Ben jij onze nieuwe Bottle Messenger?

Retulp is hard aan het groeien en daarom zijn wij op zoek naar echte anti-plastic helden. Wil jij helpen aan het schoner maken van de oceanen én het groter maken van ons toffe merk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Bottle Messenger ben jij het cement tussen onze stenen. Jij zorgt ervoor dat alle bedrijven in Nederland en buitenlandse bedrijven onderdeel worden van onze anti-plastic-beweging. Als Bottle Messenger behandel je de aanvragen voor gepersonaliseerde Retulp-flessen. Een kleine greep uit mogelijke werkzaamheden:

 • Als Bottle Messenger deel je onze liefde voor flessen samen met ons marketingburo. Spread the Message on a Bottle!
 • Aanvragen van potentiële klanten beantwoord je met alle liefde door een mooie offerte te verzenden
 • Je onderhoudt de liefde tussen de klant, de drukkerijen, de sociale werkplaatsen en zorgt ervoor dat iedereen blij is 

De ideale kandidaat heeft business development of marketing ervaring in de relatiegeschenken- of de retail branche. 

Jij bent de Bottle Messenger, en daarmee heb jij wat wij (nog) niet hebben. Wij kijken uit naar jou komst, omdat jij met jouw relevante werkervaring en ondernemendheid ervoor zorgt dat de meeste van onderstaande uitdagingen gerealiseerd gaan worden:

 • Je past binnen de kernwaarden van Retulp;
 • Je commerciële ervaring in de relatiegeschenken branche;
 • Je bent verantwoordelijk voor een eigen productgroep custom made flessen;
 • Door jouw flexibiliteit en creativiteit er nog meer blije klanten komen;
 • Onze kennis wordt verhoogd en je bij voorkeur ook ervaring hebt met een 2 van deze pakketten: Indesign, Photoshop, Illustrator, Adwords, Exact en Excel;
 • Dat met je perfecte beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift onze Nederlandse klanten top worden bediend en dat je door de goede beheersing van de Engelse taal onze buitenlandse klanten mee kunnen doen!;
 • Je minimaal 24 uur en maximaal 32 uur per week beschikbaar bent bij ons op kantoor in Apeldoorn;
 • Je bent een zelfstandig en eerlijk persoon met interesse in milieu en bijdraagt in onze missie tegen wegwerpplastic.
stap-3 tumbler

Wij zijn op zoek naar jou! Binnenkort presenteren we een nieuwe collectie en daar kunnen we jou bij gebruiken! Wil je als Bottle Messenger voor ons komen werken? Stuur dan je motivatie naar richard@retulp.nl 🙂

Stage

Bij Retulp leer je alle facetten van bedrijfsvoering bij een duurzaam merk. Ben jij student en wil je graag samen met ons Retulp laten groeien? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Wat vinden wij belangrijk:

 • Je volgt een HBO-opleiding op commercieel, communicatie, grafisch of facilitair gebied en vindt het leuk om te helpen bij onderzoek en ontwikkeling.
 • Je vindt het leuk om bij een klein snelgroeiend bedrijf te werken. Dit is totaal anders dan werken bij een groot en gevestigd bedrijf.
 • Je hebt affiniteit met het thema duurzaamheid.
 • Je kunt goed zelfstandig in een klein team werken.
 • Je bent ondernemend. Je overweegt bijvoorbeeld in de toekomst een eigen bedrijf opstarten.

Ideeën en inspiratie voor bedrukte duurzame drinkflessen en thermosbekers

“Fantastische vormgeving! De fles ligt goed in de hand en koffie blijft goed warm.”

Marga LamersBedrijf: Van Bamboe

“De missie van Retulp is natuurlijk fantastisch, en hun producten al helemaal! De service van Retulp, het contact, niemand zal teleurgesteld zijn!”

Mirjam Horstmeier Bedrijf: Oxfam Novib

“Vanuit Retulp hebben we bericht gehad dat we samen met hen inmiddels 900.000 liter water hebben gedoneerd aan mensen in nood. Dank voor deze mooie samenwerking!”

Claartje VisserBedrijf: Mensely

“Kwalitatief goede producten van een bedrijf met een heldere en maatschappelijke visie!”

Michiel van der NeutBedrijf: Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport

“Super mooi Nederlands product met heldere ambitie: plastic flessen terugdringen en drinkwater teruggeven. Het begint altijd met 1 stap in de goede richting en ik vind dat Retulp grote stappen maakt. Daarnaast top service en kwalitatief product dus ik ben erg tevreden!”

Sabine SwinkelsBedrijf: Rethinking Group

“De missie van Retulp gecombineerd met het mooie design van de flessen zijn een geweldig geschenk voor ons als bedrijf. De missies van onze helden (bedrijven) sluiten aan en dat zorgt voor enthousiaste reacties bij de ontvangers :-)”

Patrick, Jeron & FreekBedrijf: Creating Heroes

“Retulp past goed in ons assortiment, de themosfles is van hoogwaardige kwaliteit en de uitstraling past bij ons bedrijf.”

Margreet MettingBedrijf: Wadapartja

“We hebben de supermooie thermosflessen van Retulp met een mooie Grasnapolsky opdruk verkocht bij de merchandise van het festival. Zo kon ons publiek op een duurzame manier hun koffie drinken tijdens het evenement en hebben ze een supermooi en duurzaam aandenken aan het festival, iets waarmee we graag worden geassocieerd. Het contact met Retulp verliep erg soepel en het product werd supersnel geleverd.”

Mariska BerrevoetsBedrijf: Stichting Grasnapolsky Festivals

“Retulp staat voor mij voor kwaliteit, originaliteit en duurzaamheid.”

Lonneke van SoestBedrijf: Cocosoft

“Win-win situatie: het kunnen bijdragen aan mission indisposable was voor ons even zo belangrijk als onze medewerkers blij maken met een prachtig product!”

Ellis Swinkels-HendriksBedrijf: Foenix Kringloop en reintegratie

“Met Retulp als onderdeel van ons kerstpakket voor de medewerkers hebben we niet alleen de medewerkers beloond met een mooie beker, maar ook nog – heel belangrijk – bijgedragen aan schoon drinkwater.”

Astrid van Rooij Bedrijf: Heerlijkheid Mariënwaerdt

“Het initiatief van Retulp voor een duurzaam product en het doneren van water aan derdewereldlanden was voor Compagnon aanleiding om het product af te nemen. Onze ervaring tot nu toe is zeer positief en willen in de toekomst de drinkflessen blijven afnemen.”

Marius Wiegers Bedrijf: Compagnon

“Mooi product. Fijn persoonlijk contact, flexibel en denken graag met je mee.”

Rosanne WolffBedrijf: Franke