 ml.

RVS drinkflessen Dutchie 400ml - Retulp

Dutchie drinkflessen 500 ml.

RVS drinkflessen Dutchie 500ml - Retulp

Dutchie drinkflessen 500 ml thermos

RVS drinkflessen Dutchie 500ml thermos - Retulp

Dutchie drinkflessen 750 ml.

RVS drinkflessen Dutchie 750ml - Retulp

Ideeën en inspiratie voor bedrukte duurzame drinkflessen en thermosbekers

“Fantastische vormgeving! De fles ligt goed in de hand en koffie blijft goed warm.”

Marga LamersBedrijf: Van Bamboe

“De missie van Retulp is natuurlijk fantastisch, en hun producten al helemaal! De service van Retulp, het contact, niemand zal teleurgesteld zijn!”

Mirjam Horstmeier Bedrijf: Oxfam Novib

“Vanuit Retulp hebben we bericht gehad dat we samen met hen inmiddels 900.000 liter water hebben gedoneerd aan mensen in nood. Dank voor deze mooie samenwerking!”

Claartje VisserBedrijf: Mensely

“Kwalitatief goede producten van een bedrijf met een heldere en maatschappelijke visie!”

Michiel van der NeutBedrijf: Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport

“Super mooi Nederlands product met heldere ambitie: plastic flessen terugdringen en drinkwater teruggeven. Het begint altijd met 1 stap in de goede richting en ik vind dat Retulp grote stappen maakt. Daarnaast top service en kwalitatief product dus ik ben erg tevreden!”

Sabine SwinkelsBedrijf: Rethinking Group

“De missie van Retulp gecombineerd met het mooie design van de flessen zijn een geweldig geschenk voor ons als bedrijf. De missies van onze helden (bedrijven) sluiten aan en dat zorgt voor enthousiaste reacties bij de ontvangers :-)”

Patrick, Jeron & FreekBedrijf: Creating Heroes

“Retulp past goed in ons assortiment, de themosfles is van hoogwaardige kwaliteit en de uitstraling past bij ons bedrijf.”

Margreet MettingBedrijf: Wadapartja

“We hebben de supermooie thermosflessen van Retulp met een mooie Grasnapolsky opdruk verkocht bij de merchandise van het festival. Zo kon ons publiek op een duurzame manier hun koffie drinken tijdens het evenement en hebben ze een supermooi en duurzaam aandenken aan het festival, iets waarmee we graag worden geassocieerd. Het contact met Retulp verliep erg soepel en het product werd supersnel geleverd.”

Mariska BerrevoetsBedrijf: Stichting Grasnapolsky Festivals

“Retulp staat voor mij voor kwaliteit, originaliteit en duurzaamheid.”

Lonneke van SoestBedrijf: Cocosoft

“Win-win situatie: het kunnen bijdragen aan mission indisposable was voor ons even zo belangrijk als onze medewerkers blij maken met een prachtig product!”

Ellis Swinkels-HendriksBedrijf: Foenix Kringloop en reintegratie

“Met Retulp als onderdeel van ons kerstpakket voor de medewerkers hebben we niet alleen de medewerkers beloond met een mooie beker, maar ook nog – heel belangrijk – bijgedragen aan schoon drinkwater.”

Astrid van Rooij Bedrijf: Heerlijkheid Mariënwaerdt

“Het initiatief van Retulp voor een duurzaam product en het doneren van water aan derdewereldlanden was voor Compagnon aanleiding om het product af te nemen. Onze ervaring tot nu toe is zeer positief en willen in de toekomst de drinkflessen blijven afnemen.”

Marius Wiegers Bedrijf: Compagnon

“Mooi product. Fijn persoonlijk contact, flexibel en denken graag met je mee.”

Rosanne WolffBedrijf: Franke