LUNCHWRAPS BEDRUKKEN

Jaarlijks gebruiken we per persoon gemiddeld 520 boterhamzakjes die we na eemalig gebruik weggooien. Dit is een enorme last voor het milieu. De Retulp Lunchwraps zijn het duurzame en biologische alternatief voor boterhamzakjes. Met onze handige food wrap start je in een handomdraai met een gezond en ‘zero waste’ huishouden!

  • Duurzaam materiaal
  • Voorkomt plastic afval
  • Handig en wasbaar

RETULP FOOD WRAPS

De lunchproducten en andere producten in ons assortiment zijn stuk voor stuk van uitstekende kwaliteit en kunnen keer op keer gebruikt worden. Ontdek welke product het beste bij je bedrijft past, en maak je ontwerp!

Vanaf 50 stuks te bedrukken.

De richtprijs bij 150 stuks €8,00 excl. BTW.

Vanaf 50 stuks te bedrukken.

De richtprijs bij 150 stuks €8,00 excl. BTW.

Vanaf 200 stuks te bedrukken.

De richtprijs bij 500 stuks €5,50 excl. BTW.

In slechts 3 stappen je food wrap bedrukken

No excuse for single use.

Hoe het werkt

Wil je zelf niet aan de slag gaan met het ontwerp voor een  bedrukte food wrap, mail dan het logo en jouw wensen naar ons en wij maken kosteloos een ontwerp op maat. Op onze website vind je diverse voorbeelden. Kijk hier zeker tussen, want zo kun je bijvoorbeeld aangeven wat je mooi vindt waardoor wij beter weten wat jij in gedachten hebt om een prachtig relatiegeschenk te maken.

Selecteer

Selecteer de fles en de kleur van de thermosbeker of fles.

Ontwerp

Stuur je vector-bestand* (svg, eps of ai) en ontvang gratis digitale proefdrukken.

your message on a bottle

Goedkeuring

Productie na goedkeuring van print: levering binnen 2 weken.

Verschillende printmethoden

Personaliseer je food wrap door te kiezen voor één van de vele veredelingsopties. Wel kunnen de wraps voorzien van een bedrukking, maar ook voorzien van een label met jouw logo (beewraps uitgezonderd). Je kan ervoor kiezen jouw logo of slogan in 1 kleur op de wraps te laten aanbrengen. Ben je op zoek naar iets speciaals? Kies dan voor een bedrukking in meerdere kleuren!

food wrap

Zeefdruk

Met deze printmethode kun je jouw design voorop, achterop en zelfs rondom plaatsen. Zeefdruk geeft een prachtig resultaat en maakt maximaal gebruik van het beschikbare printoppervlak.

✓ Groot printoppervlak

✓ Meerdere logo’s voor dezelfde prijs

food wrap

Label met logo

Met een gepersonaliseerd label op de lunchwrap geef je op een duurzame en stijlvolle manier extra uitstraling aan jouw geschenk. Het label wordt op de wrap gestikt.

✓ Stijlvolle afwerking

✓ Zeer slijtvast

Snelle levertijd

Duurzaam materiaal

Je eigen boodschap

Scherp geprijsd

Duurzaam alternatief voor boterhamzakjes

We gooien iedere dag enorme hoeveelheden aluminium folie en plastic zakjes weg. Het is niet alleen zonde van ons geld, maar ook slecht voor het milieu. Kies daarom eens voor een food wrap of lunchzakje van Retulp. Onze wraps en lunchzakken zijn eenvoudig schoon te vegen en kunnen uitgewassen worden. Ze zijn gemaakt van zeer duurzaam materiaal, zodat het jaren mee gaat.  De beewraps spoel je eenvoudig schoon onder de kraan en zijn dan na drogen weer opnieuw te gebruiken. Alle wraps zijn flexibel te vouwen zodat ze goed om je lunch passen, hoe groot of klein je broodje ook is. Daarbij hebben ze het grote voordeel dat ze weinig plek in je tas innemen als je lunch op is.

  • Gemaakt van 100% gecertificeerd Ökotex katoen en wasbaar op 60 graden;
  • Beschikbaar in drie handige formaten, goed afsluitbaar dankzij de klittenbandsluiting en compact mee te nemen na gebruik;
  • Milieuvriendelijk alternatief voor plastic boterhamzakjes en er wordt bij elke verkochte lunchwrap ruim een kilo plastic uit de rivieren opgevangen via Club Kakatua
food wrap

De Retulp lunchwrap met logo bedrukken

Een bedrukte Retulp food wrap waar je mee gezien kan worden! Niet alleen bespaar je jaarlijks gemiddeld 520 boterhamzakjes door voor een herbruikbaar alternatief te gaan, elk verkochte lunchwrap zorgt dus voor een enorme bepsaring vanhet aantal gebruikte plastic boterhamzakjes.

De lunchwraps zijn vanaf 50 stuks te bedrukken met een levertijd van twee weken. De prijs varieert, afhankelijk van het aantal, van € 5,- tot € 10,-. Dit zijn all-in prijzen, alleen de BTW komt er nog bij. De prijs van het bedrukken van de lunchwraps is dus inclusief een opdruk in 1 kleur, instelkosten, transportkosten en handelingskosten.

Cadeau tip!

Retulp Lunch Wrap + DoenKado cadeaubon

Combineer een praktische Retulp Eco Lunchwrap met een DoenKado cadeaubon voor een belevenis naar keuze! Het is mogelijk de herbruikbare lunchzakjes te personaliseren met eigen logo of opdruk.