Koeltas bedrukken

Wil jij ook jouw koeltas bedrukken met jouw bedrijfslogo? Dat kan! Dankzij de Fridgebags kan jij jouw klanten een duurzaam product aanbieden met een goed verhaal en van hoge kwaliteit. Door een koeltas te bedrukken draag je ook bij aan de mogelijkheid voor jouw medewerkers om verse producten mee te nemen naar werk. Denk aan vers fruit en salades. Dit draagt bij aan de vitaliteit van jouw personeel. Daarnaast draag je ook jouw steentje bij aan een beter en schoner milieu. Kortom: het perfecte personeelsgeschenk.

 Snelle levertijd

 Duurzaam materiaal 

Blockchain technologie

✓ Eerlijk geprijsd

Jouw logo op een koeltas bedrukken

Een koeltas bedrukken met jouw logo kan heel eenvoudig. Kies bijvoorbeeld het logo van jouw bedrijf,  een leuke quote of mooi symbool. Een mooi visitekaartje die je op jouw rug kan dragen zodat de hele wereld het kan zien. Bij Retulp heb je de keuze om het ontwerp zelf te maken, maar wij denken natuurlijk altijd graag met je mee.

Kies jouw gerecyclede koeltas om te bedrukken

Een koeltas is het perfecte cadeau, het is namelijk praktisch en handig in het dagelijks leven. Met een van onze Fridgebags is er altijd een uitstraling die bij jouw bedrijf past. Een koeltas bedrukken is mogelijk vanaf 50 stuks, maar we hebben er genoeg op voorraad. Wil je dus grotere aantallen bedrukken, dan is dit ook zeker mogelijk.

Meer informatie over (fridgebags) koeltas bedrukken:

 • Bedrukken is mogelijk vanaf 50 stuks met een levertijd van 2 weken
 • Verkrijgbaar in de kleur cool grey, met een inhoud van 9l of 14l
 • Duurzaam en gerecycled
 • In full colour digitale print te bedrukken
 • Eenvoudig schoon te maken

Mission indisposable

Wil jij jouw koeltas bedrukken? Dan ontvang je een uniek en hoogwaardig product, in een mooie en duurzame verpakking. Al onze koeltassen worden zo geproduceerd dat er veel aandacht is voor het milieu en mens. Als gebruikte grondstof is er gekozen voor RPP. Dit is veel beter voor het milieu dan wanneer je kiest voor een standaard plastictas. 

Door jouw koeltas te bedrukken draag je bij aan onze missie: wegwerpplastic volledig de wereld uit helpen. Door onze koeltas elke keer opnieuw te gebruiken, en daardoor wegwerpplastic te laten staan, draag je bij aan een beter milieu. Daarnaast houdt het je gezonde lunch lekker lang koel en hoef je onderweg minder to-go verpakkingen te kopen. 

Mission Indisposable 2015-2025

200.000.000 liter drinkwater donatie
200.000.000 besparing disposables

Retulp wil de plastickraan dichtdraaien en de drinkwaterkraan weer openzetten. Mission Indisposable, it’s possible!

Koeltassen laten bedrukken

Het is mogelijk om voordat je jouw koeltassen wil laten bedrukken, een proefdruk te ontvangen van jouw ontwerp. Om hier meer informatie over in te winnen vul je het onderstaande formulier in. Voor overige vragen kun je natuurlijk ook altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Vraag de co-branding prijslijst aan

Geef aan in onderstaand formulier hoeveel en welke koeltassen je wilt bedrukken en dan kunnen wij met jou kijken naar de mogelijkheden. Je ontvangt naar aanleiding van jouw aanvraag zo snel mogelijk reactie van een van onze collega’s.


  Retulp prijslijst

  Duurzame koeltassen bedrukken

  Wil jij ook duurzaam promotiemateriaal inzetten, dan kies je ervoor om koeltassen te bedrukken bij Retulp. Je kunt deze tassen voorzien van jouw logo, waardoor ze meer voor jouw bedrijf kunnen betekenen. De koeltassen zijn een mooi product voor verkoop, als relatiegeschenk of als cadeau voor jouw collega’s. Maar omdat deze producten ook daadwerkelijk voorzien in de behoefte van de consument of jouw personeel, zullen zij deze ook gaan gebruiken. Hierdoor wordt jouw bedrijfslogo getoond op alle plekken waar deze mensen komen. Dit zorgt vervolgens voor ene grotere naamsbekendheid en wekt de nieuwsgierigheid van overige potentiële klanten.

  Maar ook voor ondernemers met een webshop of winkel is een koeltas bedrukken interessant. Bestaat jouw assortiment voornamelijk uit eco producten en zoek je een mooie aanvulling op jouw collectie? Of misschien wil je jouw collectie verduurzamen? Overweeg dan om reseller te worden van de Retulp producten. Zo breid jij jouw aanbod uit met kwalitatieve producten die bijdragen aan een beter milieu. Bekijk nu snel ons volledige aanbod en vraag een prijslijst aan via het formulier!

  Vier voordelen van onze koeltassen

  • Een stijl die past bij iedereen
  • Eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek
  • Vervaardigd uit duurzame grondstoffen
  • De koeltas houdt jouw eten en drinken 10 uur lang koel

  Bemachtig nu snel jouw koeltas van Retulp!

  Wil jij ook bijdragen aan onze missie voor een beter milieu, minder (plastic)afval en schoner drinkwater voor iedereen? Zorg dan dat jij vandaag nog jouw fridgebag besteld!

  Wij willen jou graag helpen bij het vinden van het juiste product. Daarom mag je altijd contact met ons opnemen voor het stellen van jouw vragen en dan vinden wij samen met jou, het product dat perfect bij jouw bedrijf/evenement of organisatie past!