DRINKFLESSEN WHITE LABEL

 • Zonder Retulp brand, alleen met jouw merk / print
 • Perfect voor merchandise of eigen label
 • goedkope optie vanaf 250 stuks

WATERFLES MET EIGEN MERK

Naast ons eigen Retulp merk, vind je op deze pagina ook de white label drinkflessen. Dit zijn flessen zonder Retulp merk. Deze alternatieve zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, modellen en kleuren. Hierdoor staat er altijd wel een drinkfles tussen die perfect past bij jouw bedrijf! Op deze manier bieden wij een zeer uitgebreid en gevarieerd aanbod aan duurzame producten. Bestel dus nu een van de white label drinkflessen, en maak er een waterfles met eigen merk van, en zet zo een stap richting duurzaam ondernemen. Veel grote afnemers gingen jou al voor. Denk bijvoorbeeld aan: De Rabobank, NOS en Swapfiets.

Populaire drinkfles

Grote enkelwandige RVS drinkfles 790ml, beschikbaar in 8 mooie kleuren. Populair i.v.m. design en scherpe prijs: bedrukt ca. € 7.

Natural drinkfles

Grote enkelwandige RVS waterfles van 700ml. In 1 kleur verkrijgbaar: gemêleerd gebroken wit. Bedrukt ca. € 7.

Urban waterfles

Retro stijl 800ml fles met hout detail en vintage uiterlijk.
Beschikbaar in 4 kleuren, bedrukt ca. € 7.

Glazen drinkfles

Glazen drinkfles 540ml, met bamboe dop en bedrukbare witte of zwarte siliconen hoes. Verpakt in een mooi doosje: bedrukt ca. € 8.

Witte bamboe fles

Grote enkelwandige design drinkfles 750ml. RVS witte matte afwerking met bamboe. Verpakt in mooie eco cadeau doos: bedrukt ca. € 10.

Goedkope kwaliteit fles

Samen met onze partner Made Blue hebben we deze betaalbare tritan drinkfles ontwikkeld. Vanaf € 3 met eigen opdruk.

WAAROM EEN DUURZAME DRINKFLES

Plastic flesjes worden dagelijks nog veel gekocht, om vervolgens na eenmalig gebruik te worden weggegooid. Dit is niet alleen slecht voor het milieu, maar ook voor de portemonnee. Koop jij dagelijks of wekelijks nieuwe flesjes drinken, dan ben je al snel veel geld kwijt. Wij bieden verschillende soorten drinkflessen aan die het gebruik van plastic verminderen. Deze zijn beter voor het milieu en kosten jou of jouw medewerkers uiteindelijk minder geld, omdat deze telkens opnieuw gebruikt kunnen worden. Wil jij als bedrijf bijdragen aan een beter milieu of ben jij op zoek naar een stijlvolle waterfles met eigen merk voor bijvoorbeeld een event, merchandise, een goodiebag of een relatiegeschenk? Dan vind je bij Retulp exact wat je zoekt. Op deze pagina vind je alle white label drinkflessen, maar je vindt op onze website ook drinkflessen van ons eigen Retulp merk.

Wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte waterfles met eigen merk voor jouw bedrijf.

DRINKFLESSEN & EIGEN MERK

Staat jouw ideale waterfles met eigen merk niet tussen het aanbod op deze white label pagina? Geen probleem! Bekijk ook eens onze eigen Retulp drinkflessen. Kun je ook hier niet het product vinden dat je zoekt? Dan beschikken wij in dat geval over een brede kennis op het gebied van duurzame drinkflessen binnen de markt. Wij helpen je graag verder. Vul onderstaand formulier in en dan nemen wij contact met je op.

  Prijslijst flessen
  Waarom een RVS waterfles?

  De RVS-flessen zijn gemaakt van 18/8 roestvaststaal (18% chroom en 8% nikkel). Het is een milieuvriendelijk alternatief voor plastic. Deze fles zijn licht in gewicht en is 100% recyclebaar. 18/8 roestvaststaal is een hoge kwaliteit RVS en wordt in keukens en ziekenhuizen gebruikt omdat het onderhoudsvriendelijk, hygiënisch en veilig voor de gezondheid is. Daarnaast is er geen interne coating nodig zoals soms bij aluminium flessen het geval is. Bij RVS zijn er geen nare geurtjes of rare smaakjes aanwezig, deze kunnen zich namelijk niet hechten aan de fles.

  Waar worden de flessen gemaakt?

  De RVS-flessen worden geproduceerd in China van zoveel mogelijk gerecycled staal. De fabrikanten van de RVS-fles zijn zorgvuldig geselecteerd. Retulp doet er alles aan om de flessen op een veilige en duurzame manier te laten produceren. Helaas is het nog niet mogelijk om RVS flessen in Europa te laten produceren.

  Kunnen de producten van Retulp in de magnetron of vriezer?

  De producten van Retulp kunnen niet in de magnetron of vriezer, wel kunnen de producten in de koelkast.

  Zijn de producten van Retulp BPA vrij?

  BPA is een chemische stof en wordt voornamelijk gebruikt in kunststoffen. In Amerika zijn talloze discussies over dat deze stof in plastic en aluminium drinkflessen zou zitten. Bij roestvrijstalen producten van Retulp is die discussie niet aan de orde. Deze worden volledig BPA-vrij gemaakt, de doppen zijn BPA-vrij en ook de bio bidon is vrij van BPA.

  Hoe houd ik mijn fles/bidon het beste schoon?

  Voor het eerste gebruik: spoel de fles/bidon en de dop(pen) goed af in een sopje. Was de fles/bidon vervolgens af met de hand. Door de grote opening kun je met een afwasborstel overal makkelijk bij. Door de afgeronde hoeken blijft daar geen vuil achter. Sommige flessen zijn vaatwasserbestendig. Op het label bij de fles staat of deze in de vaatwasser kan. Let op: In verband met de coating kan dit enkel op lage temperaturen. Om de fles zo lang mogelijk mooi te houden, adviseert Retulp de flessen zo veel mogelijk met de hand te wassen. De dop is niet vaatwasserbestendig. Hoe je de fles het beste kunt schoonmaken lees je hier.

  Zijn de doppen waterdicht?

  Zolang de lek ring van de schroefdop goed sluit, is deze waterdicht. Draai de dop goed aan en was de doppen altijd met de hand en niet in de vaatwasser! Bij de doppen met een drinktuit kunnen we niet garanderen dat deze niet lekken. Deze doppen kunnen (iets) open gaan, zodra de het klepje of tuitje ergens achter blijft haken. Retulp raadt aan de flessen met een drinkdop zoveel mogelijk ‘rechtop’ te vervoeren.