Thermosfles bedrukken

Laat een indruk achter. Geen plastic afval.

 Snelle levertijd

 Duurzaam materiaal 

 Je eigen boodschap

 Scherp geprijsd

Een thermosfles personaliseren

Zoek je een praktisch, nuttig en milieuvriendelijk relatiegeschenk? Laat dan een thermosfles bedrukken bij Retulp. Met de thermosfles bedrukken draag je bij aan een beter milieu én aan een gezondere levensstijl. Je drinkt namelijk meer thee of water en je hergebruikt het product. Laat daarom een thermosfles bedrukken met jouw logo, quote of afbeelding naar keuze en verras je relaties of medewerkers.

Het voordeel van een thermosfles bedrukken

Een thermosfles personaliseren bij Retulp heeft verschillende voordelen. Zo is het mogelijk om het laten bedrukken aan de hand van jouw wensen. Kies bijvoorbeeld voor je logo, of laat een quote of afbeelding op een thermosfles bedrukken voor een speciale gelegenheid, bijvoorbeeld bij een jubileum. Je kunt bij ons zelf aan de slag gaan met het design voor een thermosfles bedrukken, maar wij doen het ook met veel plezier voor je! Geef gerust aan wat je wensen en ideeën zijn en we gaan graag voor je aan de slag.

Retulp thermosfles tumbler donkergroen
duurzaam relatiegeschenk praktisch

Ga je een thermosfles bedrukken? Dan draag je bij aan onze missie: we willen wegwerpplastic volledig uit de wereld helpen. Dankzij het hervullen van de thermosfles, draag je hier (onbewust) aan mee. Bij Retulp zetten we ons ook in voor schoon drinkwater. Wist je dat we voor iedere verkochte Retulp fles, 1000 keer de inhoud doneren aan drinkwater voor waterprojecten? Hierdoor maak jij als individu ook het verschil.

Mission Indisposable 2015-2025

200.000.000 liter drinkwater donatie
200.000.000 besparing disposables

Retulp wil de plastickraan dichtdraaien en de drinkwaterkraan weer openzetten. Mission Indisposable, it’s possible!

Bedrukte bidons bestellen

Wil je een bidon bedrukken van Retulp? Reken dan op scherpe prijzen, unieke designs en uitstekende kwaliteit. Alle producten zijn voedselveilig, BPA-vrij en hebben een duurzaam karakter. Het is de perfecte toevoeging voor je relatiemateriaal. Met een duurzame fles laat je zien waar jij, je collega’s of je gehele organisatie voor staan! Kies daarom voor een bidon bedrukken bij Retulp!

Vraag de co-branding prijslijst aan

Laat ons weten in welke fles je interesse hebt en om welk aantal het gaat en ontvang onze overzichtelijke prijslijst. Wil je alvast een digitale proefdruk van je ontwerp ontvangen? Upload in dit formulier dan ook je logo of fotobestand.


    Retulp prijslijst

    Retulp thermosfles bedrukken

    Als je een thermosfles gaat bedrukken, wil je een mooi product opleveren. Een thermosfles personaliseren is namelijk een uniek cadeau waarmee je een leuke indruk kan achterlaten. Misschien wil je wel een thermosfles personaliseren met een unieke quote om een leuke boodschap over te brengen. Als je een cadeau geeft, wil je wel dat het van hoge kwaliteit is. Bij Retulp ben je verzekerd van goede kwaliteit en duurzame producten. Je merk wordt hierdoor ook geassocieerd met een duurzaam alternatief voor wegwerpplastic. Een thermosfles bedrukken is hierdoor meer dan alleen een relatiegeschenk.

    Thermosfles bedrukken: een persoonlijk cadeau

    Bij Retulp zijn we gespecialiseerd in kwalitatieve bedrukkingen van logo’s, afbeeldingen of leuke quotes op onder andere een thermosfles. We gebruiken voor het ontwikkelen van jouw gepersonaliseerde product verschillende druk- en printtechnieken. We maken gebruik van plantaardige inkt, om een zo natuurvriendelijk mogelijk product op te leveren. Hoge productkwaliteit staat bij ons centraal. Je moet tenslotte je product met trots presenteren aan je klanten of werknemers. Heb je in gedachten wat je wil laten bedrukken om een thermosfles te personaliseren? Neem dan contact met ons op en we denken graag met je mee! Via onze website is het ook mogelijk om de prijslijst aan te vragen.