consumenten informatie en verkooppunten

Retulp is ontwerper en fabrikant van duurzame drinkflessen en thermosbekers. De meeste flessen zijn gemaakt van roest vrij staal omdat dat het meest duurzame materiaal is. Daarnaast hebben we ook een serie bio based bidons die van rietsuiker zijn gemaakt. Retulp heeft een eigen webshop en wij zijn trots dat onze flessen en thermosbekers verkrijgbaar zijn bij ruim 150 winkels.

Retulp levert aan bedrijven en winkels een breed assortiment drinkflessen en thermosbekers. Op zoek naar duurzame relatiegeschenken of producten om in je winkel te verkopen? Met onze stijlvolle designs kun je een bijdrage leveren aan een schoner milieu. drinkflessen zijn verkrijgbaar bij ruim 150 winkels in Nederland. Vrijwel onze gehele collectie flessen is o.a. verkrijgbaar bij onderstaande (web)winkels:

Retulp BOL
Retulp WAAR
Retulp Ecomondo
Simon Levelt
ekoplaza verkooppunt
Kitchenhugs
WWF - verkooppunt

Wij leveren drinkflessen en thermosbekers onder merknaam Retulp aan winkels en groothandels. Daarnaast bieden we duurzame bedrijven ook de mogelijkheid om custom made bedrukte drinkflessen of private label producten te verkopen. Ben je geïnteresseerd om Retulp Reseller te worden?