Waterfles met logo

Laat een indruk achter. Geen plastic afval.

 Snelle levertijd

 Duurzaam materiaal 

 Je eigen boodschap

 Scherp geprijsd

Je logo op een duurzame waterfles

Verras je medewerkers of relaties met een duurzame waterfles met logo! Naast stijlvol zijn de Retulp flessen met logo bedrukking ook nog eens eco-vriendelijk. Want met iedere keer hervullen, draag je bij aan een beter milieu. Zo helpen we samen wegwerpflessen de wereld uit. 

Dankzij het robuuste maar stijlvolle design van de waterflessen valt jouw drinkfles met logo net wat beter op. We zorgen er namelijk voor dat je logo gedetailleerd op de fles wordt gedrukt of maken een fijne gravure op je fles waardoor je merknaam helemaal tot z’n recht komt. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Ontdek de verschillende printmethoden en uiteenlopende drinkflessen die met jouw logo te bedrukken zijn.

Retulp relatiegeschenk Bosbrand thermosflessen

Naast onze strijd voor een schoner milieu zetten we ons ook in voor schoon drinkwater voor iedereen. Voor iedere Retulp fles die we verkopen, doneren we 1000 keer de inhoud aandrinkwater aan waterprojecten in Afrika en Indonesië via onze partner MadeBlue. Ieder jaar lukt het ons om meer drinkwater te doneren en deze  trend willen we doorzetten. Vanuit onze filosofie dat je als individu wel degelijk een verschil kunt maken, zetten we onze missie voort en streven we naar nog meer drinkwater, een schoner klimaat en tevreden klanten die met trots iedere dag hun Retulp drinkfles opnieuw vullen.

Mission Indisposable 2015-2025

200.000.000 liter drinkwater donatie
200.000.000 besparing disposables

Retulp wil de plastickraan dichtdraaien en de drinkwaterkraan weer openzetten. Mission Indisposable, it’s possible!

Waterfles met logo bestellen

Kies je voor een gepersonaliseerde fles van Retulp met logobedrukking, reken dan op scherpe prijzen, uniek design en uitstekende kwaliteit. Al onze producten zijn voedselveilig, BPA-vrij, hebben een bijzonder duurzaam karakter en vormen de perfecte toevoeging aan je promotiemateriaal. Als relatiegeschenk, als presentje voor je werknemers of als leuke toevoeging aan een goodiebag – met jouw duurzame fles met logo laat je zien waar je voor staat. Kies bewust voor een duurzaam alternatief! 

Vraag de co-branding prijslijst aan

Laat ons weten in welke fles je interesse hebt en om welk aantal het gaat en ontvang onze overzichtelijke prijslijst. Wil je alvast een digitale proefdruk van je ontwerp ontvangen? Upload in dit formulier dan ook je logo of fotobestand.


    Retulp prijslijst

    Retulp waterfles met logo bedrukking

    Een waterfles met logo bestel je niet zomaar. Hiermee wil je anderen blij maken en je boodschap overbrengen. Of je nu van plan bent je relaties te verrassen met een gepersonaliseerd cadeau of je werknemers in het zonnetje wil zetten met een waterfles met logobedrukking van je bedrijf – het is belangrijk dat de fles lang mooi blijft. Op die manier weet je zeker dat je cadeau echt van meerwaarde is en dat je merk in verband wordt gebracht met een duurzaam alternatief voor wegwerpplastic. Kortom, je logo op een fles zegt meer dan je denkt!

    Je fles helemaal naar wens

    Retulp is gespecialiseerd in kwalitatieve logobedrukking van o.a. waterflessen. Hiervoor gebruiken we uiteenlopende druk- en printtechnieken en kunnen zelfs prachtige gravures maken in onze flessen van RVS en bamboe. We vinden het belangrijk dat jij met trots je waterflessen met logo schenkt aan relaties of gebruikt als promotiemateriaal. Dit betekent dat we jouw flessen helemaal naar wens maken. Laat ons weten welke fles je mooi vindt en welk type bedrukking je in je hoofd hebt. Vraag de prijslijst aan via de website of neem contact met ons op en vertel ons waar je naar op zoek bent, dan denken wij met je mee.