Bedrukte lentegeschenken

Naast de standaard lentepakketten is het mogelijk om de producten te personaliseren en hiermee prachtige bedrukte lentegeschenken te creëren. Dit is bijvoorbeeld mogelijk door een eigen logo op de fles te laten bedrukken of graveren. Daarnaast is het dit jaar ook mogelijk om elke fles individueel te laten graveren met een naam.

  • Het mooiste en duurzaamste geschenk om te geven en te krijgen
  • Waterdonatie bij iedere verkochte duurzame Retulp fles
  • Snelle levertijd

Bedrukte lentegeschenken

Welkom op onze inspiratie pagina voor bedrukte lentegeschenken. Het is mogelijk om vanaf 48 stuks een bedrukt lentegeschenk bij Retulp te bestellen.

Mogelijkheden bedrukte lentegeschenken

Het is mogelijk om Retulp te laten bedrukken met een eigen ontwerp. Dit is mogelijk met zowel zeef- als tampondruk. Hierdoor is het mogelijk om je kerstgeschenk helemaal rondom te laten bedrukken. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld een logo in meerdere kleuren te laten bedrukken.

Lentegeschenk met gravure of extra naam graveren

Naast bedrukking is het ook mogelijk om Retulp producten te laten graveren. Lasergravure is een duurzame en stijlvolle optie om je fles te personaliseren. Bij de gekleurde flessen wordt een laagje coating weggelaserd, waardoor het roestvrij staal aan de oppervlakte verschijnt. Lasergravure geeft een luxe uitstraling en is slijtvast.  Het is ook mogelijk om een fles nog persoonlijker te maken door middel van een persoonlijke naamgravure. Personaliseer je lentegeschenken door een eigen naam of tekst te graveren op je lentegeschenk. Dit kan eenvoudig door de namen of tekst door te geven via een Excel bestand.

Wil jij liever een groter pakket?

Wil jij liever een groter geschenkpakket weggeven? Dat is zeker mogelijk! Retulp werkt samen met een aantal partners die gespecialiseerd zijn in het aanbieden van grotere duurzame geschenkpakketten. Bekijk onze partners hieronder en neem vrijblijvend met hun contact op.