DRINKFLESSEN WHITE LABEL

Naast ons eigen Retulp merk, vind je op deze pagina ook de white label drinkflessen. Dit zijn flessen zonder Retulp merk. Deze alternatieve zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, modellen en kleuren. Hierdoor staat er altijd wel een drinkfles tussen die perfect past bij jouw bedrijf! Op deze manier bieden wij een zeer uitgebreid en gevarieerd aanbod aan duurzame producten. Bestel dus nu een van de white label drinkflessen, met of zonder logo van jullie bedrijf, en zet een stap richting duurzaam ondernemen. Veel grote afnemers gingen jou al voor. Denk bijvoorbeeld aan: De Rabobank, NOS en Swapfiets.

Mission Indisposable 2015-2025

200.000.000 liter drinkwater donatie
200.000.000 besparing disposables

Retulp wil de plastickraan dichtdraaien en de drinkwaterkraan weer openzetten. Mission Indisposable, it’s possible!

WAAROM EEN DUURZAME DRINKFLES

Plastic flesjes worden dagelijks nog veel gekocht, om vervolgens na eenmalig gebruik te worden weggegooid. Dit is niet alleen slecht voor het milieu, maar ook voor de portemonnee. Koop jij dagelijks of wekelijks nieuwe flesjes drinken, dan ben je al snel veel geld kwijt. Wij bieden verschillende soorten drinkflessen aan die het gebruik van plastic verminderen. Deze zijn beter voor het milieu en kosten jou of jouw medewerkers uiteindelijk minder geld, omdat deze telkens opnieuw gebruikt kunnen worden. Wil jij als bedrijf bijdragen aan een beter milieu of ben jij op zoek naar stijlvolle drinkflessen voor bijvoorbeeld een event, merchandise, een goodiebag of een relatiegeschenk? Dan vind je bij Retulp exact wat je zoekt. Op deze pagina vind je alle white label drinkflessen, maar je vindt op onze website ook drinkflessen van ons eigen Retulp merk.

Wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte drinkfles voor jouw bedrijf.

Populaire drinkfles

Grote enkelwandige RVS drinkfles 790ml, beschikbaar in 8 mooie kleuren. Populair i.v.m. design en scherpe prijs: bedrukt ca. € 7.

Glazen drinkfles

Glazen drinkfles 540ml, met bamboe dop en bedrukbare witte of zwarte siliconen hoes. Verpakt in een mooi doosje: bedrukt ca. € 8.

Witte bamboe fles

Grote enkelwandige design drinkfles 750ml. RVS witte matte afwerking met bamboe. Verpakt in mooie eco cadeau doos: bedrukt ca. € 10.

DRINKFLESSEN & EIGEN MERK

Staat jouw ideale drinkfles niet tussen het aanbod op deze white label pagina? Geen probleem! Bekijk ook eens onze eigen Retulp drinkflessen. Kun je ook hier niet het product vinden dat je zoekt? Dan beschikken wij in dat geval over een brede kennis op het gebied van duurzame drinkflessen binnen de markt. Wij helpen je graag verder. Vul onderstaand formulier in en dan nemen wij contact met je op.

Vraag een offerte en/of  gratis digitale proefdruk aan.

Vraag een vrijblijvende whitelabel offerte aan

White label drinkflessen

Je merk op een drinkfles die écht helemaal van jou is.

 Snelle levertijd

 Duurzaam materiaal 

 Je eigen boodschap

 Scherp geprijsd

Personaliseerbare flessen

Onze flessen voor white label worden gemaakt van duurzaam en kwalitatief materiaal. Dit betekent dat ze keer op keer gebruikt kunnen worden en zo duizenden plastic flessen vervangen. Met white label bedrukking kies je ervoor om enkel jouw logo op de fles te laten drukken. Die van ons vind je er niet op terug. Zo stellen we jou in staat je duurzame visie met de wereld te delen. Plaats je eigen logo of een boodschap op één van onze duurzame drinkflessen!

RVS drinkflessen

De RVS drinkflessen uit onze Urban lijn zijn stuk voor stuk prachtige accessoires, handig in gebruik en van hoge kwaliteit.

Drinkflessen white label

Laat de wereld weten dat jouw bedrijf niet bijdraagt aan de plasticsoep. Een voordeel van de white label drinkflessen is dat deze geen Retulp logo bevatten.  Hierdoor zal alleen jouw logo of boodschap opvallen op de fles. Op deze manier creëer je promotiemateriaal, met een professionele en kwalitatieve uitstraling. Goed voor de wereld, goed voor elkaar en goed voor jouw bedrijf. Ontdek de mogelijkheden voor het bedrukken van drinkflessen, waaronder ook de white label exemplaren.

No excuse for single use

Laat ons weten in welke fles je interesse hebt en om welk aantal het gaat en ontvang onze overzichtelijke prijslijst. Wil je alvast een digitale proefdruk van je ontwerp ontvangen? Upload in dit formulier dan ook je logo of fotobestand.