Lunch to go

Je lunch meenemen in plastic zakjes of zilverfolie is alles behalve duurzaam. Een gezin in Nederland consumeert gemiddeld minstens één brood per dag. Dit betekent dat er jaarlijks gemiddeld 1400 plastic zakjes per gezin worden gebruikt. Als je in een simpele berekening uitgaat van bijna 5 miljoen huishoudens in Nederland kun je zien dat er jaarlijks zo’n 7 miljard boterhamzakjes worden gebruikt. Retulp vind eenmalig schandalig! Daarom zetten wij ons in voor trendy, sustainable lunchproducten die ervoor zorgen dat deze single-use producten voorkomen worden. Daarnaast wordt er voor elke verkocht Retulp lunch-to-go item een boom geplant. Op deze manier reduceer je jouw impact op klimaatverandering nog meer.

lunch producten

Onderweg of op het werk

De Retulp Food Container is een dubbelwandige, vacuümgeïsoleerde RVS food container met schroefdop en grote opening waardoor deze gemakkelijk te vullen en te reinigen is. Eten uit een RVS fles smaakt lekkerder omdat er geen smaakoverdracht plaatsvindt tussen het water en roestvrijstaal. De Retulp Food Container is ideaal voor het meenemen van bijvoorbeeld hete dranken, soep of yoghurt met fruit. De inhoud blijft tot 8 uur warm en tot 24 uur koel.

  • Dubbelwandige thermosbeker van 400 ml
  • 4 uur warm en tot 6 uur koud
  • Verkrijgbaar in twee kleuren: roestvrij staal en zwart
  • BPA en vrij van giftige stoffen

De Retulp Ecobox heeft een stevige bamboo deksel. Door de elastische stoffen band wordt de Ecobox op een trendy manier afgesloten. De Retulp Ecobox is perfect om onderweg je boterhammen of sandwitches in mee te nemen.

  • De bamboo deksel is te gebruiken als snijplank
  • Verkrijgbaar in twee kleuren: zwart en wit
  • BPA en vrij van giftige stoffen

Lunchbox als cadeau

Een duurzaam lunch item is niet alleen fijn om zelf te hebben, het is ook nog eens een superleuk geschenk om cadeau te geven. Zo heb je een duurzaam en uniek cadeau waar iemand ook nog eens iets aan heeft. Hoe leuk is dat?! Naast dat je bij ons je lunch items kunt kopen, bieden we ook andere items aan, zoals drinkflessen en thermosbekers.