Bedrukte kerstgeschenken en kerstpakketten

Naast de standaard kerstpakketten is het mogelijk om de producten te personaliseren. Dit is bijvoorbeeld mogelijk door een eigen logo op de fles te laten bedrukken of graveren. Daarnaast is het dit jaar ook mogelijk om elke fles individueel te laten graveren met een naam.

Bedrukte kerstgeschenken en kerstpakketten

Al jaren geven we kerstgeschenken en kerstpakketten weg om kerst te vieren wat symbool staat voor de geschenken die Jezus kreeg van de Drie Wijzen uit het Oosten. Tegenwoordig geven we kerstgeschenken als dank voor bijvoorbeeld een samenwerking. De klassieke regel voor kerstcadeaus is: iets wat je wilt, iets dat je nodig hebt, iets om aan te trekken of iets om te lezen.

Waarom zijn bedrukte kerstpakketten interessant?

Met een bedrukt kerstgeschenk kun je volledig een eigen look en feel geven aan Retulp producten. Door een eigen touch te geven aan je bedrukte kerstgeschenk zorg je voor een passend cadeau voor je medewerkers of relaties. Onderstaand is een selectie standaard pakketten te vinden. Daarnaast is het ook mogelijk om losse bedrukte kerstgeschenken te bestellen. Er zijn er een tal van mogelijkheden om de bedrukking passend te maken voor jouw doelgroep.

Mogelijkheden

Bedrukte kerstgeschenken

Het is mogelijk om Retulp te laten bedrukken met een eigen ontwerp. Dit is mogelijk met zowel zeef- als tampondruk. Hierdoor is het mogelijk om je kerstgeschenk helemaal rondom te laten bedrukken. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld een logo in meerdere kleuren te laten bedrukken.

Kerstgeschenk met gravure

Naast bedrukking is het ook mogelijk om Retulp producten te laten graveren. Lasergravure is een duurzame en stijlvolle optie om je fles te personaliseren. Bij de gekleurde flessen wordt een laagje coating weggelaserd, waardoor het roestvrij staal aan de oppervlakte verschijnt. Lasergravure geeft een luxe uitstraling en is slijtvast.

Kerstgeschenk met naamgravure

Het is mogelijk om een fles nog persoonlijker te maken door middel van een persoonlijke naamgravure. Personaliseer je kerstgeschenken door een eigen naam of tekst te graveren op je kerstgeschenk. Dit kan eenvoudig door de namen of tekst door te geven via een Excel bestand.

Retulp flessen en bekers: een ECHT duurzaam kerstgeschenk

  • Het mooiste en duurzaamste geschenk om te geven en te krijgen
  • Kwaliteit flessen: zie reviews BOL, Simon Lévelt en WAAR
  • Scherpe en duidelijke all-in prijzen zonder bijkomende kosten
  • Waterdonatie bij iedere verkochte duurzame Retulp fles