BPA-vrije Tritan waterfles

Samen met onze partner Made Blue geïntroduceerd in september 2021. Een tritan 500ml drinkfles met leuke print waarop te zien is dat er 500 liter drinkwater wordt gedoneerd aan ontwikkelingslanden.

Goed doel waterfles als duurzaam relatiegeschenk

Voor bedrijven die duurzame drinkflessen willen bedrukken en daar een beperkt budget voor hebben is de Made Blue Tritan een zeer geschikt alternatief. Samen met onze partner Made Blue hebben we deze betaalbare drinkfles ontwikkeld die vanaf 330 stuks is te bedrukken.

Made Blue is een ondernemende stichting met Anbi status die sinds oprichting al bijna 8 miljard liter schoon drinkwater heeft gerealiseerd in ontwikkelingslanden. Made Blue investeert op een transparante manier in waterprojecten in landen waar dat hard nodig is.

Lekvrije waterfles als kerstgeschenk of tijdens evenementen

Deze duurzame Tritan drinkfles met grote handige schroefdop heeft een inhoud van 500 ml. Tritan drinkflessen hebben een langere levensduur dan andere plastic waterflessen. Zo levert u een positieve bijdrage aan het verminderen van de afvalstroom. Tritan is licht, sterk, stootvast en BPA-vrij.

Deze drinkfles is 100% lekvrij, zo kun je de drinkfles zonder zorgen meenemen in je tas. De inhoud van 500 ml is prima voor algemeen dagelijks gebruik – om mee te nemen naar werk, studie of school. Verkrijgbaar met witte, zwarte of blauwe dop.

  • 100% dicht dankzij de lekvrije schroefsluiting – ideaal om mee te nemen
  • Van Tritan-kunststof, onbreekbaar en vrij van schadelijke stoffen
  • De beker is natuurlijk BPA-vrij en bevat geen schadelijke stoffen. 100% probleemloos en onschadelijk.