Bamboe Thermosbekers

Duurzame thermosflessen voor koffie/thee onderweg of op kantoor.

 • Klein 250ml koffiemachine 2go model
 • Groot model voor koffie en thee op kantoor of onderweg
 • Duurzaam RVS met echte bamboe buitenkant

Duurzaam relatiegeschenk met eigen opdruk

Kies je voor een gepersonaliseerde Bamboe drinkbeker als relatiegeschenk of als presentje voor je werknemers? Met een bedrukte Retulp beker kies je dus bewust voor een duurzaam alternatief.

Personaliseer je reisbeker door te kiezen voor één van de vele printmethoden. Wil je zelf niet aan de slag gaan met het ontwerp van bedrukte thermosbekers mail dan het logo en jouw wensen naar ons. Wij maken dan kosteloos een ontwerp op maat. Op onze website vind je diverse voorbeelden. Prijzen zijn vooral afhankelijk van het aantal bekers dat je wil bedrukken en de soort bedrukking die je wenst. Wij werken met all in prijzen, dus inclusief bedrukking, instelkosten, transportkosten en afdracht aan goede doelen. Daarom weet je bij ons precies waar je aan toe bent zonder onverwachte bijkomende kosten!

Bamboe thermos koffiebekers bestellen

Vraag de prijslijst aan van onze thermosflessen en kies een uitvoering die past bij jouw bedrijf of winkel. Kies voor een onbedrukte variant of ontdek de mogelijkheden van Retulp bedrukking. Wat je ook wil uitdragen met de thermosflessen, er is altijd een manier om dit te bereiken. Informeer naar de mogelijkheden en laat je inspireren!  Prijslijst flessen

  Overzicht van alle thermosflessen

  Toch liever een andere beker dan deze Bamboe reisbekers?
  Bekijk dan hier een overzicht van alle thermosflessen en hier een overzicht van alle drinkflessen.