Bedrukte kerstgeschenken en kerstpakketten

Naast de standaard kerstpakketten is het mogelijk om de producten te personaliseren. Dit is bijvoorbeeld mogelijk door een eigen logo op de fles te laten bedrukken of graveren. Daarnaast is het dit jaar ook mogelijk om elke fles individueel te laten graveren met een naam.

  • Het mooiste en duurzaamste geschenk om te geven en te krijgen
  • Waterdonatie bij iedere verkochte duurzame Retulp fles
  • Snelle levertijd

Bedrukte kerstgeschenken en kerstpakketten

Al jaren geven we kerstgeschenken en kerstpakketten weg om kerst te vieren wat symbool staat voor de geschenken die Jezus kreeg van de Drie Wijzen uit het Oosten. Tegenwoordig geven we kerstgeschenken als dank voor bijvoorbeeld een samenwerking. De klassieke regel voor kerstcadeaus is: iets wat je wilt, iets dat je nodig hebt, iets om aan te trekken of iets om te lezen. Met een bedrukt kerstgeschenk kun je volledig een eigen look en feel geven aan Retulp producten. Door een eigen touch te geven aan je bedrukte kerstgeschenk zorg je voor een passend cadeau voor je medewerkers of relaties. Onderstaand is een selectie standaard pakketten te vinden. Daarnaast is het ook mogelijk om losse bedrukte kerstgeschenken te bestellen. Er zijn er een tal van mogelijkheden om de bedrukking passend te maken voor jouw doelgroep.

Mogelijkheden bedrukte kerstgeschenken

Het is mogelijk om Retulp te laten bedrukken met een eigen ontwerp. Dit is mogelijk met zowel zeef- als tampondruk. Hierdoor is het mogelijk om je kerstgeschenk helemaal rondom te laten bedrukken. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld een logo in meerdere kleuren te laten bedrukken.

Kerstgeschenk met gravure of extra naam graveren

Naast bedrukking is het ook mogelijk om Retulp producten te laten graveren. Lasergravure is een duurzame en stijlvolle optie om je fles te personaliseren. Bij de gekleurde flessen wordt een laagje coating weggelaserd, waardoor het roestvrij staal aan de oppervlakte verschijnt. Lasergravure geeft een luxe uitstraling en is slijtvast.  Het is ook mogelijk om een fles nog persoonlijker te maken door middel van een persoonlijke naamgravure. Personaliseer je kerstgeschenken door een eigen naam of tekst te graveren op je kerstgeschenk. Dit kan eenvoudig door de namen of tekst door te geven via een Excel bestand.

VRAAG DE PRIJSLIJST VOOR GESCHENKPAKKETTEN AAN

Laat ons weten in welke fles je interesse hebt en om welk aantal het gaat en ontvang onze overzichtelijke prijslijst. Wil je alvast een digitale proefdruk van je ontwerp ontvangen? Upload in dit formulier dan ook je logo of fotobestand.

Zakelijke kerstgeschenken met een goed verhaal

Blijf top-of-mind bij jouw zakelijke connecties met kerstgeschenken die een blijvende indruk achterlaten. Kies uit diverse duurzame productcombinaties en personaliseer eventueel met jouw logo of slogan. Voor een opvallende uitstraling die 100% bij jouw huisstijl past kun je kiezen voor een full colour opdruk of een opdruk in 1, 2, 3 of 4 kleuren. Liever zakelijke kerstgeschenken met een stijlvolle opdruk met gravering? Dat kan ook! Daarbij is dit vaak ook nog eens een stukje voordeliger en zorgt voor een extra luxe uitstraling. Denk hierbij aan metalen thermosbekers, waterflessen of onze relatiegeschenken van natuurlijke materialen zoals bamboe of hout.

Hoewel het drukoppervlak per product varieert kunnen wij vaak ook de producten all-over voor jou bedrukken. Dit betekent dat je het gehele product kunt bedrukken met een door jou gekozen ontwerp. Zo kun je je zakelijke relatiegeschenken voorzien van een inspirerende quote, je logo een creatief ontwerp en je contactgegevens.