DRINKFLESSEN WHITE LABEL

  • Het leukste kado om te geven en om te krijgen
  • Perfect voor merchandise of eigen label
  • Lage prijs vanaf 250 stuks

DRINKFLESSEN WHITE LABEL

Naast ons eigen Retulp merk, vind je op deze pagina ook de white label drinkflessen. Dit zijn flessen zonder Retulp merk. Deze alternatieve zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, modellen en kleuren. Hierdoor staat er altijd wel een drinkfles tussen die perfect past bij jouw bedrijf! Op deze manier bieden wij een zeer uitgebreid en gevarieerd aanbod aan duurzame producten. Bestel dus nu een van de white label drinkflessen, met of zonder logo van jullie bedrijf, en zet een stap richting duurzaam ondernemen. Veel grote afnemers gingen jou al voor. Denk bijvoorbeeld aan: De Rabobank, NOS en Swapfiets.

Populaire drinkfles

Grote enkelwandige RVS drinkfles 790ml, beschikbaar in 8 mooie kleuren. Populair i.v.m. design en scherpe prijs: bedrukt ca. € 7.

Natural drinkfles

Grote enkelwandige RVS waterfles van 700ml. In 1 kleur verkrijgbaar: gemêleerd gebroken wit. Bedrukt ca. € 7.

Urban waterfles

Retro stijl 800ml fles met hout detail en vintage uiterlijk.
Beschikbaar in 4 kleuren, bedrukt ca. € 7.

Glazen drinkfles

Glazen drinkfles 540ml, met bamboe dop en bedrukbare witte of zwarte siliconen hoes. Verpakt in een mooi doosje: bedrukt ca. € 8.

Witte bamboe fles

Grote enkelwandige design drinkfles 750ml. RVS witte matte afwerking met bamboe. Verpakt in mooie eco cadeau doos: bedrukt ca. € 10.

Goedkope kwaliteit fles

Samen met onze partner Made Blue hebben we deze betaalbare tritan drinkfles ontwikkeld. Vanaf € 3 met eigen opdruk.

WAAROM EEN DUURZAME DRINKFLES

Plastic flesjes worden dagelijks nog veel gekocht, om vervolgens na eenmalig gebruik te worden weggegooid. Dit is niet alleen slecht voor het milieu, maar ook voor de portemonnee. Koop jij dagelijks of wekelijks nieuwe flesjes drinken, dan ben je al snel veel geld kwijt. Wij bieden verschillende soorten drinkflessen aan die het gebruik van plastic verminderen. Deze zijn beter voor het milieu en kosten jou of jouw medewerkers uiteindelijk minder geld, omdat deze telkens opnieuw gebruikt kunnen worden. Wil jij als bedrijf bijdragen aan een beter milieu of ben jij op zoek naar stijlvolle drinkflessen voor bijvoorbeeld een event, merchandise, een goodiebag of een relatiegeschenk? Dan vind je bij Retulp exact wat je zoekt. Op deze pagina vind je alle white label drinkflessen, maar je vindt op onze website ook drinkflessen van ons eigen Retulp merk.

Wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte drinkfles voor jouw bedrijf.

DRINKFLESSEN & EIGEN MERK

Staat jouw ideale drinkfles niet tussen het aanbod op deze white label pagina? Geen probleem! Bekijk ook eens onze eigen Retulp drinkflessen. Kun je ook hier niet het product vinden dat je zoekt? Dan beschikken wij in dat geval over een brede kennis op het gebied van duurzame drinkflessen binnen de markt. Wij helpen je graag verder. Vul onderstaand formulier in en dan nemen wij contact met je op.

    Prijslijst flessen