Lunchproducten

Duurzaam genieten van jouw favoriete lunch. Onderweg of op jouw werk!

 Snelle levertijd

 Duurzaam materiaal

 Scherp geprijsd

 Stijlvol design

Retulp lunchproducten

Dat lunch meenemen in plastic zakjes of zilverfolie allesbehalve duurzaam is hoeven we je niet uit te leggen. Maar dat dit nog steeds op grote schaal gedaan wordt en betekent dat er jaarlijks zo’n 7 miljard boterhamzakjes worden gebruikt in Nederland, wist je misschien nog niet. Retulp gaat de strijd aan met deze cijfers door duurzame lunchproducten aan te bieden die het eenmalige gebruik van plastic zakjes overbodig maken. Zo komen we met ieder verkocht product een stapje dichterbij ons doel: wegwerpplastic de wereld uit helpen. Bekijk onze lunchproducten en draag bij aan het behalen van onze eigen klimaatdoelen!

Alles voor een lunch on-the-go

Steeds meer mensen kiezen voor een broodtrommel of food container om hun lunch mee te nemen naar werk, school of onderweg. Toch valt er nog veel te behalen als we de cijfers rondom boterhamzakjes voor eenmalig gebruik onder de loep nemen. Met de lunchproducten van Retulp bieden we een alternatief: lunchartikelen met prachtig design om cadeau te doen of in je eigen shop te verkopen.

BigMug Premium lunchpod 500ml. Voor warme en koude dranken, smoothies, ijs, soep of pasta. Inclusief geschenkverpakking & handige lepel.

Big Mug Lunchpod

Met de Big Mug houd je voedsel of dranken tot wel 6 uur lang warm of tot 8 uur lang koud. Ideaal voor onderweg!

BigMug 500ml foodcontainer voor koude en warme dranken & eten

Big Mug Classic

Met de Big Mug Classic houd je voedsel of dranken tot wel 6 uur lang warm of tot 8 uur lang koud. Ideaal voor onderweg!

Lunchbox voor brood of andere lunchproducten. Inclusied Spork en bruine elastiek.

Retulp lunchbox

Onze broodtrommels zijn gemaakt van kunststof en bamboevezels. De deksel van bamboe is ook te gebruiken als snijplank.

Een katoenen zakje in verschillende formaten. Zowel als wrap en lunchzakje verkrijgbaar.

Lunchwraps

De Retulp lunchwraps zijn uitwasbaar en kunnen daarom keer op keer gebruikt worden om je boterhammen onderweg vers te houden.

No excuse for single use

Retulp bamboo Lunchbox wit tumbler

Door te kiezen voor Retulp als relatiegeschenk of aanbod voor in je eigen shop, zet je heel bewust een stap in de goede richting. Dat is wat de wereld nodig heeft. We beseffen ons maar al te goed dat we het samen moeten doen, dus staan we altijd open voor nieuwe samenwerkingen met ondernemers die net zo enthousiast worden van duurzaam als wij.

Mission Indisposable 2015-2025

200.000.000 liter drinkwater donatie
200.000.000 besparing disposables

Retulp wil de plastickraan dichtdraaien en de drinkwaterkraan weer openzetten. Mission Indisposable, it’s possible!

Lunchproducten bestellen

Ben je geïnteresseerd in één van onze lunchproducten of wil je meer informatie over de inkoop van Retulp lunchproducten voor je winkel? Vul het contactformulier in en laat ons weten waar je naar op zoek bent! We sturen je de prijslijst toe en beantwoorden eventuele vragen om je te helpen bij het maken van de juiste keuze!

Vraag de co-branding prijslijst aan

Laat ons weten in welk lunch item je interesse hebt en om welk aantal het gaat en ontvang onze overzichtelijke prijslijst. Wil je de lunchboxen of foodpods laten bedrukken of graveren en alvast een digitale proefdruk van je ontwerp ontvangen? Upload in dit formulier dan ook je logo of fotobestand.  Prijslijst lunch

  Voor ieder wat wils

  De één neemt al jaren twee boterhammen met kaas mee naar het werk terwijl de ander iedere dag met een nieuw recept aan de lunchtafel verschijnt. Hoe je ook luncht en wat je ook mee wil nemen, alles is mogelijk met de lunchproducten van Retulp. Voor de ouderwetse boterham hebben we bijvoorbeeld handige lunchwraps die je uit kunt wassen en weer opnieuw kunt gebruiken. En natuurlijk is er altijd nog de broodtrommel om je gesmeerde brood in te vervoeren. Eet je liever yoghurt, een smoothie of een soepje tijdens de lunch? Ook dat kan! Kies dan voor de Food Container of Big Mug van Retulp. Onze lunchproducten zijn dan ook perfect als geschenk voor zakenrelaties of personeel; er is altijd wel een product te vinden dat geschikt is voor jouw merk.

  Word ambassadeur van duurzaam

  Een duurzaam lunchproduct is niet alleen een praktisch item, het kan ook bijdragen aan het vergroten van je naamsbekendheid. Wat past er bij jouw huisstijl? Je kunt ervoor kiezen om zelf je ontwerp te maken, maar wij kunnen dit ook voor je doen. Geef dit gerust aan, dan gaan we voor je aan de slag!

  Ook voor ondernemers met een webshop of winkel zijn onze lunchproducten geschikt. Bestaat jouw assortiment voornamelijk uit eco-geschenken of wil je je aanbod verduurzamen en zoek je een mooie aanvulling op je collectie? Overweeg dan om reseller te worden van de Retulp lunchproducten of andere duurzame items. Zo word je écht ambassadeur van duurzaam!