LUNCH PODS

Omarm de trend en laat je verrassen door de lunch pod.

 • Houden je lunch lang warm
 • Duurzaam RVS
 • Handig voor naar kantoor of onderweg

Retulp lunch pods

Ken jij ze al? De lunch pods. Handige containers om voedsel in mee te nemen — zowel warm als koud. Ideaal wanneer je een keertje zin hebt in soep als lunch of yoghurt gekoeld mee wil nemen. De lunch pods van Retulp hebben een lange levensduur, zijn vrij van BPA en andere giftige stoffen en kunnen keer op keer gevuld worden met je favoriete eten en drinken. Bovendien zijn de lunch pods personaliseerbaar met je merk of eigen boodschap. Ontdek de mogelijkheden!

Met de duurzame lunch pod blijft je eten of drinken warm of koud voor lange tijd. Ideaal voor onderweg en ter vervanging van wegwerpplastic.

Onze Classic en Premium lunch pods

De Big Mug Classic is een dubbelwandige, vacuümgeïsoleerde rvs lunch pod. Stijlvol design, eenvoudig schoon te maken en ideaal voor onderweg.

De Big Mug Premium heeft alle gemakken van de Classic maar wordt geleverd met een lepel om je lunch overal te kunnen nuttigen. Handig!

No excuse for single use

Lunchpod Big Mug Classic - zwart
Mission Indisposable 2015-2025

200.000.000 liter drinkwater donatie
200.000.000 besparing disposables

Retulp wil de plastickraan dichtdraaien en de drinkwaterkraan weer openzetten. Mission Indisposable, it’s possible!

Lunch pods bestellen

Wil je onze lunch pods bestellen en cadeau doen aan zakenrelaties, medewerkers of bijvoorbeeld leden van je sportclub? Kies voor een bedrukte of onbedrukte variant en bepaal in welke oplage je geïnteresseerd bent. We sturen je de prijslijst toe of voorzien je direct van een passende offerte zodat je weet waar je aan toe bent. Wil je een gepersonaliseerde variant? Stuur dan ook gelijk je ontwerp mee. Wij verzorgen een digitale proefdruk zodat je zeker weet dat je lunch pod naar verwachting bedrukt wordt.

Cadeau tip!

Retulp Lunch Pod + DoenKado cadeaubon

Combineer een praktische Retulp Food Pod met een DoenKado cadeaubon voor een belevenis naar keuze! Het is mogelijk de voedselcontainers te personaliseren met eigen logo of opdruk.  Prijslijst lunch

  Een lunch pod voor iedereen

  Je ziet de lunch pod steeds vaker terugkomen in het straatbeeld. Het gemak van de pod wordt daarmee volop omarmd. Gelukkig maar, want dit is de eerste stap richting een schonere wereld. De lunch pod vervangt namelijk plastic zakjes voor het meenemen van een boterham. Bovendien word je er ontzettend creatief van! Iedere lunch is anders; van warm tot koud, van vast tot vloeibaar. Dankzij de vele toepassingen van een lunch pod kan iedereen er gebruik van maken. Dit maakt ‘m dan ook zeer geschikt als universeel relatiegeschenk of promotiemateriaal.

  Lunch pods van hoge kwaliteit

  We vinden het belangrijk dat iedereen die voor Retulp kiest zo lang mogelijk kan genieten van onze producten. Dit betekent namelijk niet alleen dat de producten van hoge kwaliteit zijn maar ook dat ze keer op keer single-use afval vervangen. Op die manier helpen we wegwerp plastic en ander afval afval volledig de wereld uit. Draag je bij aan deze missie en wil je laten zien dat jouw merk geen boodschap heeft aan single-use afval? Kies dan voor de lunch pods van Retulp!

  Reseller worden van onze lunch pods

  Heb je zelf een (web)shop en ben je op zoek naar mooie duurzame producten die binnen je assortiment passen? Onze lunch pods kunnen zonder bedrukking worden ingekocht om in je eigen shop te verkopen. Als reseller van Retulp verras je klanten met prachtige producten en draag je ook nog eens bij aan onze missie om wegwerp afval de wereld uit te helpen. We gaan graag een samenwerking aan met ondernemers die net zo enthousiast worden van duurzaam als wij.