Duurzame drinkflessen & lunchware

Voor als je niet van plastic bent

Ben je consument en wil je direct bestellen?
Ga dan direct naar de webshop →

Zakelijke klant?
Ga naar de zakelijke webshop →

Retulp produceert drinkflessen en lunchproducten van roestvrij staal, suikerriet en bamboe die een leven lang meegaan. Voor consumenten, resellers en bedrijven op zoek naar duurzame producten met een missie: weg met wegwerpverpakkingen!

Infographic Retulp Mission Indisposable
Mission Indisposable 2015-2025

Non disposable: it’s possible!

Retulp is opgericht met één missie: zoveel mogelijk wegwerpproducten vervangen door duurzame producten die je steeds opnieuw kan gebruiken.

Wegwerp vervangen door duurzame producten

Dat wegwerpplastic niet duurzaam is en grotendeels in onze oceanen belandt hoeven we je waarschijnlijk niet te vertellen. Maar wist je dat er wereldwijd maar 5% van al het plastic gereycled wordt? Dat komt omdat het vaak economisch onrendabel is en omdat het sorteren van plastic moeilijk is. Zelfs recyclebaar plastic belandt dus nog weleens in de oceaan.

En het hoeft niet zo te zijn! Retulp heeft het bewijs in de vorm van drinkflessen die gemaakt zijn om te blijven gebruiken: niet een paar maanden of een paar jaar, nee, voor altijd. De flessen zijn namelijk gemaakt van RVS oftewel roestvrij staal. Van dit veelzijdige materiaal kan je bijna alles maken. Zoals bijvoorbeeld drinkflessen!

Retulp heeft daarom een simpele oplossing voor het plastic probleem: vervang plastic flesjes voor duurzame RVS flessen en vermijd zo’n 20 miljoen wegwerpflesjes per jaar. Retulp drinkflessen gebruik je voor jezelf, voor elkaar en voor de planeet.

Hoe?

Door het bewustzijn over milieuvriendelijke alternatieven voor plastic te vergroten. Door de relatiegeschenkenbranche te verduurzamen: Retulp biedt bedrijven de mogelijkheid alle producten te laten bedrukken met logo of persoonlijke boodschap. En door te investeren in waterputten in, onder andere, Nepal en Ethiopië, zodat ook daar plastic flessen overbodig worden

Retulp waterdonatie goede doel Made Blue

Reduce, Re-use, Retulp: voor wie wil bijdragen aan een wereld waarin iedereen toegang heeft tot drinkwater en waarin de oceanen vrij zijn van plastic.

Reduce - Reuse - Retulp

Retulp cooler fietstas koeltas

Voor iedereen die niet van plastic is

Genoeg met single-use plastic dat bijdraagt aan de enorme berg plastic afval. Het is tijd voor een nieuwe generatie herbruikbare producten, gemaakt van duurzame en gerecyclede materialen. Een duurzame drinkfles voor een duurzame relatie!

Ben je consument en wil je direct bestellen? Ga dan direct naar de webshop →

Zakelijke klant? Vraag een offerte aan →

Consumenten

In de shop vind je alle duurzame flessen en andere producten van Retulp: van RVS drinkflessen tot suikerriet bidons. Kies je design, je favoriete kleur en begin met drinken…CHEERS!

“Super mooi Nederlands product met heldere ambitie: plastic flessen terugdringen en drinkwater teruggeven. Het begint altijd met 1 stap in de goede richting en ik vind dat Retulp grote stappen maakt. Daarnaast top service en kwalitatief product dus ik ben erg tevreden!”

5-sterren-rating


Resellers: zakelijk inkopen

Voeg de Retulp producten toe aan het assortiment van jouw bedrijf en geef jouw klanten waar ze op wachten. De producten kunnen volledig worden gepersonaliseerd, bedrukt met jouw logo of bedrijfsnaam. Bekijk alle mogelijkheden voor zakelijk inkopen.

“Retulp past goed in ons assortiment, de themosfles is van hoogwaardige kwaliteit en de uitstraling past bij ons bedrijf.”

5-sterren-rating


Bedrijven

Of het nou gaat om een eindejaarsgeschenk, kerstpakket, welkomstgeschenk, personeelscadeau of merchandise, met een product van Retulp geef je een zinvol cadeau met een heldere boodschap.

“Met Retulp als onderdeel van ons kerstpakket voor de medewerkers hebben we niet alleen de medewerkers beloond met een mooie beker, maar ook nog – heel belangrijk – bijgedragen aan schoon drinkwater.”

5-sterren-rating


Waarom Retulp zakelijke kado’s of eindejaarsgeschenken?

Veilig en BPA-vrij

Alle Retulp producten zijn getest op voedselveiligheid en zijn 100% BPA-vrij. Met een veilige en BPA-vrije fles ben je ervan verzekerd dat je geen schadelijke chemische stoffen binnenkrijgt. Je kan dus gerust elke dag uit je fles drinken.

Ultiem relatiegeschenk

Het ultieme duurzame relatiegeschenk, met of zonder eigen logo. Laat de Retulp flessen bedrukken met jouw logo of een persoonlijke boodschap. Al vanaf 12 stuks. Vraag vandaag nog een offerte aan.

Gratis digitale drukproef

Binnen 12 uur een gratis digitale drukproef. Je hoeft niet lang in spanning te wachten hoe jouw bedrukte fles eruit komt te zien: vraag een digitale drukproef aan, en 12 uur later heb je antwoord.

All-in prijzen

Transparante all-in prijzen. Retulp verrast klanten graag met persoonlijke service en kwaliteitsproducten, maar niet met extra kosten. Als je een offerte aanvraagt krijg je meteen een overzicht van de uiteindelijke totale kosten.

Supermooie thermosflessen van Retulp met een mooie Grasnapolsky opdruk

“We hebben de supermooie thermosflessen van Retulp met een mooie Grasnapolsky opdruk verkocht bij de merchandise van het festival. Zo kon ons publiek op een duurzame manier hun koffie drinken tijdens het evenement en hebben ze een supermooi en duurzaam aandenken aan het festival, iets waarmee we graag worden geassocieerd. Het contact met Retulp verliep erg soepel en het product werd supersnel geleverd.”

5-sterren-rating


“Missie is fantastisch en hun producten al helemaal! Topservice, niemand zal teleurgesteld zijn!”

5-sterren-rating


“Kwalitatief goede producten met een heldere en maatschappelijke visie!”

5-sterren-rating


“Mooi product. Fijn persoonlijk contact, flexibel en denken graag met je mee.”

5-sterren-rating


Onze Guilty Plastic Pleasures – ook wij zijn niet heilig

Onze meest populaire koffiebekers, thermosflessen en lunchbekers

RVS flessen

Duurzaam, lekvrij en BPA-vrij

Lunchbeker

Foodpods voor o.a. soep en yoghurt

Bamboe

thermosbekers voor onderweg

Travelcups

Best getest LCA milieu test 2023

Pakketten

Pakketten

Geschenken met een goed verhaal.

Retulp brochure

Vraag onze brochure inclusief prijzen aan.


    Retulp prijslijst