Gerecycelde koeltassen bedrukken

Wil jij ook jouw gerecyclede koeltas bedrukken met jouw bedrijfslogo? Dat kan! Dankzij onze Fridgebags kan jij jouw klanten of medewerkers een duurzaam product aanbieden met een goed verhaal en met een hoge kwaliteit. Door een bedrukte koeltas cadeau te doen draag je ook bij aan de mogelijkheid voor jouw medewerkers om verse producten mee te nemen naar het werk.

 • Innovatief product gemaakt van gerecyclede koelkasten
 • Snelle levertijd, 8 tot 10 werkdagen
 • Op verschillende manieren te personaliseren

Verschillende printmethoden

Personaliseer je koeltas door te kiezen voor een van de twee printmethoden. Kies voor zeefdruk wanneer je een logo of tekst in een kleur op je Fridgebag wil. Toch een ontwerp in meerdere kleuren? Dan is full color transfer de perfecte oplossing.

Zeefdruk

Met deze printmethode kun je jouw design voorop, achterop en zelfs rondom plaatsen. Zeefdruk geeft een prachtig resultaat en maakt maximaal gebruik van het beschikbare printoppervlak.

✓ Groot printoppervlak

✓ Meerdere logo’s voor dezelfde prijs

Fullcolor transfer

Met de fullcolor printmethode kun je foto’s en illustraties laten drukken op je koeltas.

✓ Naadloos design

✓ Meerdere kleuren logo’s

Meer informatie over (fridgebags) koeltas bedrukken:

 • Bedrukken is mogelijk vanaf 50 stuks met een levertijd van 2 weken
 • Verkrijgbaar in de kleur cool grey, met een inhoud van 9L of 14L
 • Duurzaam en gerecyceld
 • In full colour digitale print te bedrukken
 • Eenvoudig schoon te maken
koeltas bedrukken

Mission indisposable

Wil jij jouw koeltas bedrukken? Dan ontvang je een uniek en hoogwaardig product. Al onze koeltassen worden zo geproduceerd dat er veel aandacht is voor het milieu en mens. Als gebruikte grondstof is er gekozen voor RPP. Dit is veel beter voor het milieu dan wanneer je kiest voor een standaard plastictas. 

Door jouw koeltas te bedrukken draag je bij aan onze missie: wegwerpplastic volledig de wereld uit helpen. Door onze koeltas elke keer opnieuw te gebruiken, en daardoor wegwerpplastic te laten staan, draag je bij aan een beter milieu. Daarnaast houdt het je gezonde lunch lekker lang koel en hoef je onderweg minder to-go verpakkingen te kopen. 

Mission Indisposable 2015-2025

200.000.000 liter drinkwater donatie
200.000.000 besparing disposables

Retulp wil de plastickraan dichtdraaien en de drinkwaterkraan weer openzetten. Mission Indisposable, it’s possible!

Koeltassen laten bedrukken

Het is mogelijk om voordat je jouw koeltassen wil laten bedrukken, een proefdruk te ontvangen van jouw ontwerp. Om hier meer informatie over in te winnen vul je het onderstaande formulier in. Voor overige vragen kun je natuurlijk ook altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Vraag de co-branding prijslijst aan

Geef aan in onderstaand formulier hoeveel en welke koeltassen je wilt bedrukken en dan kunnen wij met jou kijken naar de mogelijkheden. Je ontvangt naar aanleiding van jouw aanvraag zo snel mogelijk reactie van een van onze collega’s.


  Prijslijst koeltassen

  Duurzame koeltas bedrukken

  Wil jij ook duurzaam promotiemateriaal inzetten, dan kies je ervoor om een koeltas te bedrukken bij Retulp. Je kunt deze tassen voorzien van jouw logo, waardoor ze meer voor jouw bedrijf kunnen betekenen. De koeltassen zijn een mooi product voor verkoop, als relatiegeschenk of als cadeau voor jouw collega’s. Maar omdat deze producten ook daadwerkelijk voorzien in de behoefte van de consument of jouw personeel, zullen zij deze ook gaan gebruiken. Hierdoor wordt jouw bedrijfslogo getoond op alle plekken waar deze mensen komen. Dit zorgt vervolgens voor ene grotere naamsbekendheid en wekt de nieuwsgierigheid van overige potentiële klanten.

  Maar ook voor ondernemers met een webshop of winkel is een koeltas bedrukken interessant. Bestaat jouw assortiment voornamelijk uit eco producten en zoek je een mooie aanvulling op jouw collectie? Of misschien wil je jouw collectie verduurzamen? Overweeg dan om reseller te worden van de Retulp producten. Zo breid jij jouw aanbod uit met kwalitatieve producten die bijdragen aan een beter milieu. Bekijk nu snel ons volledige aanbod en vraag een prijslijst aan via het formulier!

  Vier voordelen van onze koeltassen

  • Een stijl die past bij iedereen
  • Eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek
  • Vervaardigd uit duurzame grondstoffen
  • De koeltas houdt jouw eten en drinken 10 uur lang koel

  Bemachtig nu snel jouw koeltas van Retulp!

  Wil jij ook bijdragen aan onze missie voor een beter milieu, minder (plastic)afval en schoner drinkwater voor iedereen? Zorg dan dat jij vandaag nog jouw fridgebag besteld!

  Wij willen jou graag helpen bij het vinden van het juiste product. Daarom mag je altijd contact met ons opnemen voor het stellen van jouw vragen en dan vinden wij samen met jou, het product dat perfect bij jouw bedrijf/evenement of organisatie past!